To lægesekretærer/sundhedsadministrative koordinatorer til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Vil du være med til at sikre, at vores ambulante behandling også i fremtiden kan hjælpe vores patienter videre til et godt hverdagsliv? Brænder du for dit fag og det at være en del af et engageret team? Og har du interesse og flair for at understøtte arbejdsgange, korrekt registrering og kodning i Sundhedsplatformen? Hvis JA - så er det dig vi står og mangler i vores team af dygtige lægesekretærer og vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Region Hovedstadens psykiatri styrker den ambulante behandling
Vi søger derfor en ny kollega med lyst til bred opgavevaretagelse og flair for prioritering, udvikling og fastholdelse af det faglige niveau med fokus på professionel opgaveløsning.

Derudover har en af vores faste lægesekretærer søgt nye udfordringer. Vi søger derfor 2 nye kolleger der har mulighed for at starte op sammen.

Dine opgaver
Opgaverne er mangeartede og omfatter b.la. skrankefunktion med modtagelse af patienter, telefonbetjening og håndtering af opgaver i Sundhedsplatformen med et øget fokus på det tværfaglige samarbejde, administrative opgaver samt mulighed for individuelle specialopgaver.

Din kerneopgave er at give vores patienter en god start på deres behandlingsforløb. Du har første og sidste hånd på registreringen af vores patientforløb.

Du får arbejdsopgaver der omhandler:

  • Patientbehandling, administrative opgaver, henvisninger, SP-arbejdslister, hjælp til pårørende, tolkebestillinger, transport, patientrådgivere m.v.
  • Ansvar for specialopgaver f.eks. i SP og registreringsmæssigt, oprettelse og redigering af pjecer i afsnittet, varebestilling m.v.
  • Deltagelse i kvalitets- og forbedringsarbejde
  • Patientkontakt – både ved vores reception samt telefonisk


Din tilgang til jobbet
Du holder af en afvekslende og til tider travl arbejdsdag, og brænder for at være en del af et engageret team. Du skal have mod på og trives med udfordringer, gerne med flair for og lyst til at lære fra dig, da det tværfaglige samarbejde kræver fagligt stærke lægesekretærer, der kan hjælpe med at tilrettelægge og støtte op om korrekte arbejdsgange i Sundhedsplatformen.

Lægesekretærgruppen
På Psykiatrisk Center Nordsjælland har vi som faggruppe udviklet os i takt med de nye opgaver der efterspørges i vores fag.Vi byder ind med fælles hjælp – såvel mono- som tværfagligt og på tværs af afsnit. Fællesskab og faglighed er i fokus.

Vi er en gruppe på i alt 32 dynamiske lægesekretærer med forskellig alder og baggrund, fordelt på vores 3 matrikler, som er vant til at hjælpe hinanden. Hos os er lægesekretærerne en uvurderlig del af hverdagen.

Det kollegiale og tværfaglige samarbejde samt kompetencer og trivsel vægtes højt. Faglig viden deles på b.la. sekretærmøder, forbedringsmøder, SP- og registreringsmøder, workshops samt udviklingsdage.

Vi har Sundhedsadministrative Koordinator studerende i både 1. og 2. praktik på centret.

Om vores afsnit
I Psykiatrisk Ambulatorium 2025 i Hillerød skal vi fremover være 5 lægesekretærer/SAK.

Fordelingen af de daglige sekretæropgaver planlægges i rul der gør, at vi udvikler os mest muligt og forbliver fagligt dygtige. Desuden giver det et overblik over de daglige funktioner samt prioriteringen heraf.

I Psykiatrisk Ambulatorium 2025 i Hillerød arbejder vi efter F-ACT-modellen. Behandlingen er baseret på en tværfaglig, opsøgende, fleksibel, udkørende og vedholdende indsats.

De 3 tværfaglige team er sammensat af psykiatere, sygeplejersker, psykologer, ergoterapeut, socialrådgiver samt recovery mentorer. Derudover har vi også et team der varetager behandlingen af KAG-bipolare patienter.

Patienter er borgere over 18 år med alvorlige sindslidelser fx skizofreni, depression, mani eller personlighedsforstyrrelse og lavt funktionsniveau evt. kombineret med misbrug.

Behandlingen er individuelt organiseret, og alle patienter er tilknyttet en kontaktperson og psykiater. I perioder med forværring af den psykiske tilstand kan patienten få hjælp fra andre i teamet og af flere faggrupper. Vi tilbyder desuden forskellige gruppetilbud.

Dine kvalifikationer og kompetencer
Du er uddannet lægesekretær - har erfaring med Sundhedsplatformen samt sundhedsvæsnets øvrige IT-værktøjer. Du har erfaring fra det ambulant område og gerne med specialet psykiatri.

Derudover forventer vi, at du:

  • Er mødestabil og imødekommende med let til smil og et godt humør
  • Er engageret, fleksibel og arbejder selvstændigt
  • Har et godt drive, vægter fagligheden højt, er fagligt nytænkende og tager medansvar.
  • Har en positiv indstilling til at sætte retning og inspirere til fælles opgaveløsning
  • Kan sige både til og fra i det tætte tværfaglige samarbejde, og griber glad de bolde der bliver kastet - trives i en travl hverdag
  • Holder af at tale med patienter og give dem en professionel og god oplevelse i mødet med os.
  • Efterlever organisationens værdier om ansvar, respekt, faglighed og udvikling med patienten i centrum


Vi tilbyder

  • Introduktion og oplæring m. mentorordning
  • Et selvstændigt og udfordrende job med mange funktioner, hvor du skal være med til at præge arbejdsgange
  • Godt arbejdsklima med uformel tone og plads til humor
  • Aktive og engagerede kolleger såvel mono- som tværfagligt
  • SP- og registrerings workshops og træning
  • SP-understøttelse og hjælp, såvel mono- som tværfagligt


Løn og vilkår
Stillingen er på 37 timer til besættelse den 1. december 2023 eller snareste muligt.

Du ansættes i henhold til overenskomst for lægesekretærer m.fl. Du er under ansættelsen omfattet af den til enhver tid gældende arbejdstidsaftale indgået mellem Regionernes Lønnings- og takstnævn og HK Kommunal.

Ambulatoriet har pt. åben mandag til fredag kl. 08.00-16.00. Din arbejdstid vil derfor primært ligge inden for dette tidsrum.

Regionen er et døgndækket område, og du vil efter konkret behov kunne blive planlagt med vagter uden for ambulatoriets åbningstider i overensstemmelse med reglerne i den gældende arbejdstidsaftale.

Vil du vide mere
Hvis noget af ovenstående har vakt din interesse eller givet dig lyst til at høre mere om os - så tøv ikke med at kontakte os - ligesom du er meget velkommen til et uforpligtende besøg i afsnittet.

Kontakt afsnittet på telefon 38643130. Du er velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Tina Hiort på telefon 38643307 / 21350995. Stillingsbeskrivelse kan rekvireres.

Søg stillingen
Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis via linket på siden senest mandag den 16. oktober 2023. Vi forventer at holde samtaler mandag den 23. oktober 2023.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Hillerød
  • Mandag den 16. oktober 2023

Lignende jobs

  • Lægesekretær i Hele Danmark

    Inden for rekruttering i sundhedssektoren er Nordic Medicare ét af de største firmaer i Skandinavien – og vi har også lægesekretærjobs, som måske macheter dine profil og ønsker.Da vi har erfaring..
    • Lægesekretær
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1