Datafaglig kollega med flair for processtyring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Har du kompetencer indenfor data, som du gerne vil bringe i spil? Og har du lyst til at bidrage til at skabe sammenhæng i data gennem styring af processer? Så har vi stillingen til dig som den, der står for afleveringer af husets data til Rigsarkivet.

I Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur (SDFI) arbejder vi med at udnytte data effektivt og innovativt til gavn for samfundet. Derfor søger vi nu en ny datafaglig kollega, der har lyst til at overtage ansvar for og dykke ned i vores data, herunder vores arkiv. Du vil få en vigtig rolle i forhold til at sikre en ensartet implem­entering af dataarkitektur og datahåndtering på tværs af styrelsens egne registre.

Om os
Du bliver en del af Databank-kontoret med 17 engagerede kollegaer. Vi understøtter en bred anvendelse af data indenfor offentlig forvaltning og den private sektor ved at sikre datasammenhæng på tværs, herunder at data fra mange forskellige kilder kan bruges sammen, og at dataindholdet er kombinerbart i forhold til anvendelsen.

Som vores nye kollega vil du være med til at arbejde med forskellige typer af data og bidrage til fagspecifikke udstillinger. Du bliver sat grundigt ind i opgaverne og får gode muligheder for faglig udvikling gennem udfordrende opgaver og oplæring.

Din nye kollega fortæller ”Jeg synes vi har en god teamånd i kontoret – vi er glade for at sparre og samarbejde om opgaverneog man føler aldrig, at man sidder helt alene om tingene. Og så har vi det sjovt samtidig.”

Dine opgaver
Du får til opgave at løse en bred vifte af datafaglige udfordringer. Du skal bl.a.:

  • Overtage ansvaret for afleveringer af husets data til Rigsarkivet, ved at spille en central rolle i både at drive processer og gøre data klar til aflevering i samarbejde med både interne og eksterne partnere.
  • Indgå i teamet, der driver og videreudvikler udstillingen af historiske materialer på HistoriskeKort.dk.
  • Indgå i kontorets alsidige arbejde med dataarkitektur og -infrastruktur.

Derudover vil du fra tid til anden skulle deltage i forskellige projekter, hvor du bidrager til at skabe sammenhæng i data, blandt andet igennem datamodellering og -design. Vi arbejder for eksempel med projekter som forsyningsdigitaliseringsprogrammet, en national 3D-model for Danmark, bygningshubben og geografi i lovgivningen.

Du får mulighed for at have indflydelse på sammensætningen af dine opgaver, baseret på din profil og dine interesser. Du får ansvar for centrale processer i huset, samt bidrage til kontorets datafaglige opgaver, herunder; datamodellering, standardiseringsopgaver, håndtering af metadata, og den overordnede datainfrastruktur.

Din kommende leder fortæller ”Det er vigtigt for mig, at vi i kontoret har en åben dialog, at man tager ejerskab for sine opgaver, og at man er engageret i det, man laver. Vi sætter samtidig fokus på at have en god balance mellem arbejds- og privatliv.”

Din profil
Du kan være nyuddannet eller erfaren med en relevant akademisk uddannelse som ingeniør, geograf, landinspektør eller lignende erfaring. Vi forestiller os, at du er:

  • Motiveret af at dykke ned i, forstå og arbejde med forskellige slags data.
  • Struktureret og løsningsorienteret i din tilgang til opgaver.
  • Kommunikativ og har evnen til at samarbejde med forskellige interessenter.

Vi bruger systemer som f.eks. FME, Enterprise Architect og Oracle i vores opgaveløsning. Det kan være, du kender dem – og hvis ikke, så sørger vi for at klæde dig på gennem kurser og sidemandsoplæring.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation med mulighed for forhandling af tillæg. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Du er velkommen til at kontakte kontorchef Hanne Majken Andersen på telefon 7254 5938 eller funktionsleder Peter West-Nielsen på telefon 7254 5159.

Ansøgning
Du søger stillingen online via linket ”Søg stillingen”. Vi skal have dine oplysninger, ansøgning, CV og dokumentation for uddannelse senest den 10. juni 2024. Samtaler forventes afholdt i uge 25.

Om styrelsen
Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur (SDFI) er den drivende kraft i arbejdet med effektivt og innovativt at bringe offentlige data i spil til gavn for samfundet. Vi samler, udvikler og distribuerer centrale data om vores land og sikrer, at de er let tilgængelige og kan kombineres på tværs. Styrelsen er en del af Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet, der arbejder for et klimaneutralt samfund i vækst og balance. Det skal opnås ved at udvikle grundlaget for grøn omstilling i Danmark og globalt, udvikle rammerne for fremtidens grønne, effektive og sikre forsyningssektor, samt ved at skabe autoritative data og viden for de gode beslutninger.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Geograf/geolog", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.5.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 22.05.2024
  • Geograf/geolog
  • København Ø
  • Mandag den 10. juni 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som geografer/geologer i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte geograf/geolog i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal geografer/geologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte geografer/geologer over tid

Dato Alle jobs som geografer/geologer
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 4
22. maj 2024 3
21. maj 2024 2
20. maj 2024 5
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 4
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3