Er du, ingeniør, landmåler, akademiker, har en relevant luftfartsteknisk baggrund eller har du viden om luftfartsbran...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - København V

Er du, ingeniør, landmåler, akademiker, har en relevant luftfartsteknisk baggrund eller har du viden om luftfartsbranchen, så læs med her!

Trafikstyrelsen søger en dygtig og ansvarsfuld kollega til flyvepladsområdet, hvor vi arbejder for at skabe en sikker infrastruktur for luftfarten i Danmark, i Grønland og på Færøerne.

I Trafikstyrelsens team Flyvepladser beskæftiger vi os med de fysiske og organisatoriske rammer, som holder luftfarten i gang. Vi arbejder ud fra både nationale og internationale regler, der alle bidrager til et højt flyvesikkerhedsniveau for luftfarten på tværs af grænser.

Teamets arbejde består i høj grad af behandling af ansøgninger om tekniske ændringer på flyvepladser, herunder lufthavne, mindre flyvepladser, helikopterpladser og vandflyvepladser, samt ansøgninger om luftfartshindringer i det åbne land. Vi fører tillige løbende tilsyn med de godkendte lufthavne, flyvepladser og luftfartshindringer (fx vindmøller, bygninger, skorsten og telemaster), og kommer fra tid til anden rundt til selv fjerne afkroge af rigsfællesskabet, som en bygd i Grønland eller en helikopterplatform i Nordsøen.

Vi tilbyder dig en høj diversitet af opgavetyper, der spænder fra gennemgang og godkendelse af nye lufthavne, helikopterflyvepladser, brændstofsystemer og meget mere til gennemgang af organisatoriske ændringer samt fortolkning af EU, ICAO og national lovgivning. For at kunne forstå og anvende lovgivningen, er det vigtigt at man kan sætte sig ind i de bagvedliggende støttedokumenter til EU og ICAO lovgivningen, som kan være meget tekniske.

Afhængig af dine kompetencer og interessefelt vil vi tilpasse dine kommende opgaver indenfor vores mange spændende opgaver:

  • Godkendelse og tilsyn med lufthavne/flyvepladser, helikopterpladser og luftfartshindringer
  • Behandling af ansøgninger om tekniske, organisatoriske og operationelle ændringer på flyvepladser og helikopterpladser
  • Besvarelse af spørgsmål fra borgere og myndigheder
  • Regel- og procedurearbejde.

Muligheder hos os

Vi prioriterer en god on-boarding i dine og teamets opgaver samt en systematisk kompetenceudvikling. I forbindelse med oplæring vil der være et introprogram, der dækker den umiddelbare opstart, og derefter vil du forventeligt gennemføre en blanding af interne og eksterne kurser, herunder træning i auditteknikker.

Endvidere vil oplæring bestå af on-the-job træning, dels gennem sidemandsoplæring og dels gennem arbejde med konkrete opgaver. Det forventes i den forbindelse at du har gå-på mod og en selvdrevenhed i forhold til at kaste dig ud i opgaverne og selv være med til at opsøge information i regelsættene. Denne tilgang medfører, at du relativt hurtigt vil opleve at sidde med opgaver, som du skal give dit besyv med og bidrage til teamet, men det er også en måde, hvorpå du helt konkret lærer detaljerne i jobbet.

Når du er fuldt oplært, fylder forberedelse, gennemførsel og opfølgning på tilsyn normalt ca. 20 % af arbejdstiden, men den konkrete portefølje aftales efter ansættelse.

Eftersom teamets tilsynsportefølje spænder bredt både fagligt og geografisk, skal du forvente, at stillingen vil være forbundet med en vis rejseaktivitet, normalt rejser af 1-2 dages varighed, 1-3 gange om måneden, og enkelte rejser af længere varighed. Får du tilsynsopgaver på de nordatlantiske flyvepladser, skal du forvente at få 1-2 rejser årligt af 1-3 ugers varighed.

Er du den, vi søger?
Vi søger en kandidat, der har en ingeniøruddannelse, erfaring som kommerciel pilot, har erfaring og viden om luftfartsbranchen eller er generalist med en akademisk uddannelse med flair for teknik.

Da der er tale om en myndighedsstilling, vil det blive vægtet, at du har den nødvendige akademiske tyngde, og kan begå dig såvel skriftligt som mundtligt. Du forventes at påtage dig en embedsmandsrolle i ordets fulde forstand, samtidig med at du skal være specialist på nogle luftfartstekniske områder og generalist på andre. Embedsmandserfaring er et plus, men ikke et krav. Vi sørger for oplæring uanset, men du skal dog have mod på, at jobbet primært er kontorbaseret, og er hverken en driftsmæssig stilling eller en rådgivende funktion. Grundlæggende er vi en kontrol- og kvalitetssikrende myndighed, hvilket jobbet vil afspejle.

Har du en ingeniørmæssig baggrund, søger vi allerhelst med specialisering inden for områder, der vedrører infrastruktur. Teknisk dækker vores arbejdsområde over ting såsom belægninger (baner og forpladser), elektriske systemer, køretøjer (eksempelvis skumtendere) og landmåling.

Såfremt du har viden om eller erfaring fra luftfartsbranchen, kan denne viden og erfaring i princippet være fra alle dele af luftfartsbranchen med fokus på infrastruktur, operationelle forhold eller lufttrafikstyring, fx flyvepladser, tjenesteydere på flyvepladser, beredskabet og forvaltningsmyndigheder inden for luftfartsområdet.

Vi forventer, at du:

  • Har en naturlig nysgerrighed, gå-på-mod og har lyst til at lære
  • Har en teknisk flair og interesse for mange meget forskelligt artede arbejdsområder og opgaver, og at du er åben for at lære nye ting. Arbejdet indebærer bl.a. at skulle se på 2D kort eller tekniske tegninger, og kunne visualisere disse, herunder mentalt omdanne dem til faktiske forhold i den virkelige verden.
  • Er specialist på nogle luftfartstekniske områder og generalist på andre. Du vil indgå i et team bestående primært af forskellige typer af ingeniører, piloter og jurister.
  • Kan arbejde selvstændigt og målrettet
  • Har forståelse for embedsmandsopgaven
  • Er af natur grundig og pålidelig i din opgaveløsning

Forudsætninger

Stillingen forudsætter, at du er flydende i såvel dansk som engelsk både mundtligt og skriftligt, da vi arbejder dagligt med lovgivning og skrivelser på begge sprog. Stillingen forudsætter derudover fuld førlighed for så vidt angår evner til at gå på trapper og stiger som en del af den udgående tilsynsaktivitet.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er en fast stilling på 37 timer om ugen. Ansættelsen sker afhængig af erfaring og kvalifikationer efter gældende overenskomst mellem relevant faglig organisation og Finansministeriet med mulighed for forhandling af evt. tillæg efter kvalifikationer.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos kontorchef Henrik Ellermann på tlf. 4178 0328 eller teamleder Sadia Akbar Manan på tlf. 4178 0291. Har du spørgsmål vedrørende ansættelsesforhold og proces, kan du henvende dig til HR partner Alberthe Lyk Sällberg på tlf. 41780400 eller mailen [email protected].

Ansøgning
Send os din ansøgning, CV samt eksamenspapirer senest onsdag den 31. januar 2024 kl. 23:59.

1. og 2. samtaler forventes afholdt i uge 6. Der vil blive anvendt test i rekrutteringsprocessen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Geograf/geolog", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Geograf/geolog
  • København V
  • Onsdag den 31. januar 2024

Lignende jobs

  • Geograf/geolog i København Ø

    Har du lyst til at tackle en samfundskritisk opgave og rådgive beredskabet, når vejret bliver farligt? Er du klar til at gøre en forskel for civilsamfundet og en række andre brugere og samarbejdspa..
    • Geograf/geolog
    • København Ø
    Få mere info
  • Geograf/geolog i København Ø

    Har du lyst til at tackle en samfundskritisk opgave og rådgive beredskabet, når vejret bliver farligt? Er du klar til at gøre en forskel for civilsamfundet og en række andre brugere og samarbejdspa..
    • Geograf/geolog
    • København Ø
    Få mere info
  • Geograf/geolog i København Ø

    Meteorologer til DMI’s vejrtjeneste i KøbenhavnHar du lyst til at tackle en samfundskritisk opgave og rådgive beredskabet, når vejret bliver farligt? Er du klar til at gøre en forskel for civil..
    • Geograf/geolog
    • København Ø
    Få mere info
  • Geograf/geolog i Hele Danmark

    Geograf/geolog søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Geograf/geolog
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som geografer/geologer i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte geograf/geolog i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal geografer/geologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte geografer/geologer over tid

Dato Alle jobs som geografer/geologer
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0