Klima- og miljømedarbejder til affaldsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Vil du være med til at fremme bedre affaldssortering, mere genanvendelse og et godt samarbejde om affald i Brøndby Kommune? Vil du være en del af den grønne omstilling, hjælpe med at indfri Brøndbys klimamål og i sidste ende skabe en affaldsfri kommune? Så er du vores nye klima- og miljømedarbejder.

Dine opgaver

  • Affaldsplanlægning og udvikling på affaldsområdet
  • Implementere indsatserne i Ressource- og affaldsplan 2022-2033 samt revidere planen i 2025
  • Selskabsgørelse af kommunale driftsopgaver på affaldsområdet
  • Aktivt ejerskab af et fremtidigt driftsselskab, herunder sikring af, at Brøndby Kommunes politiske mål og beslutninger bliver realiseret
  • Myndighedsopgaver og sagsbehandling på affaldsområdet
  • Kommunikation og samarbejde med det kommende selskab, borgere, boligafdelinger, ejerforeninger m.fl.
  • Deltage i det generelle arbejde om klima, herunder Klimaplan for Brøndby

Folketinget besluttede i 2022, at myndighed og drift på affaldsområdet skal adskilles. En række af kommunernes driftsopgaver på affaldsområdet skal derfor selskabsgøres. Tidshorisonten er ikke afklaret, og der er mange opgaver, vi ikke ved hvor ender, men du kommer helt sikkert til at arbejde med selskabsgørelse i de kommende år. Så du skal have mod på (og gerne kendskab til) at beskæftige dig med jura, udbud og den slags.

Din stilling vil forblive i Brøndby Kommune efter en selskabsgørelse.

Din profil

Du har erfaring fra affaldsområdet og en relevant akademisk uddannelse, fx cand.techn.soc., miljøingeniør eller lignende. Du kan lide at arbejde tværfagligt og er ikke bange for at udvikle nye ideer.

Derudover er det et plus, hvis du har erfaring med:

  • Projektledelse
  • Udbud
  • Politiske sagsfremstillinger
  • Udadvendt kontakt og kommunikation med fx borgere, foreninger, virksomheder

Ligesom alle andre arbejdspladser ønsker vi os, at du skal kunne arbejde selvstændigt såvel som i teams, have gåpåmod, være initiativrig, ansvarlig, omstillingsparat og alt det der. Her og nu vil vi bare gerne have, at du beskriver, hvem du er, og hvorfor du gerne vil arbejde hos os.

Om os

Vi spørger, når vi er i tvivl, og løser opgaverne sammen. Vi sætter pris på at sparre og er ikke bange for feedback. Vi er glade for at kunne samarbejde med kollegaer i andre afdelinger og forvaltninger for at opnå de bedste resultater.

Vi er til for Brøndbys borgere og politikere og er ikke bange for at møde borgere, virksomheder, boligorganisationer og foreninger ude i virkeligheden. For når vi løser opgaverne i fællesskab, får vi de bedste løsninger.

Klima og Miljø består af 20 engagerede medarbejdere, der arbejder med alt fra CO2-besparelser til affaldssortering, borgerinddragelse, klimatilpasning, jordforurening og miljøtilsyn. Du vil blive en del af Klimateamet, der bl.a. har ansvaret for at føre vores klimaplaner og affaldsplan ud i livet.

Du kan se lidt fra vores dagligdag på Instagram-profilen @klimaogmiljoe

Ansættelse og løn

Lyder det som et job for dig? Send din ansøgning senest den 4. februar kl. 12:00. Vi indkalder til samtaler den 6. februar, og samtalerne vil finde sted den 7. eller 8. februar – så hold godt øje med din indbakke. Vi ved godt, at tidsplanen er stram, men det er for at undgå at holde samtaler i uge 7 og 8, hvor mange har vinterferie, og vi vil rigtig gerne have, at du kan begynde hos os den 2. april.

Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse vil ske på baggrund af kvalifikationer.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte din kommende kollega Henrik på 43 28 39 35 eller [email protected].

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 39.000 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Geograf/geolog", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Geograf/geolog
  • Brøndby
  • Søndag den 04. februar 2024

Lignende jobs

  • Geograf/geolog i København Ø

    Meteorologer til DMI’s vejrtjeneste i KøbenhavnHar du lyst til at tackle en samfundskritisk opgave og rådgive beredskabet, når vejret bliver farligt? Er du klar til at gøre en forskel for civil..
    • Geograf/geolog
    • København Ø
    Få mere info
  • Geograf/geolog i Greve

    Har du kendskab og interesse for vejområdet, herunder trafik og mobilitet? Og vil du bidrage til at præge den fysiske udvikling af kommunen samt mobiliteten? Så er jobbet som vej- og trafikmedarbej..
    • Geograf/geolog
    • Greve
    Få mere info
  • Geograf/geolog i Ishøj

    FirmabeskrivelseHar en baggrund indenfor byggebranchen - eller interesserer du dig ganske enkelt bare for geoteknik? Drømmer du om en karriere i et stort laboratorienetværk, med en hverdag som du..
    • Geograf/geolog
    • Ishøj
    Få mere info
  • Geograf/geolog i København Ø

    Har du lyst til at arbejde med unikt mobilt nivellementsudstyr med hele Danmark som arbejdsplads? Arbejder du selvstændigt, og trives du på landevejen? Så har vi stillingen til dig som kort- og lan..
    • Geograf/geolog
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som geografer/geologer i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte geograf/geolog i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal geografer/geologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte geografer/geologer over tid

Dato Alle jobs som geografer/geologer
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0