Teamleder til areal- og rettighedsteamet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Har areal- og rettighedserhvervelse din store interesse, og brænder du for at skabe forretningsmæssig og faglig udvikling inden for området? Så er det dig, vi mangler som teamleder til vores landsdækkende areal- og rettighedsteam. Vores forretningsområde og team ”Areal-og Rettighedserhvervelse” er i kraftig vækst. Vi søger derfor en teamleder til at udvikle og koordinere vores indsats på landsplan.

Om jobbet Som teamleder for vores areal- og rettighedsteam bliver du faglig leder for et team af dedikerede medarbejdere, der beskæftiger sig med areal- og rettighedserhvervelse samt ekspropriationer. De sidder med fast base rundt på flere af vores kontorer. Vi forventer, at teamet vil vokse i hele landet i de kommende år, hvilket er en udvikling, du som teamleder vil få det overordnede ansvar for at drive.

Teamet løser opgaver i hele landet, både interne og eksterne arbejdsopgaver, og samarbejder både med forsyningsselskaber, kommuner, private lodsejere og udviklere.

Du står selvfølgelig ikke alene. Som teamleder bliver du en del af Geopartners ledergruppe, og får derved et tæt, tværfagligt samarbejde med de øvrige teamledere, ligesom du bliver en del af det strategiske arbejde sammen med den øvrige ledelse. I jobbet vil du opleve, at der er masser af sparring og hjælp at hente i ledelsesgruppen og i stabsfunktionerne.

Dit faglige ledelsesansvar omfatter bl.a.:

  • Markedsudvikling, udbudsbesvarelser, prispolitik mv. – i samarbejde med Geopartners tilbudsteam og kommercielle direktør.
  • Løbende overblik over ressource- og opgavesituationen i teamet i hele landet.
  • Nyansættelser og interne omplaceringer – i samarbejde med HR og driftsorganisationen.
  • Sikring af kvalitet og ensretning i datastruktur og metoder i forbindelse med alle projektfaser.
  • Faglig udvikling af dig selv og teamets medlemmer – i samarbejde med den faglige direktør og Geopartner Academy.
  • Definition og drift af udviklingsprojekter – i samarbejde med udviklingsdirektøren
  • Løbende strategiarbejde, udarbejdelse af overordnede handlingsplaner mv.

Stillingen indebærer ikke personaleledelse af teammedlemmerne. I Geopartner prioriterer vi nærværende ledelse meget højt, og vi har derfor valgt, at personaleledelsen varetages af den stedlige kontorleder.

Dit ledelsesarbejde kan blive suppleret med ansvar for projektledelse på egne projekter.

Praktisk om jobbet Din egen personalemæssige reference bliver til kontorlederen på det kontor, du ansættes på.

Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer om ugen.

Afhængigt af, hvor du er bosat i landet, må du forvente en vis rejseaktivitet ifm. møder med kunder, teammedarbejdere og ledelsen.

Om dig Det er afgørende, at du har erfaring med ledelse inden for fagområdet.

Du er formentlig landinspektør, ingeniør eller lignende.

Derudover skal du naturligvis kunne se dig selv i Geopartners værdigrundlag. Vi vægter fællesskab, samarbejde, faglighed og ordentlighed meget højt, og det vil også afspejle sig i vores forventninger til dig.

Din bopæl er ikke afgørende, da vi geografisk er repræsenteret i det meste af landet, og har kontorer i 24 byer.

Bliv en del af Geopartner Vi er 250 medarbejdere, som sidder fordelt på 24 kontorer, da vi tilstræber at være lokalt forankret. I Geopartner bliver du en del af et stærkt fagligt miljø, der samarbejder på tværs af faggrupper både lokalt og på tværs af landet, så vi kan tilbyde vores kunder helhedsløsninger. Sammen skaber vi et professionelt og godt arbejdsmiljø, hvor der også er plads til humor og samvær, og hvor du altid har en kollega, der kan hjælpe dig, hvor du ikke selv er specialist. Vores omgangstone er uformel, og vi lægger vægt på kollegialt sammenhold på tværs af faggrupper og alder.

Hele Geopartner mødes mindst to gange om året, hvor det interne netværk styrkes gennem faglige og sociale aktiviteter. Stort set alle medarbejdere er medlem af vores aktive personaleforening, hvor der tilbydes arrangementer af social karakter, også på tværs af kontorer og områder.

I Geopartner sørger vi ikke kun for, at vores instrumenter, biler og IT-udstyr er af den bedste kvalitet. Hos os er din tid til vidensdeling og uddannelse højt prioriteret, således vi sikrer et stærkt fagligt niveau og giver dig mulighed for at udvikle dig.

I denne film kan du se, hvordan et af de seneste sociale arrangementer, der samtidig ikke var en helt nem øvelse i teamsamarbejde, forløb.

Lyder det som noget for dig?

Så tryk på 'Søg stillingen' og skriv en kort beskrivelse om dig og dine kompetencer. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte faglig direktør Søren Tøstesen på tlf. 40 64 07 71.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Geograf/geolog", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Geograf/geolog
  • Søborg
  • Mandag den 22. januar 2024

Lignende jobs

  • Geograf/geolog i København Ø

    Meteorologer til DMI’s vejrtjeneste i KøbenhavnHar du lyst til at tackle en samfundskritisk opgave og rådgive beredskabet, når vejret bliver farligt? Er du klar til at gøre en forskel for civil..
    • Geograf/geolog
    • København Ø
    Få mere info
  • Geograf/geolog i Greve

    Har du kendskab og interesse for vejområdet, herunder trafik og mobilitet? Og vil du bidrage til at præge den fysiske udvikling af kommunen samt mobiliteten? Så er jobbet som vej- og trafikmedarbej..
    • Geograf/geolog
    • Greve
    Få mere info
  • Geograf/geolog i Ishøj

    FirmabeskrivelseHar en baggrund indenfor byggebranchen - eller interesserer du dig ganske enkelt bare for geoteknik? Drømmer du om en karriere i et stort laboratorienetværk, med en hverdag som du..
    • Geograf/geolog
    • Ishøj
    Få mere info
  • Geograf/geolog i København Ø

    Har du lyst til at arbejde med unikt mobilt nivellementsudstyr med hele Danmark som arbejdsplads? Arbejder du selvstændigt, og trives du på landevejen? Så har vi stillingen til dig som kort- og lan..
    • Geograf/geolog
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som geografer/geologer i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte geograf/geolog i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal geografer/geologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte geografer/geologer over tid

Dato Alle jobs som geografer/geologer
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0