Softwareudvikler - Integrationer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Har du erfaring med at udvikle robuste og skalerbare systemintegrationer? Kan du bringe os til næste niveau indenfor systemintegrationer? Og har du lyst til at arbejde i en af Danmarks største detailhandelsvirksomheder?

Så kom og bliv en del af Coop Teknologi, hvor vi alle bidrager til at udvikle og optimere vores teknologiske platforme. Vi har erstattet 80% af vores systemer, software og infrastruktur med SAP for at skabe en stabil, sikker og fremtidssikker teknologisk platform. Til udvikling og implementering af integrationer, har vi brug for en dygtig Softwareudvikler, der har god erfaring med systemintegrationer.

Afdelingen

Vi er 12 kolleger i Application Services, der glæder os til, at du starter. Sammen skaber vi et mere lokalt, enkelt og digitalt Coop og en arbejdsplads, hvor vi tør bryde mønstre, og hvor vi hylder de gode, skæve ideer.

Application Services, består af 3 teams, et RPA team, der udvikler software robotter, et Stores team der udvikler butiksnære applikationer og et Integrations team, med ansvar for udvikling og vedligeholdelse af integrationer mellem systemer, standardpakker, cloudservices og eksterne aktører.

Alle teams arbejder tværfunktionelt i Coop og har dermed en stor kontaktflade med de øvrige afdelinger. Vi er et distribueret team og har foruden Danmark også kolleger i Ukraine.

Vi arbejder produktorienteret og stræber efter at lægge ansvaret i de respektive teams, da vi tror på, at det er der de mest kompetente beslutninger kan tages.

Hvad går jobbet ud på?

Som "Softwareudvikler – Integrationer" i Application Services, vil du udvikle og implementere system integrationer på Coops cloud integrationsplatform – i et DevOps organiseret integrationsteam.

Dine hovedopgaver:

  • Sammen med det øvrige team at implementere og forbedre værktøjer og processer i afdelingen
  • Samarbejde med forretningen, IT-arkitekter, løsningsejere, projektledere, IT-drift og eksterne leverandører
  • Opretholde, fastholde og videreudvikle standarder
  • Forstå og klarlægge komplekse forretningskrav til integrationer og generere elegante og skalerbare løsninger
  • Udvikle integrationer til et service orienteret landskab
  • Være med til at sætte dit præg på et spændende og udfordrende integrationsteam, hvor vores daglige arbejde styres i et agilt mindset, med sprint planning, daily scrum og retrospektiv

Hvad bringer du med dig?

Du brænder for integration af systemer og har dit faglige fundament indenfor systemintegrationsområdet og API management, hvor du har flere års erfaring med udvikling af system integrationer mellem større virksomhedssystemer.

I øvrigt forstiller vi os at du har følgende baggrund:

  • erfaring med Spring og Spring Boot
  • programmeringserfaring med Java
  • erfaring med REST / SOAP
  • erfaring med teamarbejde
  • IT uddannelsesmæssig baggrund som datamatiker, Ingeniør, Cand. IT eller lignende

Har du kendskab til Cloud teknologier (Kubernetes / Rancher), Docker, Terraform, Golang og CI/CD (Azure DevOps) er det en fordel.

Det får du hos os i Coop

Du vil opleve en arbejdsplads der viser engagement, vilje og mod, hvor vi har et fælles mål om at skabe Fremtidens Coop til glæde for vores kunder, vores medarbejdere og vores forretning. Du vil indgå i en afdeling med dygtige kollegaer og stærk teamånd, hvor du får mulighed for at præge din egen karriere.

Vi tilbyder pensionsordning, sundhedsforsikring og medarbejdergoder som for eksempel personalerabatordning i Coops butikker, sommerhusudlejning, personaleklubber og indkøbsfordele.

Din arbejdsplads bliver på Coops Servicekontor i Albertslund, hvor du får god mulighed for hjemmearbejdsdage.

Interesseret?
Så send dit motiverede CV hurtigst muligt og senest den 29. januar 2024. Vi vurderer løbende ansøgningerne og indkalder til interview før udløb af ansøgningsfristen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anders Dvinge, Manager, Application Services på telefon +45 51 59 45 91 eller mail [email protected]

I Coop går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

Coop er en af Danmarks førende udbydere af dagligvarer. Vi driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, Coop 365discount samt Coop.dk Shopping. Vi er omkring 40.000 medarbejdere og sammen med brugsforeningerne har vi en samlet omsætning på ca. 43 milliarder kr. i vores ca. 1000 butikker over hele Danmark. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop. Vi er ejet af vores ca. 1,8 million medlemmer.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=0552f967)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Albertslund
  • Mandag den 29. januar 2024

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i København

    Are you keen to join a diverse software team of dedicated and capable specialists, developing state-of-the-art software that is changing the dental industry? Do you want to make software that helps..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Storkøbenhavn

    Do you want to develop innovative product that saves lives and improves patient care? Do you have a degree in electronics engineering or computer science with strong experience in embedded devices .
    • Softwareudvikler
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København S

    <p>We invite you to bring your passion for delivering architectural information into play as you assist in raising the maturity of IT and how we support the business with the best possible to..
    • Softwareudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Softwareudvikler
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 2
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1