Landmåler til projekter i Storkøbenhavn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Vil du være med til at udføre et bredt spektrum af anlægsopgaver lige fra kloakprojekter til vejrenovering? Har du lyst til en afvekslende arbejdsdag med en bred vifte af landmålingsopgaver? Har du gåpåmod, og kan du omsætte din tekniske viden og forståelse til praktisk udførelse og selvstændig opgaveløsning?

En stilling med plads til udvikling

Du bliver en del af vores anlægsafdeling, som udfører både små og store projekter. Indledningsvist bliver du tilknyttet et kloakprojekt i Frederiksberg og flere vejrenoveringsprojekter i det indre af København. Det er spændende opgaver ud fra et landmålingsteknisk perspektiv. Der vil være stor alsidighed i de landmålingstekniske opgaver, kombineret med at du har en nøglerolle i forhold til udførelsen af projekterne. Du får en selvstændig hverdag, hvor du prioriterer og løser opgaverne på de to projekter. Det er helt centralt, at projekterne har de nødvendige data fra dig i rette tid. Generelt bliver du en del af et større aktivt netværk af kompetente og specialiserede landmålingskolleger i Aarsleff, som du altid kan trække på i løsningen af opgaverne.

Vi ser desuden mulighed for et udviklingspotentiale i stillingen, fx kan der på sigt være mulighed for at dygtiggøre sig inden for maskinstyring.

Har du flair for den digitale verden?

Du får en alsidig arbejdsdag med opmålings- og afsætningsopgaver ved hjælp af det nyeste udstyr og software inden for opmåling og beregning. Dine opgaver vil dermed spænde over:

  • planlægning og udførelse af afsætning
  • indmåling
  • databehandling
  • mængdeberegninger.

Vi arbejder generelt med digitale værktøjer på vores projekter for at understøtte udførelsen mest muligt. Derfor vil det være en fordel, hvis du har flair for disse. De primære pc-værktøjer er Microstation/Inroads (Connect Edition), PDS2000, TBC og Geo Professional. På udstyrssiden benytter vi Leica og Trimble-udstyr.

Er du vores nye kollega?

Du er uddannet kort- og landmålingstekniker med 2-5 års erfaring og motiveres af at lære og udvikle dig inden for dit fag. Du ser derfor en mulighed i at skabe et godt fundament som landmåler inden for anlægsområdet. Desuden trives du i en selvstændig rolle og arbejder generelt ansvarsbevidst. Du vil møde mange forskellige mennesker på de forskellige projekter. Derfor skal du kunne tilpasse din kommunikation og generelt være robust i din dialog med andre. Vi lægger stor vægt på kvalitet i vores arbejde, hvilket du også skal kunne identificere dig med.

Vi har stort fokus på arbejdsmiljøet og ønsker at være bedst i branchen. Derfor håber vi også, at du bidrager positivt til at skabe et sikkert og værdiskabende arbejdsmiljø.

Lyder det som noget for dig?

Du er velkommen til at kontakte sektionsingeniør Kell Andersen på 2026 3321 for at få yderligere oplysninger.

Vi behandler ansøgningerne løbende, men skal have din ansøgning senest søndag den 7. november 2021.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Geograf/geolog", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Geograf/geolog
  • Storkøbenhavn
  • Søndag den 07. november 2021

Lignende jobs

  • Geograf/geolog i Søborg

    Vandbygning & Geoteknik har en central rolle i organisationen, siden der i langt de fleste projekter er et geoteknisk aspekt. Vi har derfor en stor berøringsflade, hvor du som geotekniker får mulig..
    • Geograf/geolog
    • Søborg
    Få mere info
  • Geograf/geolog i København V

    Er du uddannet meteorolog? Kunne du tænke dig at arbejde med bl.a. sagsbehandling og tilsyn med aktørerne indenfor det flyvemeteorologiske område, lige fra DMI til vejrobservationstjenester på luft..
    • Geograf/geolog
    • København V
    Få mere info
  • Geograf/geolog i København V

    Er du uddannet meteorolog? Kunne du tænke dig at arbejde med bl.a. sagsbehandling og tilsyn med aktørerne indenfor det flyvemeteorologiske område, lige fra DMI til vejrobservationstjenester på luft..
    • Geograf/geolog
    • København V
    Få mere info
  • Geograf/geolog i Glostrup

    Vi har travlt med en masse spændende anlægs- og infrastukturprojekter, og derfor søger vi netop nu 1-2 dygtige landmålere, som trives med en varierende hverdag ude på byggepladserne, hvor produktio..
    • Geograf/geolog
    • Glostrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som geografer/geologer i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte geograf/geolog i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal geografer/geologer i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte geografer/geologer i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som geografer/geologer
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 1
25. maj 2024 2
24. maj 2024 3
23. maj 2024 3
22. maj 2024 3
21. maj 2024 3
20. maj 2024 4
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 4
16. maj 2024 9
15. maj 2024 9
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1