Digital grafisk designer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Har du den nødvendige erfaring med digitalt design til at tage en nøglerolle, hvor du både skal producere en masse cool ting og være garant for, at vi generelt holder den visuelle brandlinje? Hvis det lyder som dit spejlbillede, har du mulighed for at blive del af en stor og ambitiøs kommunikationsafdeling med 25 specialister. Du kan også glæde dig til et behageligt og imødekommende miljø fyldt med gode og hjælpsomme kolleger.

Både producent og tovholder ift. udvikling af en bred vifte af grafisk design
I HOFOR forsyner vi byer og deres borgere med vand, spildevandsafledning, fjernvarme, bygas og fjernkøling og opfører vindmøller – med den overordnede vision at skabe bæredygtige byer. Vores arbejde har stor og direkte indflydelse på hverdagen for mere end 1 million mennesker i og omkring København. Vi har masser at fortælle, og det sker i høj grad sker digitalt. Det er her, du træder ind på scenen med din kreativitet og al din gode viden om, hvordan man bedst muligt understøtter budskaber grafisk.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at du:

  • Producerer visuelt indhold, grafik, animationer, ikoner etc. til vores forskellige websites og webløsninger
  • Producerer kreativt SoMe indhold i tæt samarbejde med kollegerne i kampagneteamet
  • Udarbejder print-design, fx plakater og skilte
  • Briefer eksterne leverandører og kvalitetssikrer deres leverancer, fx bureauer
  • Er visuelt ansvarlig i projekter – sikre brand alignment og herunder anbefale, godkende og afvise visuelle løsninger
  • Sikrer, at HOFORs webløsninger og deres grafiske udtryk er i tråd med vores brand og visuelle guidelines
  • Screener fremtidige websystemer ud fra maksimalt grafisk spillerum

Erfaring med digital kommunikation og visuelle virkemidler
At være tovholder og brand guardian kræver, at du på den ene side er dygtig til samarbejde, åben og lyttende og på den anden side, at du kan stå fast på de rigtige beslutninger. Det kan du blandt andet, fordi du kan bakke dine anbefalinger op med gode argumenter og fakta. Som del af kampagneteamet skal du elske at være kreativ på basis af dialog og samarbejde – det er sådan, vi ideudvikler samtidig med, at alle selvfølgelig også arbejder selvstændigt med fokus på egne faglige spidskompetencer. Derudover kan du sætte kryds ved:

  • Designorienteret uddannelse med vægt på digital design
  • Minimum fem års erfaring med digital kommunikation og visuelle virkemidler
  • Solidt greb om Adobe Creative Suite inkl. UI og animations-features
  • Gode evner inden for farve- og billedbehandling og retoucheringsværktøjer
  • Naturlig interesse for at holde dig opdateret i nye digitale features og motivation for at videreformidle din viden til kolleger
  • Erfaring med SoMe
  • Erfaring med at koordinere grafiske opgaver med både interne og eksterne medspillere

Dine nye kolleger ser frem til at byde dig velkommen
Du bliver del af en stor kommunikationsafdeling med ca. 25 gode kollegaer, der spænder fagligt meget bredt inden for kommunikationsfaget. Her bliver du del af kampagneteamet, der ud over dig selv består af en SoMe Manager, en videojournalist og en Brand Manager, der også er faglig leder. Teamet har et meget bredt samarbejde, der både går på tværs af afdelingen, ud i huset og til eksterne partnere.

I HOFOR har vi en fælles tro på, at hvis man har det sjovt og trives, så leverer man alt andet lige højere kvalitet. Så trivsel og arbejdsglæde er vigtige pejlemærker for os, og fleksibilitet er selvfølgelig en del af dette. Derudover kan du glæde dig til fantastisk kaffe, en af Danmarks bedste kantiner, metro til døren og et hav af cykelstativer, så der er rig mulighed for at komme grønt til og fra kontoret i Ørestaden.

Du kan også læse mere om vores medarbejdergoder her.

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 19. november 2023. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Lone Højlund, teamleder, på telefon 2795 2120 eller Brand Manager og faglig leder, Josefine Land, på telefon 2795 2137. Send din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.

I HOFOR går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en retfærdig rekrutteringsproces. Derfor bedes du undlade at vedhæfte et billede


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Grafisk designer", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Grafisk designer
  • København S
  • Torsdag den 16. november 2023

Lignende jobs

  • Grafisk designer i København

    Brænder du for at sætte dit præg på nogle af de mest betydningsfulde IT projekter i Danmark? Så har du en unik mulighed for at blive en del af vores dygtige og ambitiøse UI-afdeling, som vores nye .
    • Grafisk designer
    • København
    Få mere info
  • Grafisk designer (elev) i Frederiksberg

    Drømmer du om en elevplads, hvor du får mulighed for at udvikle dig og få ansvar i takt med, at din viden og erfaring vokser? Hvis ja, så er du måske vores nye teknisk designerelev med start den 12..
    • Grafisk designer
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Grafisk designer i København

    Principal UI Designer Sybo Games Copenhagen Full-time Salary Competitive Principal UI DesignerSYBO is growing. We’re releasing new games, building on the..
    • Grafisk designer
    • København
    Få mere info
  • Grafisk designer i København S

    HK Hovedstaden søger serviceminded grafiker eller grafisk tekniker med mediegrafisk erfaring Arbejdsopgaver med stor bredde og selvstændighed Stillingen er placeret i Driftsafdelingen og team..
    • Grafisk designer
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som grafisk designere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte grafisk designer i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal grafisk designere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte grafisk designere over tid

Dato Alle jobs som grafisk designere
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1