Datateknikerelev med speciale i programmering til Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse i Ballerup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Ballerup

Er du på udkig efter en spændende og alsidig IT-uddannelse? Så er nu det rette tidspunkt at ansøge.

Vi søger en ny datateknikerelev med speciale i programmering til HR-systemer og applikationer i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Om os

I HR-systemer og applikationer træder vi ind i en verden af systemudvikling og digital forfinelse af HR-processer på tværs af Forsvarsministeriets område.

Vores arbejde spænder fra at jonglere med data i SQL-databaser til at skabe fortryllende front-end brugergrænseflader. Disse grænseflader kan strække sig fra webbaserede løsninger til Office-pakken og PowerShell CLI. Brugervenlighed, IT-sikkerhed og overholdelse af GDPR/Persondataforordningen er ikke bare brikker, men kritiske perspektiver, der væves ind i vores systemers design og arkitektur.

Vi har et godt fællesskab, der hylder forskelligheder, omfavner fejl til læringsmuligheder og deler grin i dagligdagen. Vi ser frem til at guide dig gennem en uddannelse, der ikke kun er lærerig, men også givende. Velkommen til vores spændende univers!

Om stillingen

Vi kan tilbyde en læreplads hos en af Danmarks største leverandører af digitale systemer og services.

Du vil veksle mellem erhvervsskole og praktik på dit tjenestested i Ballerup, så du tilegner dig de praktiske færdigheder og faglige færdigheder, der skal til for at blive datatekniker med speciale i Programmering.

I praktikperioderne vil du indgå i et team, hvor vi dagligt udvikler og vedligeholder fagsystemer for Forsvarsministeriets Personalestyrelse, så de kan fokusere på deres arbejde med bl.a. at understøtte en historisk opbygning af Forsvaret.

Om dig

Har du allerede kastet dig ud i data- og kommunikationsuddannelsens grundforløb, eller er du midt i det? Så er det lige dig, vi leder efter!

Hos os vil du opleve, at din indsats skaber værdi, især hvis du:

• Drømmer om at blive en topdygtig og serviceminded datatekniker.
• Er drevet af nysgerrighed og engagement.
• Kan tage fat, tænke kreativt og tage ansvar og initiativ i dine opgaver og din arbejdsdag.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Det statslige område (OAO-S-fællesoverenskomsten). Organisationsaftale for Håndværkere og teknikere.

For dig, som er under 25 år bliver din startløn udregnet på baggrund af eventuel tidligere uddannelse og erfaring, men vil minimum udgøre 12.115,83 kr. pr. måned. Er du fyldt 25 år udgør din løn 20.604,51 kr. pr. måned. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning. Beløbet er angivet i oktober 2023 niveau.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes, og opretholde sikkerhedsgodkendelsen, under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Nysgerrig?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamleder Thomas Pedersen på 3266 5027 eller lærlingekoordinator Henning Worm på 2270 7437

Det samme gælder hvis du har spørgsmål vedrørende løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Mathias Fønskov på 7281 9121.

Sådan søger du
Du skal søge stillingen ved at klikke på linket og vedhæfte ansøgning, CV, eksamensbevis og evt. anden dokumentation. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Er du 25 år, begynder din erhvervsuddannelse med en realkompetencevurdering.
Erhvervsskolen vurderer dine samlede færdigheder i forhold til den uddannelse, du søger ind på. Resultatet har betydning for, hvordan dit uddannelsesforløb kommer til at se ud.

Så, er du 25 år, skal du huske at vedhæfte realkompetencebevis. Hvis ikke du har en realkompetencevurdering, kan du få udarbejdet den på en skole, som udbyder uddannelsen. Hvis du ikke kan nå at få udarbejdet en realkompetencevurdering, kan du evt. tage den med til en samtale, og ellers kan skolen udarbejde realkompetencevurderingen ved en eventuel ansættelse.

Ansøgningsfrist og proces
• Vi har ansøgningsfrist den 17. marts 2024
• Vi holder samtaler efter udløb af annoncen
• Vi ønsker at byde dig velkommen den 1. maj 2024 eller efter aftale

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimerer opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen

Om Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet.
FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern. Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Hardwarespecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Hardwarespecialist
  • Ballerup
  • Søndag den 17. marts 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hardwarespecialister i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte hardwarespecialist i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hardwarespecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hardwarespecialister over tid

Dato Alle jobs som hardwarespecialister
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1