BEHANDLINGSANSVARLIG TIL RUSMIDDELCENTER I RØDOVRE KOMMUNE

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Om jobbet
Vi søger en behandlingsansvarlig til Rådgivnings- og Behandlingscentret med opstart 1.maj eller snarest muligt.

Rådgivnings- og Behandlingscentret er Rødovre Kommunes eget ambulante behandlingstilbud, der tilbyder social- og sundhedsfaglig rusmiddelbehandling inden for både stof- og alkoholafhængighed.

Rådgivnings- og Behandlingscentret er godkendt til 100 borgere i alt. 50 på alkohol og 50 på stofområdet, hvor af 5 af pladserne er godkendt til unge ml. 15 - 18 år.

Vi et lille team på seks medarbejdere og en leder – alle med forskellige fagligheder. Vi bor i hus med blandt andet Rødovre Sundhedscenter samt Jobcenter og lidt længere nede af vejen sidder de fleste samarbejdspartere fra Socialforvaltningen. Som noget nyt har vi samme leder som Rødovre Sundhedscenter. Vi forventer, at det giver mulighed for endnu tættere samarbejde.
Rødovre Kommune er en mindre kommune og du vil opleve, at der ikke er langt fra tale til handling imellem de forskellige instanser som typisk også berører de borgere, som vi har i behandling eller ønsker indskrivning.

I Rådgivnings- og Behandlingscentret varetages både individuelle samtaleforløb, gruppeforløb, pårørendesamtaler, lægesamtaler, psykiatriske samtaler og medicinsk behandling. Vi arbejder primært ud fra metoderne KAT, DAT og MI.

Tilbuddet er selvvisiterende og indeholder således foruden ambulant behandling, myndighedsafgørelser og opfølgning på dag- og døgnbehandling. Du vil skulle bistå med udarbejdelse af VUM ved behov og samarbejde tæt med vores socialrådgiver, som står for at visitere og træffe afgørelse om det rette behandlingstilbud - både internt og eksternt samt følge op herpå.

Opgaver af administrativ karakter vil være, at du bliver tovholder på, at tilbudsportalen og hjemmeside er opdateret med aktuelle tiltag og tilbud, ansvarlig for årsrapporter i SMDB, have indflydelse på gældende arbejdsgange og instrukser i samarbejde med øvrigt personale. Den behandlingsansvarlige yder faglig sparring og har beslutningskompetence til særlige borgerforløb. Derudover er man ansvarlig for at bistå ledelsen under diverse tilsyn samt er ansvarlig for de ugentlige behandlingsmøder og sagsgennemgang i teamet.

Din profil
Vi har brug for dig, der kan være med til at sætte en faglig retning for tilbuddet og videreudvikle et attraktivt tilbud for både borgere og medarbejdere. Du er faglig velfunderet og har bred viden inden for både alkohol- og stofbehandling og er i stand til at bringe din viden i spil. Du skal have lyst til at fremme udviklingen af rusmiddelcentret, så det både tilgodeser egne behov, men også kunne skabe et tilbud, der samarbejder bredt med de øvrige instanser i kommunen.
Det forventes, at du også tager del i den daglige behandling og finder det givende at varetage behandlingssamtaler samt at være en aktiv medspiller og sparringspartner i visitation og vurdering af relevant behandlingstilbud.
Vi lægger vægt på, at du:

  • har en social og eller sundhedsfaglig baggrund, med erfaring fra rusmiddelområdet.

  • er i stand til at træffe beslutninger på en inddragende og anerkendende måde.

  • er imødekommende og god til at skabe en tryg og tillidsvækkende relation.

  • er opsøgende og kan skabe nye forbindelser til interne og eksterne samarbejdspartnere.

  • at du har en eller flere terapeutiske overbygninger på din grunduddannelse og formår at bringe disse i spil.



Derfor skal du vælge os

Vi kan tilbyde dig en spændende og innovativ arbejdsplads i et relativt nysammensat team med et højt tværfagligt niveau og godt arbejdsmiljø. Vi er et team, som vil hinanden både fagligt og socialt og prioriterer det kollegiale fællesskab. Der er højt til loftet og vi sætter pris på en uformel omgangstone. Vi arrangerer sociale og faglige events i løbet af året og vi prioriterer at være samlet i løbet af arbejdsdagen til både sparring og frokost.

Hos os får du indflydelse på eget arbejdsliv og på udviklingen inden for området. Vi er visionære, ambitiøse og arbejder for at tilbyde borgerne den bedst tænkelige helhedsorienterede behandling. Du kan se frem til et tæt tværfagligt samarbejde i et dynamisk team, hvor der også er plads til dine idéer og initiativer.

Du vil indgå i regelmæssig ekstern supervision. Vi vægter, at have den nyeste viden inden for misbrugsområdet og bestræber os på løbende kompetenceudvikling.

Som nyansat i Rådgivnings- og Behandlingscentret tilbydes grundig introduktion til organisationen og mentorordning i afdelingen.

Vi arbejder ud fra en anerkendende tilgang og vægter rummelighed og individuel tilpasning højt i vores daglige arbejde. Der er derfor plads til netop dine spidskompetencer.
Det vigtigste er, at du brænder for at arbejde med målgruppen.

Der er 10 minutter i gå-afstand til Rødovre Centrum, gode muligheder for offentlig transport og fri parkering.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er normeret til 37 timer ugl.

Arbejdstiden ligger inden for tidsrummet 8.00 – 18.00 og du kommer til at arbejde til kl. 18.00 hver torsdag og har tidligt fri hver fredag. Du vil indgå i flekstid, som giver ekstra frihed, men også ansvar ift. at mødetider kan variere alt efter hvornår borgerne har mulighed for at møde til behandling.

Tiltrædelse sker i henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation. Du bedes sende din ansøgning samt kopi af eksamensbevis elektronisk.

Ved ansættelse i Rødovre Kommune indhentes straffeattest og børneattest.

Hvis du vil vide mere
Hvis du vil vide mere, kan du læse mere på https://www.rk.dk/rbc/. Du er også velkommen til at kontakte Tilde Hagstrøm, rusmiddelbehandler på 3076 9352 eller leder Sonja Bjørnø på 3076 8192.
Vi giver gerne en rundvisning og kop kaffe efter aftale med Tilde eller Sonja.

Ansøgning
Vi skal have din ansøgning med relevante bilag og referencer senest den 17. marts 2024. Klik på knappen ”søg job” for at sende din ansøgning.

Vi afholder ansættelsessamtaler onsdag den 20. og torsdag den 21. marts.
Der indgår en case ved ansættelsessamtaler.

Da vi er et lille team og vi hver især kommer til at samarbejde tæt med vores kommende kollega, har vi besluttet, at alle deltager i ansættelsessamtalerne.

Rødovre Kommune har røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi og holdtræning.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Rødovre
  • Søndag den 17. marts 2024

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Taastrup

    Socialrådgiver søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Socialrådgiver
    • Taastrup
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Dragør

    Vi er i lykkelige omstændigheder…Derfor søger vi nu efter en barselsvikar til Børne,- unge -og familierådgivningen, som brænder for inddragelse, den gode dialog med børnene, de unge og deres fam..
    • Socialrådgiver
    • Dragør
    Få mere info
  • Socialrådgiver (vikar) i Brøndby

    Ungehuset søger socialrådgiver/socialformidler. Du skal søge jobbet, hvis du brænder for at understøtte unge, med komplekse udfordringer, i at skabe forandringer, så de kan gennemføre en uddannelse..
    • Socialrådgiver
    • Brøndby
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Taastrup

    Socialrådgiver søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Socialrådgiver
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 3
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 6
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 7
11. april 2024 7
10. april 2024 6
9. april 2024 7