Byggeafdelingen søger en energileder med erfaring som motiveres af at være i et engageret byggeteam i en kommune i ud...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ølstykke

Vi søger en erfaren og engageret energileder der vil være med på vores rejse i udvikling af energi- og bæredygtighedsområdet hos Egedal Kommune. Har du lyst til at være en del af et team, der brænder for at varetage en bred portefølje af energi-, bygge-, vedligeholdelses-projekter samt være med til at udvikle byggeafdelingen i en positiv retning – så læs videre nedenfor.

I Byggeafdelingen (Byg og Energi) i Egedal Kommune er vi i fuld gang med at realisere kommunens ambitiøse investering i renovering og udvikling af kommunens bygningsportefølje. Egedal Kommune ønsker at være en foregangskommune og byudvikler derfor store arealer. Vi bygger eksempelvis nyt til daginstitutions- og skolebørn og udvikler vores idræts- og kulturbygninger. Vi skal etablere kreative læringsmiljøer, og vi har ambition om at være en bygherre med fokus på bæredygtighed, energioptimeringer, digitalisering og samskabelse med borgerne.

Du kommer til at indgå i afdelingen sammen med dedikerede kolleger, hvor du får god mulighed for sparring, udvikling og hvor hverdagen er præget af godt samarbejde og højt til loftet. Herudover vil du i høj grad få indflydelse på dine ansvarsområder, herunder være med til at udvikle kommunens strategi for bæredygtighed, energioptimeringer, fjernvarme-konverteringer og anvendelse af solcelleanlæg. Desuden vil du stå i spidsen for den del af porteføljen som ligger inden for energiområdet, herunder sikre planlægning og implementering af konkrete energiprojekter.

Du kommer til at referere til afdelingsleder for Byg og Energi. Afdelingen er en del af Center for Ejendom og Byggeri, som ud over bygge- og energiprojekter fra idé til ibrugtagning også varetager drift og udvikling af kommunens bygninger.

Som bygherre og energileder i en politisk styret organisation bliver det din opgave at bidrage til strategiudvikling inden for dit område samt sikre planlægning, gennemførelse og ibrugtagning af konkrete energiprojekter, ofte med en større teknisk kompleksitet og en bred vifte af interessenter. Du vil få ansvaret for at varetage alle trin i et energiprojekt fra udarbejdelse af beslutningsoplæg til den politiske ledelse, økonomi og projektstyring til aflevering og 1- og 5-års eftersyn. I alle trin skal du sikre en bred inddragelse af interessenter og god kommunikation, så projektet skaber glæde for borgerne og efterfølgende kan vedligeholdes optimalt af dine kolleger i bl.a. driftsteamet. Desuden kan du med din erfaring bidrage positivt til mere tværgående udviklingsprojekter, der er relaterede til standarder inden for energi og bæredygtighed.

Om dig
Vi forestiller os, at du er uddannet ingeniør, maskinmester eller bygningskonstruktør eller har anden lignende tekniske baggrund, og det vil være en fordel, hvis du også har erfaring med faglig ledelse. Du er en kompetent og gerne uddannet/certificeret projektleder, som formår at samarbejde på tværs i organisationen. Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • kan håndtere mange forskelligartede interesser,
  • har lyst og evne til at arbejde i en politisk ledet organisation,
  • af natur er åben, positiv og selvkørende i en stilling med frihed under ansvar,
  • er god til at formidle sig selv mundtligt og skriftlig,
  • og sidst – men ikke mindst – er en person med et godt humør, der kan skabe en god stemning omkring sig.

Hos os får du

  • et arbejde med udfordringer og udviklingspotentiale, såvel fagligt som personligt,
  • et arbejde hvor der er en solid samarbejdskultur, og hvor arbejdet tilrettelægges inden for fornuftig arbejdstid, og
  • et fagligt bredt kvalificeret og uhøjtideligt miljø med engagerede og fagligt dygtige kollegaer i hele centeret.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuld tid med ansættelse hurtigst muligt. Du ansættes i henhold til gældende overenskomst med den relevante faglige organisation.

Du får arbejdsplads på vores attraktive og velfungerende rådhus, der ligger lige ved siden af Egedal Station, hvorfra der kører S-tog hvert 10. minut i myldretiden.

Derudover tilbyder vi god kantineordning, træningsfaciliteter og meget mere.

Ansøgning og tiltrædelse
Vi skal have din ansøgning senest den 11. november 2023.

Vedhæft CV, uddannelsespapirer og andre relevante dokumenter, når du søger. Har du spørgsmål så kontakt centerchef Erik Brown Frandsen på mobil 72 59 69 32.

Vi forventer at afholde samtaler den 15. og 27. november 2023.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=893d0c71)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Hardwarespecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ølstykke.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Hardwarespecialist
  • Ølstykke
  • Lørdag den 11. november 2023

Lignende jobs

  • Hardwarespecialist i Lynge

    Are you an engineering student that would like to practice your skills while learning new ones, to support the development of hearing aid accessories? Could you picture yourself solving some practi..
    • Hardwarespecialist
    • Lynge
    Få mere info
  • Hardwarespecialist i Nærum

    Vores kandidater skal være blandt de absolut bedste, men ikke nødvendigvis de mest erfarne.Vi har adskillige udfordrende og spændende projekter:Switch mode power supplyHigh current power te..
    • Hardwarespecialist
    • Nærum
    Få mere info
  • Hardwarespecialist i Hele Danmark

    Hardwarespecialist søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Hardwarespecialist
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hardwarespecialister i Ølstykke

Herunder ser du udviklingen i udbudte hardwarespecialist i Ølstykke over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hardwarespecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hardwarespecialister over tid

Dato Alle jobs som hardwarespecialister
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0