CNC-operatør til fast nat- eller aftenhold

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

VKAREN.DK Rekruttering søger CNC-operatører til faste stillinger hos Elektro-Isola A/S i Vejle

Har du erfaring med CNC bearbejdning og motiveres du af kvalitet, humor og samarbejde? Så er det dig vi søger til teamet hos Elektro-Isola A/S.

Jobbet:
Elektro-Isola A/S fremstiller og forædler nogle af verdens bedste kompositmaterialer, der efterspørges i en lang række industrier over hele verden. Produkterne kendetegnes ved en optimal kombination af elektriske, termiske og mekaniske egenskaber, hvilket gør komponenterne velegnede som konstruktionsmaterialer i fx vindmøller, transformatorer, hospitalsscannere og andre højteknologiske funktioner i det globale samfund.

Som CNC-operatør bliver du en del af fræseafdelingen, hvor kompositmaterialet i plader bearbejdes. Der anvendes CNC-styrede dreje- og fræsemaskiner såsom Okuma, Nakamura og CMS. Dine ansvarsområder vil matche dit kompetenceniveau og vil fx omfatte opstilling og indkøring af emner, efterbehandling og kvalitetssikring samt vedligehold og drift af maskiner. Du får naturligvis en grundig oplæring i maskinparken ved opstart.

Vi forventer:
Du kommer formentlig med en baggrund som industrioperatør, industritekniker, maskinarbejder eller har tillært erfaring med betjening af CNC-maskiner. Du har et godt håndelag indenfor dreje- eller fræseopgaver og har gerne erfaring med Fanuc-styring. Du er engageret, lærevillig og er ikke bange for at tage initiativ til at få opgaverne løst. Vi forventer, at du er mødestabil og har en god arbejdsmoral. Vi ser gerne, at du har truckcertifikat, men det er ikke et krav.

Din profil:
Du får energi af at være en god holdspiller, der aktivt byder ind i teamet. Du har et godt drive, er engageret og vedholdende i dit arbejde, og har en positiv holdning samt et godt humør. Du tager ansvar for egne opgaver, har øje for detaljer, god ordenssans og går ikke på kompromis med kvaliteten i dit arbejde.

Vi tilbyder:
Et spændende og udfordrende job i en international virksomhed med dygtige kollegaer og en stærk teamspirit. Elektro-Isola A/S gennemgår en spændende vækstrejse og generationsskifte, som du nu har mulighed for at præge og blive en del af. Virksomheden er velrenommeret og kendt for at passe godt på sine medarbejdere, hvilket bl.a. kommer til udtryk i medarbejdernes lange anciennitet.

Vi søger CNC-operatører til følgende skift:

- Fast nathold på 4-dages uge, mødetid 22.15-06.15

- Fast aftenhold på 4-dages uge, mødetid 14.15-22.30

Der tilbydes attraktiv løn efter kvalifikationer, samt pension, fritvalg og sundhedssikring. Elektro-Isola A/S følger Dansk Industris overenskomst.

Virksomheden:
Elektro-Isola A/S er en familievirksomhed stiftet i 1921 og beskæftiger i dag omkring 150 medarbejdere. Virksomheden er kendt for sin høje kvalitet af innovative kompositmaterialer, der bruges verden over i fx rumfarts-, vindmølle- og medicinalindustrien. Som global leverandør tager Elektro-Isola A/S ansvar for FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling med særlig fokus på verdensmål 8 og 12, der relaterer sig til henholdsvis anstændige jobs og økonomisk vækst samt ansvarligt forbrug og produktion.

Elektro-Isola A/S er både kvalitetscertificeret efter ISO 9001-standarden samt miljøcertificeret efter ISO 14001-standarden. Virksomheden fejrede 100-års jubilæum i 2021 ved at tilslutte sig Science Based Targets, og derved forpligte sig til at nedbringe deres CO2-udledning med 50% i perioden 2018-2030.

Se mere om virksomheden på www.elektro-isola.dk

Ansøgning:
Matcher ovenstående dine kvalifikationer, og brænder du for at blive en del af teamet, hører vi meget gerne fra dig. Send en ansøgning og CV via linket her: https://app.elvium.com/da/positions/23154/job_posting

Vi afholder løbende samtaler og ansætter, når rette match er fundet. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Line Askær på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

Bemærk, alle ansøgninger behandles fortroligt og med stor diskretion. Med henvisning til reglerne omkring GDPR modtages ansøgninger kun via linket i stillingsannoncen. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os. Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er dermed ikke et udtryk for genopslag, men blot en automatisk fornyelse af annoncen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Hardwarespecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Hardwarespecialist
  • Vejle
  • Mandag den 27. november 2023

Lignende jobs

  • Hardwarespecialist i Kolding

    Er du måske udlært industritekniker/maskinarbejder eller er det blot tillært, så se med her Arbejdstider: Der er mulighed for både dag-, aften- og nathold. Krav: - Det er vigtigt a..
    • Hardwarespecialist
    • Kolding
    Få mere info
  • Hardwarespecialist i Sønderborg

    Vil du være med til at udvikle avanceret elektronik på højt fagligt niveau?
    • Hardwarespecialist
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Hardwarespecialist i Hele Danmark

    Senior Backend Engineer Pleo Technologies Remote Full-time Salary Competitive We at Pleo are on a mission to make spend m..
    • Hardwarespecialist
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Hardwarespecialist i Kolding

    Besidder du et godt overblik og brænder du for produktionsmiljøet? Så har du nu chancen for et spændende Try & Hire forløb på daghold i en af Koldings største virksomheder. Jobbet [xxxxx]
    • Hardwarespecialist
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hardwarespecialister i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte hardwarespecialist i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hardwarespecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hardwarespecialister over tid

Dato Alle jobs som hardwarespecialister
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2