PLC-/El-tekniker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Er du en serviceminded og kvalitetsbevidst PLC-/El-tekniker? Ved Silhorko-Eurowater søger vi en PLC-/El-tekniker til at arbejde med kvalitetssikring, fejlfinding og support på styretavler og instrumentering

Silhorko-Eurowater udvikler og sælger vandbehandlingsanlæg i det meste af Europa, og da vores produktsortiment spænder bredt, vil arbejdsopgaverne være mangeartede. Vi leverer komplette løsninger til en bred vifte af anvendelsesområder, herunder procesvand, fjernevarmevand, kedelvand, kølevand, og skyllevand.

Din rolle

Som vores nye PLC-/EL-Teknikker vil du blive en del af vores Electrical Engineering team og få reference til afdelingslederen. Teamet består på nuværende tidspunkt af 7 erfarne og kompetente medarbejdere, der er ansvarlige for programmering, projektering, dimensionering, design og konstruktion af styretavler til vores kundetilpassede vandbehandlingsanlæg. Du bliver dermed en del af en afdeling med en bred teknisk kunnen, der vægter tæt samarbejde og udveksling af erfaring og viden.

Du vil her få til opgave at supportere i forbindelse med opstart, service, fejlfinding på vores styringer og de instrumenter, der er tilkoblet anlægget. Din kontaktflade vil være stor både internt og eksternt, hvor du også vil få et tæt samarbejde med vores egne Service Teknikere. Alt efter dine interesser og behov, vil der også være mulighed for, at du vil få til ansvar at hjælpe med opsætning ude ved vores kunder eller blive en del af den interne kvalitetssikring af vores udstyr. Rollen giver dig mulighed for at udvikle dig til en af vores faste projekt programmører.

Din daglige gang vil blive på vores hovedkontor i Stillings, hvor vi har samlet størstedelen af vores produktion, hvilket giver mulighed for tæt dialog med vores produktion.

Primære opgaver

  • Intern og ekstern teknisk support vedr. styring og instrumentering
  • Udbedre el-tekniske fejl
  • Test styretavler
  • opsætning ude ved kunden

Hvem er du?

Du har muligvis en baggrund som elektriker, industrielektriker, el-tester eller automationsteknolog. Det kan også være, at du er uddannet maskinmester og har en el-teknisk baggrund. Mere vigtigt er det, at du har kendskab til PLC-programmering og gerne med programmering af industrielle anlæg. Vi anvender Siemens Styringer (s7-1500), og det er derfor også en fordel, hvis du har erfaring med det.

Som person er du kvalitetsbevidst, omhyggelig, detalje- og løsningsorienteret. Da du også i høj grad skal være i kontakt med vores kunder, forventes det også, at du er god til at kommunikere og er serviceminded.

Da vi er en international virksomhed med kollegaer og kunder i Europa, er det nødvendigt, at du også kan begå dig på et forståeligt niveau på engelsk.

Vi tilbyder

Silhorko-Eurowater er en virksomhed under vækst og forandring. Vi blev i 2020 opkøbt af Grundfos, som pionerer indenfor løsninger, der kan afhjælpe verdens vand- og klimaudfordringer. Hos Silhorko-Eurowater har vi fremstillet driftssikre vandbehandlingsanlæg siden 1936, som bygger på et kvalitetsprincip om lang levetid og minimalt behov for vedligeholdelse. Virksomheden beskæftiger i dag mere end 460 medarbejdere fordelt på 23 salgs- og servicekontorer i 14 lande.

Vi tilbyder dermed en stilling i en virksomhed med mange års erfaring og teknisk know-how, og ikke mindst en hverdag med mange udfordrende og afvekslende opgaver, hvor du får mulighed for at være med til at gøre en forskel for fremtidens vandbehandling.

Du vil blive omfattet af sundhedsforsikring, firmapension og få mulighed for at tage del i vores frokostordning. Vi har også en aktiv personaleforening, som flere gange årligt arrangerer diverse aktiviteter for vores medarbejdere.

Stillingen er på 37 timer. Hos Silhorko-Eurowater vægter vi balance mellem privat- og arbejdsliv og tilbyder derfor fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejde efter behov.

Yderligere information

For yderligere spørgsmål omkring stillingen eller Silhorko-Eurowater som arbejdsplads, kontakt gerne ansættende leder Jonas Møller på [email protected].

Ansøgning

Ansøgning sendes til [email protected]. Angiv gerne navnet på stillingen i emnefeltet.

Ansøgningsfrist: 27/1 2023

Tiltrædelse: Snarest muligt

Privacy Policy kan findes på hjemmesiden: www.silhorko.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Hardwarespecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Hardwarespecialist
  • Skanderborg
  • Fredag den 27. januar 2023

Lignende jobs

  • Hardwarespecialist i Århus

    Looking for a highly skilled Hardware Engineering Specialist ready to embark on a journey of innovation and brand transformation. In this pivotal role, you'll spearhead the implementation and opera..
    • Hardwarespecialist
    • Århus
    Få mere info
  • Hardwarespecialist i Århus N

    We are expanding and seeking a skilled hardware engineer passionate about analogue and digital design solutions such as Power management, SMPS, and sensor measuring solutions to join our team.Join .
    • Hardwarespecialist
    • Århus N
    Få mere info
  • Hardwarespecialist i Århus

    Leave your mark on the solutions of the future As a Hardware Engineer at [xxxxx], you will experience an independent job in a varied workday with professional challenges matching your areas of ex..
    • Hardwarespecialist
    • Århus
    Få mere info
  • Hardwarespecialist i Århus

    Senior Backend Engineer Landfolk Aarhus Full-time Salary Competitive Landfolk is looking for a highly-skilled, innovative and experienced Senior Backend .
    • Hardwarespecialist
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hardwarespecialister i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte hardwarespecialist i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hardwarespecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hardwarespecialister over tid

Dato Alle jobs som hardwarespecialister
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0