Vikarstilling: Er du vores nye vikar?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Horsens

Vi har travlt på Borgmesterbakken og har for tiden flere akut opgaver. Derfor søger vi vikarer, der kan tiltræde med kort varsel i tilfælde af, at vi på Borgmesterbakken bliver ramt af sygdom, Corona samt isolation eller lign. – og det er især i weekender og ferier, vi har brug for vikarhjælp.

Det er også en mulighed for, at der kan oprettes én tidsbegrænset stilling som pædagogisk medarbejder.

Hvem er vi?
Borgmesterbakken er et socialpædagogisk akut/opholdssted i Horsens for børn og unge i alderen 0-18 år med behov for akut, kortere eller længerevarende anbringelse. Lige nu har vi 14 børn og unge boende i alderen 1 til 18 år.

Vores hus er en gammel murstensvilla, som vi har indrettet på en måde, der skaber en hyggelig og hjemlig atmosfære. Her tilbyder vi børnene og de unge en tryg og stabil hverdag i relation til tryghedsskabende og tillidsvækkende voksne, der er tydelige og nærværende.

Vores værdier – respekt, ejerskab, åbenhed og fællesskab – er en integreret del af alt, hvad vi foretager os. Dét mener vi er én af de bagvedliggende årsager til den særlige stemning af hjemlighed, som man mærker på Borgmesterbakken.

Om opgaven og dine kompetencer
Vi tager altid udgangspunkt i de enkelte børn og unge. Det betyder, at det er forskelligt, hvordan vi arbejder med den enkelte, og at vi altid leder efter den enkeltes særlige ressourcer, udfordringer og behov. Samtidig har vi fokus på at fastholde de ting, der allerede fungerer, f.eks. venskaber, skolegang, fritidsaktiviteter og kontakt til familie.

Vores faglige opgave består i at skabe et genkendeligt, omsorgsfuldt, trygt og udviklende miljø for de børn og unge som er anbragt på Borgmesterbakken. Personalet er rollemodel for børn og unge, og derfor vægter vi, at man som tilkaldevikar er moden og har opnået en god “livserfaring” som gør, at man kan:

  • Være rolig og bevare overblikket i mødet med det traumatiserede barn.
  • Håndtere at være i et til tider hektisk arbejdsmiljø.
  • Være fleksibel og omstillingsparat.
  • Handle selvstændigt ud fra Borgmesterbakkens værdier og normer.

Vi forestiller os, at du har en socialfaglig uddannelse, er pædagogstuderende eller lignende.

Det er et krav, at du har kørekort B.

Hvad vi kan tilbyde dig
Som vores nye kollega vil du møde en gruppe engagerede og kompetente kolleger, som er optaget af at skabe en god og tryg hverdag for børnene og de unge.

Du vil blive en del af et internt samarbejde, som er præget af respekt, anerkendelse og humor, og hvor en stærk faglighed vægtes højt. Vi arbejder udelukkende ud fra evidensbaserede metoder og er bl.a. inspireret af den psykodynamiske tilgang.

Du vil også opleve at få relationer til en gruppe dejlige børn og unge, der har behov for din hjælp i deres hverdag.

Om arbejdstider
Da Borgmesterbakken er børnenes hjem, er der voksne til stede i alle døgnets timer. Det betyder, at der hos os er skiftende arbejdstider med både dag- og aftenvagter samt vågen nattevagt. Der er ligeledes arbejde i weekender og helligdage.

Som vikar-ansat vil du aldrig opleve at være alene på arbejde.

Praktisk
Som tilkaldevikar vil der blive indhentet straffeattest og børneattest, ligesom der skal fremvises kørekort.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Horsens
  • Søndag den 15. januar 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Østjylland

    Søger du nye spændende udfordringer, så læs med her!Specialtilbud Autisme, Låsby Skole i [xxxxx], søger klassepædagog og pædagog med særlige kompetencer og interesser.Grundet .
    • Pædagog
    • Østjylland
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Juelsminde

    Vi har fokus på hjernen – med hjertet Trives du med at arbejde om natten? Stormly er stedet, hvor du har flere kolleger at sparre med i en nattevagt. Fra 1. juli 2024 søger vi en nattevagt der..
    • Pædagog
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Om jobbet:Den Kreative Idrætsinstitution Holme Børnehus i Højbjerg søger en pædagog til børnehaven pr. 1. august 2024. Stillingen er i udgangspunktet 30 timer/uge, men skriv gerne i din ansøgning..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info
  • Pædagog i Århus

    Om jobbet:Stautruphus er et bofællesskab med døgndækning til voksne med udviklingshæmning, der har varieret brug for pædagogisk vejledning og støtte. Bofællesskabet består af 21 lejligheder, samt..
    • Pædagog
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1