Natportier

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Ansøg

Natportier til receptionen på Haraldskær


Vi har brug for et sæt ekstra hænder og et smilende ansigt, der kan hjælpe os med at servicere gæster i receptionen og varetage forskellige ad hoc opgaver samt rengøring af vores kursuslokaler, køkken, restaurant og reception i nattetimerne. Du skal derudover stå for natrundering, servicering af vores gæster og være behjælpelig med ind- og udtjekning.

Du kan primært forvente vagter fredag og lørdag i tidsrummet fra 22.00-08.00. Stillingen kan være en fast deltidsstilling på 22 timer om ugen eller besættes af 2 afløsere, der arbejder hver 2. weekend.

Erfaring fra branchen er et plus, men det vigtigste er, at du er serviceminded, smilende, arbejdsom og fleksibel. Og så skal du naturligvis trives med at arbejde om natten.

Vi forventer, at du er:

  • Ansvarlig og har evnen til at træffe selvstændige beslutninger
  • Serviceminded og pålidelig
  • Dansktalende og som minimum også behersker engelsk
  • Smilende, udadvendt og engageret
  • En god kollega, der gerne giver en hånd med, når der er brug for det

Vi tilbyder:

  • En unik, spændende og livlig arbejdsplads med plads til både smil og udvikling
  • Trygge ansættelsesvilkår og fordelagtige personalegoder

Vil du vide mere? Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konference- og receptionschef Marianne Pandrup på [email protected] eller +45 60 22 88 27.

Ansøgning og tiltrædelse Stillingen ønskes besat snarest muligt, men vi venter gerne på den helt rigtige kandidat. Vi påbegynder samtaler i uge 9 og fortsætter til den/de rigtige kandidat/-er er i hus. Send din ansøgning til Marianne på ovenstående mail eller ansøg via linket nedenfor.

Om os Haraldskær er en charmerende herregård beliggende naturskønt midt i Vejle Ådal. Vi er en del af Sinatur Hotel & Konference, der består af i alt seks unikke hoteller med smuk natur som fællesnævner. Alle Sinaturhotellerne har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har sat os en række ambitiøse mål på naturens vegne, der blandt andet betyder, at vi i udgangen af 2020 er blevet B Corp certificeret, hvilket er en dokumentation på, at vi lever op til de højeste bæredygtige standarder indenfor miljømæssige og sociale forhold. Et bæredygtigt miljø er et fællesansvar og en spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Hotelmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Hotelmedarbejder
  • Vejle
  • Fredag den 24. juni 2022

Lignende jobs

  • Hotelmedarbejder i Sønder Omme

    Her er dine overordnede fokusområder: Sikre, at gæsterne føler sig meget velkomne og oplever en høj grad af service. Lave morgenmad og sætte morgenmadsbuffeten op. Afrydning af morgenbuffet og..
    • Hotelmedarbejder
    • Sønder Omme
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hotelmedarbejdere i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte hotelmedarbejder i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hotelmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hotelmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hotelmedarbejdere
2. april 2024 1