HR-chef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Nysgerrig, strategisk og struktureret HR-chef

Kan du lide at arbejde bredt med HR og selvstændigt drive de forskellige processer? Tænker du forretningsorienteret, og vil du være ledelsens sparringspartner i en partnerdrevet virksomhed? Så er du måske den nye chef for vores HR-funktion.

Sammen lykkes vi – kom og vær med

Du bliver en del af administrationen, der består af it, økonomi, marketing og HR. Det er os, der sørger for, at vores kollegaer i de faglige afdelinger har optimale vilkår for at servicere vores kunder.

HR-funktionen består af dig og en HR-konsulent, som du har ledelsesansvaret for. Sammen driver I alle HR-processer i huset - fra employer branding, rekruttering, orlov, uddannelse og fratrædelser til sparring med medarbejdere og ledere.

Du refererer direkte til partner Søren Moesgaard, der er vores HR-direktør.

En HR-chef med 360 graders fokus

Vores kommende HR-chef er selvstændig og selvkørende. Du kan spotte behov og kan begå dig på alle niveauer i organisationen. Sammen med HR-konsulenten driver du alle HR processer fra første indledende tanke til udvikling og implementering.

Du er en naturlig sparringspartner for forretningen og sætter struktur på kommende initiativer. Du har erfaring med anvendelse af HR-jura i praksis, og dit fokus er altid konstruktivt og løsningsorienteret.

Du får ansvar for:

  • at drive de grundlæggende HR-processer med forretningen for øje, så inforevision hele tiden er på forkant med udviklingen
  • at rådgive partnere og afdelingsledere om personalemæssige spørgsmål – herunder personalejura
  • at yde en proaktiv indsats på nye trends inden for HR, rapporteringskrav og lovgivning.

Dine kompetencer og erfaring

Vi leder efter en HR-generalist, der er vant til selv at have fingrene i de fleste typer HR-opgaver. Du er naturligvis ikke lige stærk inden for alle felter, men vi forventer, at du kender og har arbejdet med de fleste HR-discipliner, så du:

  • kan håndtere gængse spørgsmål inden for personalejura og holder din personalejuridiske viden ajour
  • har erfaring med rekruttering og formentlig er certificeret i ét eller flere testværktøjer
  • har erfaring som sparringspartner for ledere og kan sætte den HR-strategiske dagsorden
  • har arbejdet med at udvikle og opbygge en uddannelsesplatform, da det er et fokusområde de kommende år.

Hvem er du?

Som person har du overblik, og du arbejder struktureret og analytisk, når du skal jonglere og prioritere hverdagens mangeartede opgaver.

Du er god til mennesker, nem at samarbejde med og formår at balancere mellem forskellige behov og interesser.

Og så betyder det meget for os, at du er nysgerrig. Nysgerrig på dit fag og dine opgaver, men også på dine kollegaer og netværk. Vi tror på, at lysten til at vide mere øger kvaliteten, styrker relationerne og gør hverdagen mere spændende for os alle.

Her er vi

inforevision er et velfunderet og støt voksende revisions- og konsulenthus i Søborg med 21 partnere, ca. 140 medarbejdere og 3100 kunder – primært mindre og mellemstore virksomheder i mange brancher.

Vi arbejder med revision, regnskab og rådgivning, skat, moms og afgifter, internationale forhold, transaction services, erhvervsservice, interimydelser, ESG og it-erklæringer.

Vi synes, det er sjovt at arbejde med tal og mennesker, og fagligheden er i top, mens vi er professionelle sparringspartnere for vores kunder. Samtidig passer vi på hinanden, så det hele ikke bare går op i arbejde.

Vores organisationsstruktur er flad med korte kommunikationsveje. Vi er over for hinanden, som vi er over for vores kunder: Professionelle, engagerede, hjælpsomme og uhøjtidelige. Hos os spiller det hele menneske en central rolle, og de sociale relationer mellem kollegaerne fylder meget.

Vi synes, det gør vores virksomhed til noget særligt, og vi er stolte af, at mange bliver hos os i lang tid.

Vil du vide mere?

Vi tager stilling til de indkomne ansøgninger løbende og vil gerne have ansat vores nye HR-chef snarest muligt. Vi venter dog gerne på den helt rigtige.

Hvis du har spørgsmål, inden du søger jobbet, er du velkommen til at kontakte partner Søren Moesgaard på telefon 21 71 99 08.

Læs mere på vores hjemmeside om personalegoder, organisering m.v.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • Søborg

Lignende jobs

  • Hr-leder i København

    THE POSITION IS CLOSED AND YOU CANNOT APPLYAre you our new C&B Manager who can ensure compensation and benefits best practice and thereby help us attract and retain our talent? In this role, yo..
    • HR-leder
    • København
    Få mere info
  • Hr-leder i Ørestad

    Har du en solid HR-værktøjskasse som du kan bringe i spil i et i miljø og en kultur båret af stor ambition, innovation og høj faglighed? Brænder du for en at gøre en forskel i en HR-rolle, hvor du .
    • HR-leder
    • Ørestad
    Få mere info
  • Hr-leder i Storkøbenhavn

    Our goals – Your path Are you enthusiastic about facilitating the transformation of people and shaping the future HR strategy? Do you possess a strong ability to lead people’s development? We s..
    • HR-leder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Hr-leder i København

    Are you a dynamic HR professional adept at transforming strategic business initiatives into actionable HR operational plans, with in-depth knowledge of the Danish labor market?Our client is a pre..
    • HR-leder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0