Rekrutteringsfirma

HR-chef søges til DanPilot

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Svendborg

Kan du drifte og videreudvikle spændende HR-aktiviteter, og vil du være en del af en chefgruppe kendetegnet ved en høj faglighed? På vegne af vores kunde søger vi en erfaren HR-chef, der kan se sig selv sætte kursen for HR hos DanPilot, som hver dag arbejder for at sikre den maritime sikkerhed.

Stillingen som HR-chef er for dig, der ikke bare er dygtig til at lede og udvikle medarbejdere, men som også ønsker at bidrage aktivt til både kultur og politikker. Med andre ord står du i spidsen for en velfungerende og kompetent HR-funktion, som bl.a. løfter opgaver indenfor arbejdsmiljø og interne politikker, udvikling og fastholdelse af medarbejdere samt løn- og personaleadministration.

Du tilknyttes kontoret i Svendborg, der holder til på 5. etage i et nyopført byggeri med udsigt over Svendborg Havn. Din bopæl er ikke afgørende, da du med frihed under ansvar planlægger din tid, efter hvad der matcher din ’work-life balance’.

Faglige udfordringer i fleksible rammer


Hos DanPilot bliver du en del af et stærkt, organisatorisk set-up bestående af dygtige medarbejdere, en professionel bestyrelse og erfarne chef-kollegaer. Du refererer til virksomhedens CEO, ligesom du fungerer som daglig leder for to kompetente HR-chefkonsulenter. Som HR-chef får du en bred opgave-palette, hvor du både leder og udvikler HR-funktionen og samtidigt har god mulighed for at løse krævende opgaver på egen hånd.

Dine opgaver er derfor at:

  • Forhandle overenskomster med de faglige organisationer
  • Fortolke eksisterende regelsæt, overenskomster og hviletidsaftaler indenfor statens område
  • Fastholde professionel rekruttering af medarbejdere til organisationen m.v.
  • Styrke og løfte det faglige sammenspil i ledelsen
  • Bidrage til styrkede udvalg for arbejdsmiljø og samarbejdsmiljø
  • Udvikle medarbejdere såvel som kulturen med fokus på den konstruktive dialog
  • Igangsætte og følge op på trivselsundersøgelser for hele organisation
  • Udarbejde årshjul med fokus på kontinuerlig forbedring
  • Udarbejde og revidere personale- og organisationspolitikker
  • Understøtte den organisatoriske læring
  • Håndtere kontrakter og forhandlinger mv.
  • Bistå ved komplekse personalesager

Som HR-chef sikrer du dermed den rigtige retning og praksis for HR i alle situationer, Det er desuden vigtigt, at du evner at balancere positionen som holdspiller samtidigt med, at du er en vigtig del af ledelsen, hvor du både giver konstruktivt modspil og bidrager med nye initiativer.

Hvem leder vi efter?


Vi søger dig, der har solid erfaring fra en lignende stilling og dermed har fået ”mange kilometer i benene” indenfor HR, ledelse og udvikling af medarbejdere. Angående din uddannelsesmæssige baggrund er det en fordel, hvis du har en stærk juridisk uddannelse, samt solid erfaring med forhandling af overenskomster. Derudover lægger vi vægt på, at du er skarp til at aflæse situationer, ligesom du er god til mennesker.

Du er vellidt, og med gode kommunikative evner formår du at sikre et godt sammenspil på tværs i en organisation. Derudover har du et godt overblik, ligesom du står roligt og fast, hvis der skulle opstå bølgegang. Din arbejdsform er kendetegnet ved en effektiv og klar prioritering, og samtidigt har du en ambitiøs og konkurrenceminded tilgang til opgaver.

Vil du være en del af DanPilot?


Udover et spændende job med mulighed for at gøre en reel forskel, vil der være tale om en ansættelse på individuelle vilkår, hvor du får en attraktiv lønpakke og stor frihed i jobbet.

Vi modtager gerne dit CV hos Adecco, da vi varetager rekrutteringen af DanPilots nye HR-chef. Når du trykker ’ansøg’, guides du derfor videre til vores rekrutteringssystem.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruitment Consultant Cindie Kogstad fra Adecco på mail: [email protected]. Din henvendelse behandles fortroligt, og vi evaluerer løbende ansøgningerne.

Ansøgningsfrist: 30. juli 2023.

Kort om virksomheden


DanPilot er en selvstændig offentlig virksomhed under Erhvervsministeriet, hvor Søfartsstyrelsen er den tilsynsførende myndighed. Lodseriet skaber sikkerhed til søs og i havne i hele Danmark, fordi DanPilots højt specialiserede lodser kender farvandene og forebygger uheld. DanPilot lodser skibe, der sejler transit mellem Skagen og Gedser/Allinge gennem Storebælt og Øresund og skibe, der skal ind og ud af danske havne. DanPilot har i 2022 assisteret ved ca. 21.000 lodsninger.

DanPilot beskæftiger ca. 400 medarbejdere. Foruden administrationen i Svendborg har DanPilot 17 lodsstationer fordelt landet over, som betjenes af ca. 200 lodser og 110 bådfører. Alle stræber de efter at bidrage til at levere den bedst mulige sikkerhed og god kundeservice.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Svendborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • Svendborg

Lignende jobs

  • Hr-leder i Hele Danmark

    HR-leder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • HR-leder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Hr-leder på Fyn

    [xxxxx] søger en dygtig HR konsulent til et bredt felt af opgaver inden for HR, organisation og ledelse. Du har nu muligheden for at blive en del af en spændende arbejdsplads i udvik..
    • HR-leder
    • Fyn
    Få mere info
  • Hr-leder i Svendborg

    Kan du drifte og videreudvikle spændende HR-aktiviteter, og vil du være en del af en chefgruppe kendetegnet ved en høj faglighed? På vegne af vores kunde søger vi en erfaren HR-chef, der kan se sig..
    • HR-leder
    • Svendborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i Svendborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i Svendborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1