Engageret HR-partner med interesse for personalejura

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Kan du se dig selv på en arbejdsplads, hvor du håndterer vanskelige personalesager, rådgiver ledelsen, udarbejder retningslinjer/oplæg og har kontakt til de faglige organisationer? Så er muligheden måske her.

Opgaver

Du vil blive én ud af i alt 3 HR-partnere og vil i den forbindelse komme til at beskæftige dig med blandt andet rådgivning af chefer og medarbejdere, rekruttering og afskedigelser, lønforhandlinger, arbejdstidsregler, personale- og sygefraværssager.

Derudover kan du få opgaver med at udarbejde vejledninger, indgå i udviklingsorienterede projekter, deltage i chefmøder og arbejdsgrupper og meget mere. Vi kan tilpasse stillingen i forhold til kompetencer, men det vigtigste er, at du brænder for personalejura.

Om dig

Du er uddannet cand.jur., cand.merc.jur. eller har en anden relevant uddannelse på kandidatniveau og har erfaring indenfor personalejura.

Derudover ser vi gerne, at du;

  • har erfaring fra offentlig forvaltning
  • har en serviceminded og inddragende arbejdsstil
  • kan kommunikere juraen i et godt og forståeligt sprog
  • arbejder selvstændigt og struktureret
  • er fleksibel og initiativrig med gode analytiske og relationelle evner
  • kan arbejde tværgående
  • har gode it-kompetencer

Om os og hvad vi kan tilbyde

Du bliver en del af et professionelt og forretningsorienteret HR med 6 medarbejdere og en sektionsleder. HR er en del af ledelsessekretariat i Fødevarestyrelsens Kødkontrol med i alt 14 medarbejdere samt to sektionsledere og en underdirektør.

Kødkontrollen medvirker til at sikre fødevaresikkerheden, dyresundheden og dyrevelfærden igennem kontrol på slagterierne. HR i Kødkontrollens ledelsessekretariat varetager opgaver for de af Fødevarestyrelsens kontrolenheder, som er placeret på slagterier over hele landet.

Vi er en dynamisk arbejdsplads, hvor vi er optaget af at skabe værdi af vores indsats. Det faglige miljø er stærkt, og vi sætter pris på, at vi ikke altid ser ens på tingene, for så får vi ofte det bedste resultat. Vi trives i en uformel atmosfære, hvor der er plads til et godt grin - også når vi har travlt. Vi vægter den faglige sparring højt og tilbyder gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Hvornår skal du starte?

Der er brug for dig snarest muligt eller senest den 1. december 2023.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling. Ansættelse vil ske efter gældende overenskomst for akademikere i staten og med indplacering som fuldmægtig eller specialkonsulent afhængig af dine kvalifikationer.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte sektionsleder Tanja Stauning på telefon 7227 6705, HR-partner Pia Tougaard Rind på tlf. 7227 5571 eller HR-partner Laura Bender Rosenberg på tlf.nr. 7227 5046, hvis du gerne vil vide mere om stillingen.

Du kan læse mere om Fødevarestyrelsen på www.fvst.dk

Sådan ansøger du

Vi glæder os til at modtage din ansøgning vedlagt kopi af eksamensbevis, CV og andre relevante bilag online i vores rekrutteringssystem senest søndag den 1. oktober 2023.

Det forventes, at ansættelsessamtaler afholdes mandag den 9. oktober 2023, og der vil evt. indgå en mindre case. Test kan indgå som en del af rekrutteringsprocessen.

Fødevarestyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Århus N
  • Søndag den 01. oktober 2023

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder (praktik) i Åbyhøj

    Vi søger 3-4 topmotiverede praktikanter med opstart snarest muligt, der har lyst til at arbejde med HR og Rekruttering - og som ønsker at omsætte deres teoretiske og metodiske færdigheder til hands..
    • HR-medarbejder
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (studiejob) i Århus

    Studentermedhjælper til rekruttering Da vores nuværende studentermedhjælpere starter i fuldtidsstillinger hos os efter endt studie, er vi nu på udkig efter to-tre nye studentermedhjælpere til vor..
    • HR-medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Århus

    Er du resultatorienteret, og har du en stærk baggrund inden for salg? Drømmer du om at bruge dine evner til at rekruttere talentfulde salgsprofiler? Så er det tid til at træde ind i rekrutteringsve..
    • HR-medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (studiejob) i Århus

    Drømmer du om at blive en del af en People & Culture afdeling med dygtige og imødekommende kolleger, og vil du være med til at rekruttere fremtidens rådgivere og gøre en forskel? Så er det dig, vi .
    • HR-medarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1