Er du vores nye lønkonsulent (25 - 37 timer ugentligt)?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Brænder du for løn- og personaleopgaver? Vil du være en del af et fantastisk hold af meget team- orienterede kollegaer? Har du god erfaring, lyst og de rigtige kompetencer til at løse opgaverne? - så hold dig ikke tilbage, men send os din ansøgning straks!

Om Landsorganisationen Danske Daginstitutioner (LDD)

Vi administrerer og servicerer ca. 250 selvejende og private daginstitutioner fordelt over hele landet. Vores løn- og personaleteam, som har adresse i Allerød, består p.t. af 1 teamchef, 6 lønkonsulenter, 2 personalejurister. Herudover har vi et økonomiteam, et konsulentteam og sekretariat og IT-funktion tillige med kolleger i et filialkontor i Odense, der varetager serviceringen af vores medlemsinstitutioner Vest for Storebælt. Vi er i alt 34 medarbejdere i LDD.

Vi kan tilbyde:

En god, spændende, udfordrende og til tider travl arbejdsplads med særdeles gode og positive kolleger. Hos os har vi det godt socialt og det er naturligt, at man sparrer med og hjælper hinanden i teamet. Vi har et godt, og konstruktivt samarbejde med vores institutioner, og ser god service som en selvfølgelighed.

Vi har 6 ugers ferie, betalt frokostpause, tand- og sundhedsforsikringsordning, flekstid og mulighed for hjemmearbejdsdage. Løn efter kvalifikationer.

Vi vil selvsagt sørge for din "oplæring" og hjælpe dig støt og roligt ind i rollen som lønkonsulent.

Om stillingen

Du vil få din egen kundeportefølje, hvor du vil have ansvaret for løn- og personaleadministration bl.a.:

  • Lønsagsbehandling (time og månedsløn)
  • Opgørelse af institutionernes fremtidige månedlige lønudgifter og indtægter.
  • Behandling af diverse personaleadministrative opgaver så som udarbejdelse af ansættelsesbreve, tillæg hertil, almindelige fratrædelser, samt syge-, fleksjob- og barselsrefusioner, som kører automatisk.
  • Rådgivning af daginstitutionslederne indenfor løn- og personaleområdet (primært BUPL og FOA), samt diverse ad hoc-opgaver.
  • Vi arbejder i lønsystemet Perspektiv.

Om dig og din baggrund:

Vi ser gerne, at du har erfaring med offentlige og/eller private overenskomster i forhold til administrative funktioner indenfor lønområdet, herunder udarbejdelse af ansættelseskontrakter, syge-, løn- og barsels regler i forhold til refusioner. Herudover har du erfaring med varetagelse af opgaver via Word og Excel.

Skulle du have erfaring eller interesse i opgaver omkring E-indkomst og afstemningsopgaver, er dette en fordel, men ikke et krav.

Som ansat i LDD lægger vi vægt på, at du som medarbejder er serviceminded, energisk, fleksibel og kan arbejde selvstændigt og overholde deadlines. Det vil være helt naturligt for dig at være anerkendende i din dialog med kollegaer, eksterne samarbejdspartnere og vores medlemsinstitutioner.

Det forventes tillige, at du evner at arbejde struktureret, kan yde god og konstruktiv rådgivning og følger konkret op omkring opgaverne overfor bl.a. institutionernes ledere.

Din ansøgning:

Kan du se dig selv i stillingen, og har du de kompetencer vi efterspørger, modtager vi meget gerne en ansøgning fra dig. Ansøgningen skal være os i hænde senest den 22. august, kl. 12.00

Da vi er fleksible i forhold til det ugentlige timetal mellem 25 og 37 timer, skal du anføre dine ønsker herom i ansøgningen.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 34/35.

Send din ansøgning CV, uddannelsespapirer, udtalelser m.v. via knappen "Ansøg dette job".

Ønsker du flere oplysninger:

Læs mere om os på vores hjemmeside: www.ldd.dk.

Du er også meget velkommen til at kontakte lønkonsulent Mette Thøgersen på tlf. 5060 8611 der kan fortælle mere om stillingen, dens indhold og os.

Se mere på vores ansøgersite: https://ldd.ofir.com



Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=1ed9a142)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Allerød
  • Onsdag den 23. august 2023

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i Hele Danmark

    Drømmer du om at arbejde med rekruttering? At rådgive virksomheder og udvikle deres organisation til vækst og udvikling? At matche kandidater og virksomheder til gode resultater og trivsel? At..
    • HR-medarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Hillerød

    Alsidig HR-organisations- og udviklingskonsulent til HR-og organisationsudvikling på U/NORD I det daglige skal du selvstændigt løse en lang række af forskellige opgaver indenfor lederudvikling .
    • HR-medarbejder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Værløse

    Stortrives du med at arbejde selvstændigt inden for eget ansvarsområde? Kan du lide både at have løbende driftsopgaver og specialopgaver? Vil du være med til løbende at udvikle og optimere vores ar..
    • HR-medarbejder
    • Værløse
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Nordsjælland

    Stortrives du med at arbejde selvstændigt inden for eget ansvarsområde? Kan du lide både at have driftsopgaver og specialopgaver? Vil du være med til løbende at udvikle og optimere vores arbejdsgan..
    • HR-medarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1