Erfaren rekrutteringsspecialist søges til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Motiveres du af at være ansvarlig for den fulde rekrutteringsproces fra A-Z? Drives du af at sikre matchet mellem mennesket og virksomheden? Trives du i et professionelt miljø, hvor kvalitet og høj intensitet er en naturlig del af din hverdag? Så vil vi glæde os til at få dig med på holdet hos Career.

Career A/S er en selvstændig forretningsenhed (a JKS Company) med speciale inden for rekruttering, onboarding, outplacement, assessment og capacity management. Vi arbejder med en bred vifte af virksomheder indenfor alle brancher på mange forskellige niveauer. Vores vigtigste opgave er at finde markedets bedst mulige match mellem kandidat og virksomhed - kompetencemæssigt og menneskeligt.

Vi er drevet af omhyggelighed og passionen for at lykkes

Alle vores rekrutteringer er baseret på høj faglighed, forretningsforståelse og et tæt samarbejde mellem virksomheder og kandidater. I Career sikrer vi årligt det rigtige match mellem mere end 500 kandidater og virksomheder – og vi vækster.

Vi oplever en stigende efterspørgsel i markedet, hvilket nu giver os mulighed for at byde dig velkommen på vores team. Lige nu søger vi en erfaren rekrutteringsspecialist til det midtjyske område.

Om stillingen
Som rekrutteringsspecialist hos Career bliver du ansvarlig for den fulde rekrutteringsproces fra A-Z. Du har den indledende dialog med virksomheden, afdækning af kravspecifikation, udarbejdelse af stillingsopslag, screening/interview af kandidater, kandidatpræsentation til virksomheden samt benyttelse af MPA personanalyse og/eller ACE kognitiv.

Du bliver en del af et dedikeret Career-team, der består af 19 ambitiøse konsulenter fordelt rundt i hele Danmark. Du vil få et stærkt bagland, som vægter faglig sparring og godt kollegialt sammenhold – og hvor der altid er plads til et godt grin.

Om dig
Vi forestiller os, at du har minimum 2-3 års erfaring inden for rekruttering af administrative profiler, og har du erfaring fra andet konsulenthus vil dette være at foretrække. Er du certificeret i en eller flere personanalyser og/eller kognitiv test, vil det være en fordel, men ikke et krav.

Vi leder efter dig, der med din solide forretningsforståelse, proaktive tilgang og nytænkende mindset vil være med til at udvikle vores rekrutteringsteam. Vi tror på, at de menneskelige kompetencer spiller en essentiel rolle i arbejdet med mennesker.

Vi forestiller os desuden, at du som profil er:

  • Vant til at begå dig hos forskellige beslutningstagere
  • Trives med at have førertrøjen rundt om bordet
  • Tillidsskabende og empatisk af natur
  • Kvalitetsbevidst med styr på processen
  • Evnen til et godt og naturligt købmandskab
  • Du stræber altid efter den bedste løsning og er resultatorienteret

Hvad kan vi tilbyde dig?
I Career bliver du en del af en professionel rekrutteringsenhed, der har Danmarks stærkeste netværk.

Vi har fokus på trivsel og udvikling, solide processer og det gode samarbejde på tværs af både afdeling og organisationen. Hos os arbejder vi ud fra mantraet ’License to Act’, hvilket bl.a. indebærer, at vi har fuld tillid og tiltro til, at du tager ansvar for dine opgaver, selv planlægger din tid og kan arbejde selvstændigt og målrettet mod at skabe de bedste resultater.

Herudover kan du se frem til:

  • Stor fleksibilitet i hverdagen
  • Frokostordning, god kaffe og lækker frugt
  • Et brag af en fest én gang om året med alle dine kollegaer
  • Pensionsordning, sundhedsforsikring inkl. tandforsikring og meget mere derimellem

Vi forventer, at du vil få base på vores kontor i Aarhus, men du skal være indstillet på at bevæge dig geografisk afhængigt af, hvor opgaven skal løses. Vi deler kontor med vores kollegaer fra både JKS og Professionals.

Vil du med på holdet?
Hvis det lyder til at være noget for dig, vil vi glæde os til at modtage en kortfattet og målrettet ansøgning samt CV – begge kan sendes via ansøgningsknappen nederst på siden. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale, så hold dig ikke tilbage.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringschef i Midt- og Nordjylland, Hanna Knold Nielsen, på telefon 30 85 12 91 (er på kursus d. 6 og 7. september) eller mail [email protected]. Du er også velkommen til at kontakte Researcher, Frederikke Brokmann, på telefon 30 85 12 89 eller mail [email protected].

Du kan læse mere om at være ansat i Career her.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV’er på mail.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Brabrand
  • Onsdag den 27. september 2023

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder (praktik) i Åbyhøj

    Vi søger 3-4 topmotiverede praktikanter med opstart snarest muligt, der har lyst til at arbejde med HR og Rekruttering - og som ønsker at omsætte deres teoretiske og metodiske færdigheder til hands..
    • HR-medarbejder
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Århus

    Er du resultatorienteret, og har du en stærk baggrund inden for salg? Drømmer du om at bruge dine evner til at rekruttere talentfulde salgsprofiler? Så er det tid til at træde ind i rekrutteringsve..
    • HR-medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (studiejob) i Århus

    Drømmer du om at blive en del af en People & Culture afdeling med dygtige og imødekommende kolleger, og vil du være med til at rekruttere fremtidens rådgivere og gøre en forskel? Så er det dig, vi .
    • HR-medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Århus

    Brænder du for at yde en service ud over det sædvanlige, og vil du være med til at få hjulene til at køre rundt på et stort advokatkontor i centrum af Aarhus? Så er det måske dig, vi leder efter..
    • HR-medarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1