Uddannelseskonsulent til HR Uddannelsesteamet på Nordsjællands Hospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Nordsjællands Hospital er i gang med en spændende udviklingsproces frem mod flytningen til nyt hospital i 2026. Har du lyst til at være en del af et fagligt fællesskab og arbejde med HR, uddannelse samt forbedrings- og udviklingsprojekter på et akuthospital i Region Hovedstaden, så kan vi tilbyde et spændende og udfordrende job.

Uddannelsesteamet søger en visionær og energisk uddannelseskonsulent, der har lyst til at arbejde understøttende med uddannelse, med afsæt i Region Hovedstadens nye Uddannelsesstrategi ”Det bedste sted at lære”.

Uddannelsesteamet er forankret i HR-enheden, der udgør en del af hospitalets administration. HR er en tværfaglig enhed, der arbejder med uddannelse, arbejdsmiljø, trivsel, ledelsesudvikling og personalejura. HR har samarbejdsflader med alle afdelinger på hospitalet og er bl.a. optaget af, hvordan enheden bedst muligt kan understøtte hospitalets afdelinger; til gavn for patienterne, de pårørende og hospitalets medarbejdere. Uddannelsesteamet består af 7 engagerede og erfarne medarbejdere, som brænder for uddannelsesområdet. Teamet varetager fælles opgaveløsning i relation til simulation, præ- og postgraduat uddannelse og kompetenceudvikling. Ledelsen af uddannelsesteamet varetages i samarbejde mellem HR-chefen og den faglige teamleder.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø og en uformel omgangstone i et team, der tænker og agerer på et højt fagligt niveau. Vi har fokus på løbende kompetenceudvikling i form af kurser, uddannelse og konferencedeltagelse, så vores team kvalificeres bedst muligt til at varetage uddannelsesopgaverne. Der er gode muligheder for at beskæftige dig med nye og udfordrende opgaver, herunder uddannelsesopgaver relateret til udflytningen til det nye hospital i 2026. Vi ser frem til at få en ny kollega, der sammen med os kan understøtte og udvikle de mange spændende aktiviteter, vi har på uddannelsesområdet.

Stillingens indhold:

I stillingen som uddannelseskonsulent i HR er der fokus på at arbejde understøttende med uddannelse og kompetenceudvikling på hospitalsniveau. Der vil være en bred kontaktflade med samarbejde på tværs af hospitalet, og i tæt samarbejde med de kliniske afdelinger. En væsentlig rolle for uddannelsesteamet er at facilitere udvikling og sammenhæng i uddannelsesaktiviteter. Det gælder såvel i relation til praktikophold for studerende, som efter- og videreuddannelse af medarbejdere. Nogle kursusaktiviteter foregår lokalt i uddannelsesteamets simulationsenhed SimNord, mens andre aktiviteter afholdes lokalt på de kliniske afdelinger.

Væsentlige elementer i denne uddannelseskonsulentstilling:

  • Administration og koordinering af uddannelsesopgaver relateret til prægraduat uddannelse
  • Varetagelse af kursuslederfunktion, undervisning og facilitering af simulation lokalt og i klinikken
  • Deltagelse i møder, netværk og råd, internt på hospitalet samt eksternt på tværs af regionen, med tovholderfunktion og sekretariatsbetjening af udvalgte fora.

Ønsket profil:

Vi søger en uddannelseskonsulent med stort engagement og professionalisme i opgaveløsningen. Du har gode administrative og analytiske evner, kombineret med innovativ tænkning. Du har lyst til at arbejde selvstændigt med opgaver og samtidig indgå i et team med fælles opgaveløsning. Du har en udadvendt personlighed og trives med at indgå i et stort netværk på tværs af fagligheder og kontekster. Du har interesse for tæt samarbejde med hospitalets kliniske afdelinger samt administrationens øvrige enheder.

Kompetencer og erfaringer som vil være en fordel i stillingen:

  • Relevant sundhedsfaglig uddannelse
  • Gerne akademisk overbygning på master- eller kandidatniveau med relevans for klinisk uddannelse
  • Undervisningserfaring fra klinisk uddannelsessammenhæng
  • Facilitatorbaggrund og solid erfaring med varetagelse af simulationsaktiviteter
  • Klinisk opdateret viden og erfaring med arbejde i sundhedsvæsenet.

Ansættelsesvilkår:

Der er tale om en stilling på 37 timer ugentlig.

Du ansættes i henhold til gældende overenskomst og din løn forhandles på baggrund heraf.

Ansættelsesstart 1. december 2023.

Ansøgningsfrist:

Der er ansøgningsfrist torsdag d. 28. september 2023.

Første samtale forventes afholdt mandag d. 9. oktober og anden samtale d. 13. oktober.

Kontakt os hvis du har spørgsmål:

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os:

Ved spørgsmål vedrørende stillingens indhold, kan faglig leder af Uddannelsesteamet Susanne Hallin træffes på tlf. 21 44 88 14 eller via mail [email protected]

Ved spørgsmål vedrørende HR-enhedens organisering, kan HR-chef Jeanette Larsen træffes på tlf. 21 20 37 58 eller via mail [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Hillerød
  • Torsdag den 28. september 2023

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i Hele Danmark

    Drømmer du om at arbejde med rekruttering? At rådgive virksomheder og udvikle deres organisation til vækst og udvikling? At matche kandidater og virksomheder til gode resultater og trivsel? At..
    • HR-medarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Hillerød

    Alsidig HR-organisations- og udviklingskonsulent til HR-og organisationsudvikling på U/NORD I det daglige skal du selvstændigt løse en lang række af forskellige opgaver indenfor lederudvikling .
    • HR-medarbejder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Værløse

    Stortrives du med at arbejde selvstændigt inden for eget ansvarsområde? Kan du lide både at have løbende driftsopgaver og specialopgaver? Vil du være med til løbende at udvikle og optimere vores ar..
    • HR-medarbejder
    • Værløse
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Nordsjælland

    Stortrives du med at arbejde selvstændigt inden for eget ansvarsområde? Kan du lide både at have driftsopgaver og specialopgaver? Vil du være med til løbende at udvikle og optimere vores arbejdsgan..
    • HR-medarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
15. maj 2024 1
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 2
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 2
23. april 2024 1
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1