HR Recruiter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg

Vil du være med til at indfri ambitionen om at ansætte dygtige og kompetente medarbejdere hos SubC Partner? Vi har sat rekruttering højt på agendaen i kølvandet på den store FMC-kontrakt, vi skal løse for vores kunde, TotalEnergies, de næste fem år - og derfor har vi brug for endnu en dedikeret og engageret medarbejder til vores HR-team.

Dine arbejdsopgaver
I rollen som HR Recruiter bliver du en del af vores team, som arbejder inden for den brede HR-palette. Din hovedopgave til en start, vil dog være at få ansat blue- såvel som white collar-kollegaer til on- og offshore-stillinger i samarbejde med dine kommende kollegaer.

FMC-kontrakten sætter krav til, at vi får ansat en masse nye medarbejdere inden for ganske kort tid - dette er vi allerede godt i gang med, men vi søger endnu flere medarbejdere, som vil bidrage til at sikre, at vi får de rette kompetencer ombord til rette tid.

Udover rekruttering af nye medarbejdere, sætter antallet af kommende medarbejdere også krav til, at vi får fastsat nogle procedurer og rammer for, hvordan vi skal pre- og onboarde alle vores kommende kollegaer, hvilket du også vil få mulighed for at bidrage og komme med input til.

Dine opgaver vil spænde bredt, men til en start vil dine primære opgaver være rekruttering af både blue- og white collar-kollegaer. Når vi er i mål med rekrutteringen af de mange nye kollegaer, vil din rolle blive mere mulitkunstner-agtig, og du vil få mulighed for at bringe din HR-viden og -erfaring i spil løbende i driftsorienteret rolle.

Dine kompetencer
Vi forestiller os, at du har en HR-relateret uddannelse og ligeledes erfaring fra en lignende stilling. Vigtigst er det, at du har den rigtige indstilling, og motiveres af rekruttering og HR-driftsopgaver. Du skal trives med forskelligartede opgaver – vi berør alle i teamet hele HR-paletten trods fokus pt. er på rekruttering.

Som person er du proaktiv, serviceminded og bidrager med en positiv indstilling til både opgaver og kolleger. Du er imødekommende og har let ved at opbygge tillidsfulde relationer. Du arbejder selvstændigt, ansvarsfuldt og struktureret med øje for, at vi er et team, der hjælper hinanden og løfter i flok.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra offshore-branchen, men dette er ikke et krav. Derudover forventes det, at du er en dygtig formidler med gode kommunikations- og formidlingsevner på både dansk og engelsk.

Vi tilbyder:
En spændende stilling i en veletableret virksomhed i løbende udvikling og med fart på. Vores organisation er præget af vækst, faglighed og samarbejde, og du kommer til at indgå i en virksomhed af engagerede og kompetente kolleger med reference til vores HR Manager.

Der vil i rollen være gode muligheder for at sætte sit aftryk på øget professionalisering af HR samt at få et stort ansvar og selvstændige opgaver fra dag et.

Interesseret?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Camilla Gode på tlf.: +45 28 10 85 55.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi arbejder målrettet på at finde den rette kandidat til stillingen, hvorfor samtaler afholdes løbende, så tøv endelig ikke med at søge stillingen.

Hvis du er interesseret bedes du sende din ansøgning og CV ved at trykke ’’søg stilling’’ her på siden.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Esbjerg
  • Tirsdag den 30. maj 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Esbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Esbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1