Svensk- og/eller norsktalende event recruiter & planner til store internationale events

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg C

Brænder du for at arbejde med rekruttering og administration af events og dertilhørende personale og har du lyst til at løse opgaver for nogle af Danmarks største virksomheder? Er du skarp i kommunikation og nyder du at tale med mennesker? Hvis ja, så er du måske vores nye kollega.

Hos Moving Talent søger vi en svensk-eller norsktalende Recruiter & planner til vores kontor i København. Vi leder efter en dynamisk, udadvendt og grundig person, der taler dansk og engelsk, samt enten svensk og/eller norsk. Det er derudover et plus, hvis du har erfaring med rekruttering og administration af personale til events.

Vi søger både studentermedhjælpere til +20 timer om ugen og fuldtidskolleger.

Jobbet
Som Recruiter & planner vil du være ansvarlig for at rekruttere og administrere personale til internationale events i hele Norden - vi taler messer, kongresser, konferencer, koncerter og sportsbegivenheder. Dine opgaver vil omfatte håndtering af indkomne henvendelser, rekruttering af eventpersonale, planlægning og koordinering af events i samarbejde med kolleger samt udvikling og optimering af interne processer.

Hvad skal du kunne
Vi søger en kandidat der har mod og lyst til at arbejde inden for rekruttering og administration af eventpersonale. Det er vigtigt, at du er flydende i dansk og enten svensk eller norsk. Du skal være en selvstarter, der kan arbejde selvstændigt, og du skal have gode kommunikations- og interkulturelle kompetencer. Du skal være stærk i kommunikationen med både kunder og medarbejdere, og kunne lide at arbejde i et team, hvor der er både stille tider og opgaver med spidsbelastninger.

Vi tilbyder
Du vil få mulighed for at arbejde i en spændende og dynamisk virksomhed med fokus på events i hele Norden. Vi tilbyder en mulighed for at udvikle dine kompetencer og tage ansvar. Vi har fleksible arbejdstider og mulighed for fjernarbejde. Lønnen er konkurrencedygtig, og vi tilbyder gode ansættelsesvilkår.

Processen herfra
Hvis du er interesseret i stillingen som Recruiter & planner, bedes du sende en kortfattet ansøgning, hvor du beskriver din erfaring. Udvalgte kandidater vil blive inviteret til en samtale, og yderligere trin i ansættelsesprocessen vil blive diskuteret individuelt.
Vi håber at have fundet og ansat den nye kollega til vores team senest den 1. september.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Moving Talent ApS
Med over 20 års erfaring er Moving Talent et førende firma inden for eventbemanding i Norden, Holland og snart også Belgien. Vi bruger en unik udvælgelsesmetode til at ansætte vores personale, der inkluderer flersprogede konferenceassistenter, talere, teamledere, projektkoordinatorer og projektledere.

Vi vægter at uddanne vores medarbejdere med de nyeste færdigheder og værktøjer, herunder førstehjælp, kulturel kommunikation, gæstfrihed og kundeservice. Dette sikrer, at vi altid kan levere de bedste medarbejdere. Moving Talent er dedikeret til at levere en professionel service, udført af vores pålidelige team, der altid er klar til at levere, når det gælder.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=a0cbb10e)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg C.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Frederiksberg C
  • Mandag den 07. august 2023

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af en dansk butikskæde, som har butikker over hele landet. Din nye titel bliver Recruitment Specialist, da det er dig som får ansvar for at butikkerne..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af virksomhedens HR-team, hvor du kommer til at supportere hele HR-funktionen. Det vil sige, at du får en varieret hverdag med mange forskellige opgav..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Do you want to be an integral part of identifying and driving Maersk towards a Carbon Neutral future, and do you have an interest in managing a strategic category within our Marine te..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Frederiksberg C

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Frederiksberg C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0