Engageret medarbejder til digital politik i EU

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Engageret medarbejder til digital politik i EU Digitaliseringen står højt på dagsordenen i EU med højpolitiske diskussioner om digital suverænitet og balancer mellem ansvarlighed og innovation. Det kommer til udtryk i en lang række nye EU-retsakter, storstilede investeringer og en lang række andre initiativer. I det politiske landskab arbejder vi med at formulere og varetage danske interesser. Til det arbejde søger vi en dedikeret kollega.

Dig
Du har en samfundsvidenskabelig eller juridisk lang videregående uddannelse og er interesseret i at få selvstændigt ansvar, hvor du kan bruge dine analytiske og formidlingsmæssige evner til at håndtere faglige udfordringer. Du har lyst til at arbejde med politikudvikling, interessevaretagelse og forhandlinger på både den nationale og internationale scene. Som person er du engageret i dit arbejde.

Det vigtigt for os, at du:

  • Brænder for at gøre en forskel for Danmark. Du motiveres at muligheden for at varetage danske interesser og sætte et aftryk på den digitale politik i EU.
  • Er analytisk skarp. Du kan hurtigt identificere de politiske, tekniske eller juridiske udfordringer i komplekse sager.
  • Er initiativrig og løsningsorienteret. Du formår at drive de sager og områder, du har ansvaret for, tænker naturligt i – gerne innovative - løsninger og formår at eksekvere effektivt.
  • Har politisk forståelse. Du kender til de politiske processer og dynamikker i både København og Bruxelles.
  • Er god til at samarbejde. Du trives i et miljø, hvor vi hjælper hinanden og gør en dyd ud af at have gode relationer til vores samarbejdspartnere i både Danmark og EU.

Stillingen
Dine konkrete arbejdsopgaver vil afhænge af dine kvalifikationer og interesser.

Vi arbejder for at præge den digitale dagsorden i EU og sætte danske aftryk på lovgivning og skabe muligheder for danske aktører i europæiske investeringsprogrammer. Vi sidder med om bordet, når lovgivningen forhandles i Bruxelles. Vi laver politikudvikling og formulerer danske forhandlingspositioner. Og vi gør vores bedste for at præge retningen for EU's politik på det digitale område.

Vi arbejder blandt andet med kunstig intelligens, dataøkonomien, cybersikkerhed, eID, offentlig digitalisering, Digital Europe-programmet, Det digitale årti, cloud-området og digitale færdigheder.

Vi har en proaktiv tilgang til EU-arbejdet, hvor vi altid har danske interesser for øje. Tilstedeværelse og netværk i Bruxelles står centralt i vores arbejde. Vi bestræber os på at have en tæt kontakt til danske interessenter og et godt samarbejde på tværs af ministerier og myndigheder. Vi lægger stor vægt på at binde den internationale dagsorden sammen med den nationale gennem et tæt samarbejde med de nationale kontorer i ministeriet.

I horisonten ligger det danske EU-formandskab i efteråret 2025, hvor planlægningen er i gang og vil blive intensiveret over de kommende år.

Du bliver en del af kontoret International i afdelingen Digitalisering.

Departementet
I Digitaliserings- og Ligestillingsministeriet skal vi skabe forandringer for fremtiden. Vi skal sætte kursen for fremtidens digitale Danmark, og vi skal fremme ligestilling mellem kvinder og mænd og LGBT+ personer, så alle har reelt lige rettigheder og muligheder for at udfolde sig og deltage i samfundet.

Vi er ved at skabe en arbejdsplads, hvor vi gør en dyd ud af enkle løsninger, og hvor der er kort fra tanke til handling. Vi sætter en ære i at være ordentlige. Det er hverdagens pejlemærke i alt, hvad vi gør. Vi vil skabe en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejderne går glade, motiverede og stolte på arbejde. Hvor vi skaber løsninger sammen. Hvor tillid og samarbejde er en selvfølge, og fleksibilitet er et nøgleord.

Løn og ansættelse
Du vil blive ansat efter AC-overenskomsten som fuldmægtig eller konsulent efter erfaring og kvalifikationer. Stillingen er på fuld tid. Ansættelsesområdet er Digitaliserings – og Ligestillingsministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er Digitaliserings – og Ligestillingsministeriets departement, Stormgade 2-6, 1470 København K.

Vi har brug for dig hurtigst muligt og gerne fra oktober 2023.

Spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte kontorchef Mikael Bomholt på tlf. 3529 1196 eller [email protected].

Søg
Send ansøgning, CV og eksamensdokumentation elektronisk via stillingsopslaget på www.digmin.dk. Vi skal have modtaget din ansøgning senest søndag den 6. august 2023.

Vi opfordrer alle interesserede uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Søndag den 06. august 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ønsker du at prøve kræfter med en journalistisk arbejdsplads, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Har du mod på at prøve dine kompetencer af i et idérigt miljø med høje krav til fagligheden? Og vil du være en del af en af Europas måske vigtigste virksomheder for retssikkerhed? Så er det dig, vi mangler! Om os.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 12. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1