HR-konsulent med et højt serviceniveau og sans for detaljen (Hellerup)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

En forretningsorienteret tilgang til HR og en særlig opmærksomhed på at yde vores mange dygtige kollegaer i huset en god sparring og professionel hjælp er noget af det, der kendetegner vores HR-team.

Vi er en af Danmarks største advokatvirksomheder og søger lige nu en ny kollega med administrativ sans og erfaring inden for HR – gerne med interesse for employer branding og kommunikation.

DEL AF ET VELFUNGERENDE TEAM
Som HR-konsulent hos os får du et godt indblik i en spændende branche, og du får ansvar for at løse en bred pallette af opgaver i en hverdag, hvor to dage sjældent ligner hinanden. Vi arbejder ud fra veldefinerede HR-processer tilpasset forretningen, men vi sætter en ære i altid at tilpasse os den aktuelle situation for at yde en professionel rådgivning til hver enkelt medarbejder og leder. Det er derfor en stor fordel, hvis du har øje for detaljen og er vant til at tænke forskellige scenarier igennem i din opgaveløsning.

Du bliver en del af et fagligt stærkt og engageret HR-team på fem, der arbejder tæt sammen og nyder godt af hinandens positive, uformelle og fleksible indstilling. Du står derfor aldrig alene med en problemstilling, der skal løses. Vi supporterer i fællesskab den øverste ledelse, hvilket giver et unikt indblik i forretningen, og du vil hurtigt opleve at få en stor kontaktflade og et tæt samarbejde med bl.a. vores kommunikations- og marketingafdeling.

Hortens employer branding-kampagne "Karma er også en lov" beskriver med få ord Hortens tilgang til både ansatte og kunder, for mens vi betragter gode faglige kvalifikationer som en selvfølgelighed, er det de menneskelige, vi er forankret i.

SELVSTÆNDIGE OPGAVER MED BREDT INDBLIK I EN SPÆNDENDE BRANCHE
Arbejdsopgaverne spænder bredt inden for HR-administration og -koordinering, men mere konkret vil de bestå i at:

  • Udarbejde ansættelseskontrakter, barselsaftaler og orlovsaftaler
  • Holde styr på til- og fratrædelser, herunder kommunikation med medarbejdere og ledere, opdatering på intranettet og samle månedlige overblik over personaleændringer
  • Tilrettelægge employer branding-arrangementer og karrieremesser samt være en del af Hortens SoMe-redaktion
  • Koordinere MUS-processen i samarbejde med HR Business Partnerne samt indkalde til udviklings- og exit-samtaler
  • Ansvar for juristspecifikke administrative opgaver, der støtter vores juridiske medarbejdere i deres karriereveje fra stud.jur. til advokatrollen. Fx hjælp til at søge autorisationer og optagelse på advokatuddannelsen og administrere overblik over retssagsprøver
  • Forberede årlig lønproces i samarbejde med HR-chefen (lønudbetaling håndteres af Hortens økonomiafdeling)
  • Undersøge og besvare små som store ad hoc-spørgsmål fra medarbejdere og ledere


STRUKTURERET OG EFFEKTIV MED ET OPTIMISTISK SIND
Vi forestiller os, at du har lidt eller nogen erfaring fra en tidligere HR-funktion eller er nyuddannet med erfaring fra et studiejob. Det er afgørende, at du ser dig selv som administrativ stærk, logisk tænkende og formår at balancere struktur, grundighed og effektivitet. Til gengæld står vi klar med grundig oplæring og support i den første tid.

Du bliver den administrative hjørnesten i vores HR-afdeling og får ansvaret for både forskellige driftsopgaver og ad hoc-opgaver, der skal løses her og nu, hvorfor det er vigtigt, at du kan holde fokus og trives i en hverdag, hvor det af og til kan gå stærkt.

En af dine styrker er, at du kan strukturere og prioritere din tid ved at gennemskue, hvordan opgaven skal skæres til. Det giver dig energi at have mange forskellige opgaver på dit bord, og du formår at bevare både overblikket og dit gode humør, og give en hjælpende hånd med, hvor der er brug for det.

Du kommunikerer godt på skrift og er vant til at bruge især PowerPoint og Excel. Kendskab til grundlæggende HR-jura er også en fordel men ikke et krav.

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG
Matcher du jobbet, og synes du, det lyder spændende, vil vi meget gerne høre fra dig. Du kan uploade din ansøgning og CV samt relevante eksamensbeviser på vores hjemmeside. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning snarest muligt og senest den 11. august 2023. Vi opfordrer alle interesserede med relevant ansøgerprofil til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap og etnisk baggrund.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til HR Business Partner Lenette Werner på tlf. 5234 4117.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Hellerup

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder (praktik) i Frederiksberg

    Drømmer du om at arbejde med rekruttering i din praktikperiode? Nu har du muligheden for at få et unikt indblik i rekrutteringsbranchen og samtidigt få styrket dine personlige og faglige kompetence..
    • HR-medarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Bagsværd

    Arbejdsmiljøkoordinator til pharmaprojekt med en produktionsfacilitet i Bagsværd Dette job er for dig, som trives med en bred kontaktflade og som kan planlægge og omsætte arbejdsmiljømål til pr..
    • HR-medarbejder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Storkøbenhavn

    Ønsker du en stilling indenfor rekruttering med unikke udviklingsmuligheder? Brænder du for HR og rekrutteringsbranchen og en virksomhed, som besidder en enorm berøringsflade med mange fors..
    • HR-medarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    -- [xxxxx] søger HR koordinator-- Du får en hverdag, hvor du bruger meget tid på at administrere medarbejderdata, udarbejde kontrakter, assistere udenlandske kolleger med dokumentation og vær..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2