Teamleder til KEA HR

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Har du stærke kompetencer inden for HR og Løn, erfaring med ledelse og brænder du for uddannelsesområdet? Så er du måske vores nye teamleder i KEA HR.

I KEA HR understøtter vi alle KEAs uddannelser og tværgående funktioner i forhold til klassiske HR- og lønopgaver. HR varetager således bl.a. rekruttering og ansættelser, personale- og lønadministration, lektorkvalificering og kompetenceudvikling i øvrigt, yder support til ledere, juridisk rådgivning i personalesager, håndtering af afskedigelsessager, udarbejder ledelsesinformation samt understøtter arbejdet i samarbejds- og arbejdsmiljøorganiseringen, mv.

I KEA HR har vi netop påbegyndt implementere et nyt HR-system, som skal understøtte organisationen bedre og bidrage til at optimere vores arbejdsgange. Vi er desuden optaget af, og arbejder strategisk med, at styrke vores processer ved bedre brug af data og ny teknologi. Ligeledes er vi optaget af at styrke KEA som arbejdsplads og den ledelsesmæssige understøttelse, herunder at sikre en tættere dialog og samspil med lederne på KEA om HR-relaterede opgaver.

Din opgave i HR

Du bliver den nærmeste leder for 8 medarbejdede, som du får personaleansvar for. I dit arbejde vil du både have egne opgaver og varetage ledelsesopgaver for teamet.

Den daglige ledelse af opgaver vil du varetage i tæt samspil med chefen for HR & Studieadministration, som du vil referere til. Du vil få ansvar for at fordele opgaver, sikre faglig sparring, fremdrift og løsning af opgaver. Du vil ligeledes skulle lede og drive udviklingsopgaver.

Du vil således både skulle lede og løse klassiske HR- og lønopgaver, og samtidig være drivkraft på vores udviklingsprojekter fx den fortsatte implementering af det nye HR-system, revision og implementering af nyt MUS- og LUS-koncept, styrke KEA som bæredygtig organisation mv.

Om KEA HR

I KEA HR er der 8 medarbejdere med AC- og HK-baggrund, som varetager henholdsvis HR- og lønopgaver. Du vil indgå i et ambitiøst og stærkt fagligt miljø, der leverer høj kvalitet i opgaveløsningen og som har en uhøjtidelig omgangstone.

Du vil som sagt referere til chefen for HR & Studieadministration, som er den ene af to chefer, der sammen leder KEA Økonomi, HR & Studieadministration. Ledelsesteamet udgøres således af to chefer, den kommende teamleder for HR og derudover en leder for Optag & Studievejledning.

Du vil dermed blive en del af et velfungerende ledelsesteam, der arbejder tæt sammen om mange tværgående opgaver i enheden. Vores enhed holder primært til på Guldbergsgade og Prinsesse Charlottes Gade på Nørrebro. Dit daglige arbejde foregår med udgangspunkt herfra, og vil kunne foregå på alle KEAs adresser. Løn-, pensions- og ansættelsesvilkår vil ske i henhold til aftalen om Ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område.

Om dig

Vi forventer, at du har minimum 3-5 års erfaring indenfor HR, samt en relevant uddannelsesbaggrund fx samfundsvidenskabelig, juridisk eller humanistisk uddannelse eller lignende kvalifikationer. Du har erfaring med faglig ledelse og gerne personaleansvar. Du har interesse for uddannelsesområdet og gerne erfaring fra en lignende stilling i uddannelsessektoren.

Du har personlig gennemslagskraft og kan formidle klart, overbevisende og troværdigt, både mundtligt og skriftligt. Du har let ved at opbygge og fastholde relationer, ligesom at du er god til at sparre og samarbejde med medarbejdere og ledere internt i egen enhed og på alle niveauer på tværs af organisationen. Du formår at lede i alle dimensioner, og du er god til at motivere og skabe trivsel blandt dine medarbejdere.

Du er både optaget af at sikre og optimere den daglig drift samt udvikle på HRs forretning. Du har en god forståelse for hele den organisation, du er en del af og er fagligt stærkt velfunderet, så du kan give faglig sparring og træffe nødvendige beslutninger i det daglige. Du har gode analytiske evner og dømmekraft, som hjælper dig til selvstændigt at kunne løse faglige problemstillinger.

Du er dygtig til at definere og drive udviklingsprojekter intent såvel som i samarbejde med resten af organisationen og sikre, at de kommer i mål. Du er god til at styre processer, og sætte mål og retning for løsning af komplicerede opgaver. Du trives med at håndtere komplekse problemstillinger og finde holdbare løsninger. Du er positiv og har en konstruktiv og løsningsorienteret tilgang til opgaver og de udfordringer du møder.

KLAR TIL NYE UDFORDRINGER PÅ KEA?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for HR & Studieadministrationen, Mette Holm Sørensen på tlf. 6196 5660.

Ansøgningsfristen er den 24-04-2023. Stillingen ønskes besat senest 1. august 2023.

Vi forventer, at samtalerne afholdes uge 18 og 20.

Klik på Ansøg nedenfor og send din ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer.

På KEA får du en arbejdsplads med kollegaer, som tilsammen byder på et bredt udvalg af baggrunde, faglige kvalifikationer og personlige kompetencer. Vi opfordrer alle kvalificerede, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København N
  • Mandag den 24. april 2023

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af en dansk butikskæde, som har butikker over hele landet. Din nye titel bliver Recruitment Specialist, da det er dig som får ansvar for at butikkerne..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Do you want to be an integral part of identifying and driving Maersk towards a Carbon Neutral future, and do you have an interest in managing a strategic category within our Marine te..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Maersk Corporate Real Estate is looking for an Assistant Category Manager for Facilities Management. Maersk Corporate Real Estate is part of the Indirect Procurement team placed in As..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    -- [xxxxx] søger HR koordinator-- Du får en hverdag, hvor du bruger meget tid på at administrere medarbejderdata, udarbejde kontrakter, assistere udenlandske kolleger med dokumentation og vær..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0