HORECA konsulent til [xxxxx]´s vikarafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Om Anzet A/S

Er du ambitiøs og struktureret, og når du dine mål? Så velkommen til en virksomhed, hvor the sky is the limit!
Vi ønsker at forstærke vores vikarforretning yderligere og søger en erfaren konsulent til vores nye forretningsområde indenfor bemandingsløsninger til hotel og restaurationsbranchen samt kantiner - HORECA.


Anzet A/S er en målrettet og dynamisk virksomhed, der konstant udvikler sig. Vi søger en kollega, der vil tage del i vores spændende rejse, og som trives i et ambitiøst miljø. Dine kommende kollegaer kommer med forskellige baggrunde og har alle ambitionen om, at de vil være de dygtigste i Danmark inden for bemandingsløsninger. Vi sætter pris på at drage fordel af hinandens unikke styrker, både personligt og fagligt.

Om stillingen

I denne rolle vil din hovedopgave være kommerciel kontakt til kunder samt kontakte potentielle vikarer til samtaler og gennemføre interviews.
Du vil arbejde med kunder, både nye som eksisterende samt identificere de rette vikarer. Dine ansvarsområder omfatter også at sikre det optimale match mellem virksomheder og vikarer samt at lukke åbne opgaver indenfor HORECA
Anzet A/S er synonym med kvalitet og effektivitet – det er grundstenen i forretningen!

Din daglige arbejdsplads vil være i vores afdeling i Næstved, men der kan også være opgaver, der kræver din tilstedeværelse på forskellige kundelokationer rundt omkring på Sjælland. Du kan også bruge vores kontorer i Greve og Slagelse.


Hvem er du?


Vi søger en erfaren, dedikeret og serviceorienteret professionel kollega, der er en fremragende menneskekender.
Du skal være i stand til at afdække og forstå de unikke behov og ønsker, som vores kunder har samt have strategisk forretningsforståelse, empati og evne til at etablere forbindelser, der gør dig til en værdifuld ressource i at skabe langvarige relationer.

Du har forretningsforståelse og en stærk vilje til at eksekvere på opgaverne.
Anzet A/S’ ambition er at være markedsledende i branchen.

Selv når der er travlt, forbliver du rolig og fokuseret. Du trives i komplekse situationer og ser situationerne som muligheder for at vise din evne til at levere resultater – og du ønsker at være en vigtig medarbejder for en virksomhed, hvor vi ønsker at være de markedsledende i branchen.

Vi tilbyder:

  • En spændende og udfordrende rolle i en resultatorienteret bemandings- og konsulentvirksomhed i konstant udvikling, hvor vi vil være den ledende partner i Danmark.
  • Muligheden for at samarbejde med en bred vifte af virksomheder
  • Professionel udvikling og mulighed for at styrke dine menneskelige kompetencer.
  • Et dynamisk arbejdsmiljø, hvor vi arbejder med høj aktivitet og prioriterer teamwork og fælles succes. Vi elsker teamspirit og fejrer altid hinandens succeser.

Er du interesseret?

Hvis du er interesseret i at søge stillingen, så følg linket ”Ansøg her” nedenfor.

Vi gennemgår ansøgninger og afholder samtaler løbende, så søg gerne hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Landechef, Puk Lebek på tlf. 30 87 13 78 eller mail: [email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Næstved
  • Torsdag den 29. februar 2024

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i Hele Danmark

    Drømmer du om at arbejde med rekruttering? At rådgive virksomheder og udvikle deres organisation til vækst og udvikling? At matche kandidater og virksomheder til gode resultater og trivsel? At..
    • HR-medarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Hele Danmark

    Vil du være med til at sikre HR-administration på højt niveau i en international, børsnoteret virksomhed og være med til at skabe forbedringer og optimere vores processer?Vil du være med til at s..
    • HR-medarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Hele Danmark

    HR-medarbejder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • HR-medarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Næstved

    Du har flere års erfaring med procesfacilitering, og kan understøtte det gode arbejdsmiljø på ZBC. Du har blik for at HR udvikling skal ske i et komplekst samspil mellem forretningsorientering og f..
    • HR-medarbejder
    • Næstved
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1