HR-konsulent med arbejdsmiljøfokus til stabsfunktion ved [xxxxx]s lokalkontor i Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Risskov

Motiveres du af at medvirke til, at landets fængselsbetjente og civile ansatte har et godt arbejdsmiljø, hvor ordentlighed, handlekraft og respektfuldt samarbejde er nøgleord? Har du erfaring inden for det brede HR-område, og formår du at holde overblikket i et til tider højt arbejdstempo? Så har du nu mulighed for at blive en del af Arbejdsmiljø-teamet i HR-enheden ved Kriminalforsorgens lokalkontor i Aarhus


Kriminalforsorgen er i en proces med omlægning af områdestrukturen, hvilket betyder, at område Midt- og Nordjylland og område Syddanmark lægges sammen til ét område med et områdekontor placeret i Aarhusområdet. I denne forbindelse opnormeres HR-enheden som følge af prioriterede HR-indsatser.

Om stillingen

Som HR-konsulent i HR-enhedens arbejdsmiljøteam vil du både bidrage til konkrete tilbagevendende opgaver, som håndtering af sygefravær samt trivsel og arbejdsmiljø, ligesom du efter kvalifikationer og interesseområder vil blive særligt ansvarlig for en række udviklings- implementerings- og projektopgaver, såsom ledelsesudvikling, onboardingskoncept, strategisk sygefraværsindsats og lignende.

HR-enheden i Kriminalforsorgen i Vestdanmark er en stabsfunktion, der servicerer og understøtter ledelsen ved fængsler og institutioner i Jylland og på Fyn, hvorfor du må påregne at have udkørende arbejdsopgaver i perioder 1-2 gange om ugen.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være følgende:

  • Løbende rådgivning og sparring med ledelsen i vores fængsler og institutioner omkring sygefraværshåndtering, trivsel og arbejdsmiljø
  • Udarbejdelse af notater, sagsfremstillinger og præsentationer til ledelsen vedrørende fx høringer, strategi og løbende afrapportering mv. revision, controlling, dataudtræk m.v.
  • Konkret sagsbehandling og fokus på dataunderstøttelse vedrørende eksempelvis sygefravær og indberetninger
  • Generel ledelsesrådgivning og sparring inden for blandt andet samarbejdet med de faglige organisationer, rekruttering og onboarding

Herudover vil der være arbejdsopgaver inden for følgende emner i teamet, som du ligeledes vil skulle bidrage til:

  • Ledelsesudvikling
  • Udvikling af onboardingkoncept
  • Dialog med Arbejdstilsynet
  • Kompetenceudvikling for medarbejdere
  • Planlægning og gennemførsel af arbejdsmiljøinitiativer om bl.a. god arbejdskultur og den supplerende arbejdsmiljøuddannelse

Om dig

Som HR-konsulent skal du have en struktureret tilgang til din opgaveløsning, hvor det falder dig naturligt at arbejde med deadlines på flere arbejdsopgaver sideløbende. Derudover har du blik for optimering af arbejdsgange og ser udviklingsmuligheder i eksisterende processer med ophæng i strategiske fokusområder. Yderligere er det en fordel, hvis du har et bredt kenskab til HR, herunder særligt arbejdsmiljøområdet.

Derudover forventes det, at:

  • Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau – formodentligt med et generalistfokus
  • Du arbejder samarbejdsorienteret og med respekt for den praktiske virkelighed i vores fængsler og institutioner
  • Du er stærk skriftlig og trives med opgaver med et systematisk og databasseret grundlag
  • Du har erfaring med konkret sagsbehandling og arbejder struktureret, selvstændigt og overholder deadlines
  • Dit serviceorienterede mindset og kommunikation betyder, at du hurtigt kan skabe en god og respektfuld relation med ledelsen i vores fængsler og institutioner
  • Du trives med skiftende opgaver og tror på værdien af relationel koordinering

Om HR-enheden

HR-enheden har til opgave at servicere fængsler og institutioner i Jylland og på Fyn med en bred vifte af opgaver inden for HR-området. Derudover indgår HR-enheden i et landsdækkende samarbejde omkring udviklingsorienterede og koordinerede HR-opgaver i hele Kriminalforsorgen.

Du bliver en del af et tværfagligt spændende miljø på lokalkontoret i Aarhus med tæt kontakt til ledelsen i områdets fængsler, institutioner og samarbejdspartnere. HR-enheden er en arbejdsplads i kontinuerlig udvikling, hvor der lægges vægt på faglighed, engagement, hjælpsomhed og en uformel og åben omgangstone. I HR-enheden arbejdes der løbende på at forbedre og effektivisere arbejdsprocesser og smidige arbejdsgange.

HR-enheden består af 22 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde. Du vil møde en engageret enhed med stor faglig ekspertise og et godt arbejdsmiljø. Vi arbejder med høj grad af frihed under ansvar, gensidig fleksibilitet og med et fokus på medarbejdernes tryghed, trivsel og udvikling.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til overenskomst for akademikere i staten, og ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen.

Tjenestestedet er indtil videre, lokalkontoret i Aarhus, Voldbjergvej 16, 8240 Risskov. Den endelige lokation for det nye områdekontor er endnu ikke fastlagt, men vil blive i Aarhusområdet.

Du vil skulle påregne en del rejseaktivitet med henblik på at sikre den faglige sparring, erfaringsudveksling og samarbejdet med ledelse og kollegaer på tværs af Kriminalforsorgen.

Stillingen er på gennemsnitlig 37 timer om ugen og er ledig til besættelse den 1. januar 2024.

Om Kriminalforsorgen
Kriminalforsorgen i Vestdanmark er ét af to geografiske kriminalforsorgsområder på landsplan og har cirka 2.000 ansatte. Kriminalforsorgen i Vestdanmark har et områdekontor med stabsfunktion for de fængsler, arresthuse, afdelinger i frihed, herunder fodlænkeafdelinger, udslusningsfængsler og et udrejsecenter, der geografisk placeret i Jylland og på Fyn.

Områdekontoret varetager opgaver i tæt kontakt med institutionerne indenfor bl.a. HR og personaleadministration, økonomistyring, daglig kapacitets- og belægsstyring, klientsagsbehandling, resocialisering og sikkerhed.

For yderligere information om Kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.Kriminalforsorgen.dk

Ansøgning

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og øvrige relevante bilag skal være modtaget senest den 28. oktober 2023.

Der udvælges kandidater umiddelbart efter ansøgningsfristen, og der indkaldes til samtale i uge 44, 2023.

Det forventes at afholde første samtale i uge 45, 2023. En evt. anden samtale vil foregå i uge 46, 2023.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal du ligeledes medsende dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Hvis du indkaldes til samtale, skal du til samtalen medbringe billedidentifikation f.eks. pas eller kørekort.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til enhedsleder, Marie Bach Trads på tlf. nr. 7255 8949, pr. e-mail: [email protected], eller områdechef for HR, Helle Lindegaard på tlf. nr. 7255 4777, pr. e-mail: [email protected].

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Risskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Risskov
  • Lørdag den 28. oktober 2023

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder (praktik) i Åbyhøj

    Vi søger 3-4 topmotiverede praktikanter med opstart snarest muligt, der har lyst til at arbejde med HR og Rekruttering - og som ønsker at omsætte deres teoretiske og metodiske færdigheder til hands..
    • HR-medarbejder
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Århus

    Er du resultatorienteret, og har du en stærk baggrund inden for salg? Drømmer du om at bruge dine evner til at rekruttere talentfulde salgsprofiler? Så er det tid til at træde ind i rekrutteringsve..
    • HR-medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (studiejob) i Århus

    Drømmer du om at blive en del af en People & Culture afdeling med dygtige og imødekommende kolleger, og vil du være med til at rekruttere fremtidens rådgivere og gøre en forskel? Så er det dig, vi .
    • HR-medarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Århus

    Brænder du for at yde en service ud over det sædvanlige, og vil du være med til at få hjulene til at køre rundt på et stort advokatkontor i centrum af Aarhus? Så er det måske dig, vi leder efter..
    • HR-medarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Risskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Risskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
25. april 2024 1