HR-koordinator til organisation inden for sundhed og lægemidler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Har du lyst til at arbejde med en lang række forskelligartede HR-opgaver, og trives du i en administrativ og supporterende rolle? Vores HR-team mangler netop nu en administrativ stærk medarbejder, som kan holde styr på vores interne processer og yde god service til organisationen.

Om jobbet
HR har en stor kontaktflade til Amgros’ øvrige afdelinger. Vi supporterer både ledere og medarbejdere, og der er en stor variation og bredde i vores opgaver. Som HR-koordinator er dine primære opgaver at

  • Bistå med HR-administrative rutiner i forbindelse med on-boarding og off-boarding af medarbejdere, herunder udarbejde introduktionsprogrammer og oprette nye medarbejdere i vores HR-system
  • Supportere ved rekruttering, herunder koordinere og indkalde til samtaler, udarbejde kontrakter, bistå med annoncering mv.
  • Yde HR legal support, herunder udarbejde og vedligeholde kontraktskabeloner, personalepolitikker, samt løbende holde dig opdateret om ansættelsesretlige problemstillinger
  • Ajourføre Amgros’ personalehåndbog og andre interne procedurer
  • Bistå ved og koordinere administrative HR-projekter og opgaver i forhold til årshjul, herunder udviklingssamtaler og trivselsundersøgelser
  • Månedlige indberetninger til virk.dk og udbetaling DK i forbindelse med barsel og sygdom

Derudover vil du også skulle give tilbagemeldinger i vores interne profilværktøj E-stimate til medarbejdere. Det er en fordel, hvis du er certificeret, men ikke et krav, blot du har lyst til at kaste dig over opgaven og blive certificeret.

HR servicerer Direktion og ledere med kompetent, løsningsorienteret sparring og rådgivning inden for hele HR-området.

Om dig
Du har en relevant uddannelse og erfaring fra en lignende stilling. Du er god til at kommunikere både i skrift og tale og har en umiddelbar tilgang til og forståelse for IT - og er selvfølgelig habil bruger af Office-pakken.

Som person er du omstillingsparat, løsningsorienteret og struktureret. Du kan planlægge og prioritere egne opgaver. Du skal være glad for at drifte, forbedre og lykkes med HR-processer, så forretningen oplever os som en kompetent sparringspartner, der yder god service og support. En god portion humor, der kan understøtte en god trivsel og et godt arbejdsmiljø er bestemt også en fordel.

Afgørende er, at du er en holdspiller og trives med blandingen af rutinemæssige administrative opgaver og de ad hoc-opgaver, der kommer løbende. Der er sjældent to dage, der er ens.

Hvem er vi?
I Økonomi og Administration – din nye afdeling - er vi fælles om de mål, vi har sat. Du får ni gode kolleger i administrationen, der er en stabsfunktion, bestående af tre afdelinger: HR-, Reception og Økonomi. Administrationen understøtter Amgros i at være en effektiv virksomhed og en attraktiv arbejdsplads. Det gør vi ved at skabe rammer og rum for, at vores forretningsområder serviceres inden for administration, økonomi samt HR.

Økonomi og Administration arbejder helhedsorienteret, så vi på tværs af fagligheder kan understøtte hele Amgros professionelt og driftssikkert. I Amgros trives vi godt med frihed under ansvar. Du vil opleve en organisation, hvor alle taler med alle, og hvor dine kolleger brænder for det, de laver. Vi har højt til loftet og plads til at være forskellige.

Ansøgning og spørgsmål
Lyder jobbet og udfordringerne interessante, så send din ansøgning hurtigst muligt, vi behandler ansøgningerne løbende, og lukker processen, når vi har fundet den rigtige. Senest ansøgningsfrist er fredag den 3. marts. Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR seniorspecialist Monica Donde på [email protected]. Amgros opfordrer alle interesserede til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 20.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Storkøbenhavn
  • Fredag den 03. marts 2023

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Do you want to be an integral part of identifying and driving Maersk towards a Carbon Neutral future, and do you have an interest in managing a strategic category within our Marine te..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Storkøbenhavn

    Ønsker du en stilling indenfor rekruttering med unikke udviklingsmuligheder? Brænder du for HR og rekrutteringsbranchen og en virksomhed, som besidder en enorm berøringsflade med mange fors..
    • HR-medarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Glostrup

    Vil du have indflydelse på dine kollegers trivsel i en virksomhed der bidrager til at løse klimaudfordringen, ikke går på kompromis med arbejdsmiljøet og har fokus på dig som menneske? Så skal .
    • HR-medarbejder
    • Glostrup
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
13. maj 2024 61
12. maj 2024 62
11. maj 2024 62
10. maj 2024 63
9. maj 2024 63
8. maj 2024 61
7. maj 2024 58
6. maj 2024 59
5. maj 2024 60
4. maj 2024 60
3. maj 2024 60
2. maj 2024 53
1. maj 2024 50
30. april 2024 53
29. april 2024 40
28. april 2024 39
27. april 2024 40
26. april 2024 40
25. april 2024 38
24. april 2024 39
23. april 2024 43
22. april 2024 40
21. april 2024 44
20. april 2024 44
19. april 2024 44
18. april 2024 41
17. april 2024 42
16. april 2024 41
15. april 2024 40
14. april 2024 47
13. april 2024 46