Erfaren og selvstændig HR Business Partner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vi er en HR-afdeling på 14 kollegaer delt op i tre mindre teams, som håndterer hhv. Løn & administration, HR Udvikling, og HR Business Partners. Lige nu søger vi efter en kollega til det sidstnævnte team.

Vores afdeling arbejder tæt og professionelt sammen i hverdagen, og så elsker vi at være sociale både på arbejde, til fredagsbaren, og i træningslokalet. Det er vigtigt for os, at det er sjovt at gå på arbejde.

Betroet rådgiver med flair for projektledelse

Som vores nye HR Business Partner bliver du en professionel samarbejdspartner. Du får en vigtig rolle og et godt kendskab til ledere på tværs af niveauer i de afdelinger, som du kommer til at støtte og rådgive i dagligdagen. Dine opgaver indebærer blandt andet:

  • Ledersparring inden for dine egne forretningsområder
  • Juridisk rådgiver inden for personalejura
  • Håndtering af personalesager
  • Ledelse og drift af HR-projekter
  • Rekruttering af nye medarbejdere

Som den primære HR-projektleder er du med til at føde nye initiativer, der bl.a. skal gøre HR tydelige og hjælpe med at udvikle 3 som en moderne og attraktiv arbejdsplads. Eksempler på projekter kunne være: Større diversitet i dele af forretningen, trivselsprojekter, facilitering af inspirationsindlæg omkring sundhed, personlig udvikling, stress mm.

Vi har derfor brug for, at du er kreativ og dygtig til skriftlig kommunikation, herunder være med til at lave gode stillingsannoncer.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan det er at arbejde hos 3, så kig her: https://www.3.dk/om3/karriere/moed-vores-medarbejdere/mod-silvija/

Initiativrig HR-strateg

Du har en solid erfaring med de forskellige HR-discipliner fx fra en stilling som HR Business Partner eller HR-konsulent. Du kender til at arbejde i en mellemstor virksomhed med et miljø præget af høj faglighed og stor ansvarlighed, og så tager du initiativ og ejerskab for dine arbejdsområder. Derudover har du erfaring med personalejura, og du er vant til at anvende tests i forbindelse med rekruttering.

Som nævnt vil du blive den primære projektleder i HR. Derfor er det en stor fordel hvis du har erfaring med at drive projekter fra HR, samt er skarp på kommunikation såvel mundtligt som skriftligt.

Det er et krav, at du taler og skriver flydende dansk og engelsk.

Du bliver en del af noget helt særligt

Hos 3 får du billet til et fællesskab bestående af 700 dygtige medarbejdere, som er dedikerede i en sjælden grad. Du bliver del af en virksomhed, præget af mangfoldighed og mange forskellige personligheder, og vil få en hverdag fyldt med både humor og ambitioner. Vi har – ligesom dig – gejst og viljen til at lykkes, og vi har både plads til forskellighed og store drømme. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder og medarbejderfordele og ikke mindst et stærkt kollegaskab.

Løn fastsættes på baggrund af dine kvalifikationer og kompetencer. Udover basislønnen tilbyder vi bonusordning, pensionsordning, sundhedsforsikring, frokostordning, træningsklub, 5 feriefridage pr. år og mulighed for at få massage i arbejdstiden. Derudover har vi jævnligt sociale arrangementer for dem, der har tid og lyst.

Ansøgning og spørgsmål

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Head of HR Business Partners, Training & Development – Henrik Koch på tlf. 31 200 624.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København V

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af en dansk butikskæde, som har butikker over hele landet. Din nye titel bliver Recruitment Specialist, da det er dig som får ansvar for at butikkerne..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af virksomhedens HR-team, hvor du kommer til at supportere hele HR-funktionen. Det vil sige, at du får en varieret hverdag med mange forskellige opgav..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Do you want to be an integral part of identifying and driving Maersk towards a Carbon Neutral future, and do you have an interest in managing a strategic category within our Marine te..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0