Kan du løfte styringsdagsorden inden for international rekruttering og integration?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) søger til kontoret Økonomi og Analyse en akademisk medarbejder, som blandt andet kan stå i spidsen for SIRIs løbende risikostyring og interne finansielle kontrol, og som har lyst til at være en del af en fleksibel arbejdsplads med et godt kollegaskab.

Lidt om alt det vi tilbyder
I SIRI er det vores opgave at medvirke til, at virksomheder og uddannelsesinstitutioner kan rekruttere velkvalificerede udlændinge som medarbejdere og studerende, samt understøtte kommunerne og andre aktører i at integrere udlændinge på arbejdsmarkedet og gøre dem til aktive medborgere.

Du bliver en del af kontoret Økonomi og Analyse, der er opdelt i tre teams. Vi varetager henholdsvis økonomistyring og finanslovsarbejde, regnskab og tilskudsforvaltning, samt driftsunderstøttende videns- og analysearbejde. Vi er i alt 22 medarbejdere og er kendetegnet ved at være et fællesskab, hvor samarbejdet med hinanden og resten af styrelsen er i højsædet. Vi er altid optaget af at skabe et professionelt, men også et uhøjtideligt arbejdsmiljø og et godt kollegialt sammenhold. Endelig kan du se frem til tæt sparring med en ambitiøs og imødekommende kontorledelse, samt en nærværende direktion.

Om dit team og dine opgaver
Du tilknyttes team Økonomi, hvor du får fire dedikerede og fagligt stærke kollegaer, der løfter styringsdagsorden bredt set på tværs af hele SIRI. Dit primære ansvar vil være at sikre den fortsatte videreudvikling og drift af SIRIs koncept for henholdsvis risikostyring og intern finansiel kontrol, samt at løfte ad-hoc prioriteter og større projekter.

Du kommer til at indtage en rolle, der tidligere har haft ansvaret for risikostyring, intern finansiel kontrol og flere igangværende projekter, herunder fx implementeringen af styrket ledelsesinformation i samarbejde med Økonomistyrelsen (via PowerBI). Hvilke konkrete indsatser du bliver sat i spidsen for, afhænger af din profil og den erfaring, du har med under armen.

I teamet har vi stort fokus på løbende sparring og tæt dialog. Det gælder både internt såvel som på tværs af kontoret og i vores relation til SIRIs fagkontorer, departementet og eksterne parter. Du vil træde ind i et team med en høj faglighed, en rar omgangstone og et godt samarbejde, og hvor vi arbejder selvstændigt, tager ansvar og skaber rum til udvikling.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. cand.scient.pol., cand.polit. eller cand.scient.adm., og gerne erfaring med styring fra en offentlig myndighed. Hvis du har konkret erfaring med risikostyring og/eller intern finansiel kontrol, samt projektledelse er det bestemt også en fordel. Nyuddannede med en stærk personlig profil kan dog også komme i betragtning.

Du bliver en del af et politisk miljø, hvor du bliver udfordret fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:

  • er proaktiv og ansvarsfuld, da du i samarbejde med dine kollegaer skal stå forrest i den løbende styring af og kontrol med SIRIs økonomi
  • finder det naturligt at drive processer fremad, er løsningsorienteret og kan bidrage selvstændigt med at identificere nye vigtige indsatser inden for dit ansvarsområde
  • er kommunikativ og visuelt stærk og evner at formidle forholdsvist tekniske områder på en let tilgængelig måde til kolleger, kontorledelsen, øvrige fagchefer, direktionen eller departementet
  • evner at skabe gode relationer og bidrager til en god stemning på arbejdspladsen

Yderligere information
Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer. For den rette ansøger kan der blive tale om ansættelse som konsulent.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte kontorchef Kåre Vind Jensen på telefonnummer 72 14 21 74 eller e-mail [email protected], eller souschef Morten Thaning Thulstrup på telefonnummer nr. 72 14 24 20 eller e-mail [email protected].

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest søndag den 11 september 2022, kl. 23:59.

Vi forventer at holde samtaler i uge 37. Der vil i forbindelse med en eventuel 2. samtale indgå en mindre skriftlig opgave.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Valby
  • Søndag den 11. september 2022

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af en dansk butikskæde, som har butikker over hele landet. Din nye titel bliver Recruitment Specialist, da det er dig som får ansvar for at butikkerne..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af virksomhedens HR-team, hvor du kommer til at supportere hele HR-funktionen. Det vil sige, at du får en varieret hverdag med mange forskellige opgav..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København K

    Opportunity Do you want to be an integral part of identifying and driving Maersk towards a Carbon Neutral future, and do you have an interest in managing a strategic category within our Marine te..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0