Vagtholdsleder til Forsvarets Efterretningstjeneste

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Er du oversergent eller sergent med mulighed for udnævnelse? Brænder du for sikkerhed? Har du det mentale overskud og den psykiske og fysiske robusthed, som det kræver at være vagtholdsleder i en efterretningstjeneste? Er du interesseret i at gøre karriere i en efterretningstjeneste i rivende udvikling?

Kan du nikke ja til ovenstående og samtidig gerne vil præge udviklingen indenfor sikkerhed i en dynamisk efterretningstjeneste - så er jobbet som vagtholdsleder i Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) noget for dig.

Om os

FE arbejder for at beskytte Danmark og det danske demokrati. Vi opnår viden gennem målrettet efterretningsarbejde, og bruger den til at vurdere, bekæmpe og rådgive om aktuelle og fremtidige trusler. Det gør vi ved at indhente og analysere oplysninger om forhold i udlandet, som har betydning for Danmark og danske interesser.

FE er både Danmarks udenrigs- og militære efterretningstjeneste, Danmarks militære sikkerhedstjeneste og den nationale it-sikkerhedsmyndighed, der sikrer et stærkt cyberforsvar.

Vi stræber efter at omsætte vores viden til effekt. Vores målsætning er at være en af de mest dynamiske og operativt fokuserede vestlige tjenester af sin art. Vores viden gør og skal gøre en forskel for Danmark og danske interesser.

Om stillingen

Du vil opleve en stor grad af selvstændighed i dit arbejde, hvorfor du skal optræde med myndighed og være handlekraftig og være velovervejet i dine handlinger. Vagtcentralen er rygraden i FE’s fysiske sikkerhed og omdrejningspunkt for al ind- og udpassage til FE. Det er derfor vigtigt, at du er god til at tale med mennesker, og at du kan skabe og opretholde gode relationer til civile og militære kollegaer.

Du vil blive en del af et rutineret team af militære vagtfolk med en solid faglig baggrund. Dine kolleger er servicemindede, beslutningskompetente og evner at finde kvalificerede faglige løsninger. Teamet er kendetegnet ved at være gode til at samarbejde, kommunikere og handle helhedsorienteret. Vi tilbyder tjeneste i et team, der har fokus på faglighed, og hvor muligheden for udvikling af kompetencer inden for sikkerhedsområdet vægtes højt.

FE har en række spændende og udfordrende stillinger relateret til sikkerhed indenfor mellemledergruppen, så der vil være karrieremuligheder både på kort og lang sigt.

Tjenesten i vagtcentralen bestrides som kontinuerlig tjeneste af 12 timers varighed, og du kommer til at indgå i en fast vagtturnus.

Du vil være foresat for det øvrige personel på vagtholdet. Du bliver dermed ansvarlig for holdningsprægning af vagtholdet og skal fremstå som en rollemodel. Din nærmeste foresatte vil være lederen af Vagten i FE. I tilknytning til stillingen er der en række administrative og uddannelsesmæssige opgaver.

For at blive vores nye kollega, skal du således have dine spidskompetencer inden for samarbejde, kommunikation, helhedsorientering og beslutningstagning.

Om dig

Vi forestiller os, at du har bred erfaring som mellemleder i Forsvaret og gerne med kendskab til vagttjeneste fra andre dele af Forsvaret. Det vil endvidere være en fordel, hvis du har bestået Sikkerhedsofficerskursus, Militær fysisk træning III, Bevogtningsuddannelse, Sikringskursus og Træningsvejlederuddannelsen.

Det er en fordel, hvis du også har solid praktisk erfaring med undervisning i førstehjælp og skydning med håndvåben.

Du skal have kørekort kategori B. Gode danskkundskaber, skriftligt og mundtligt og beherske engelsk på samtaleniveau. It-kundskaber: Microsoft Office samt Sharepoint.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en oversergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn- og ansættelsesvilkår er reguleret ved den til enhver tid gældende CO10 fællesoverenskomst og organisationsaftale med Centralforeningen for stampersonel.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvaret indgår forhandling af personligt tillæg som en del af ansøgnings-/ansættelsesprocessen.

Sergenter egnede til udnævnelse til oversergent kan komme i betragtning til stillingen.

Dit faste tjenestested vil være Dragør. På sigt forventes det, at FE flytter i nyt domicil på Svanemøllen kaserne.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Som ansat i FE er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Som i resten af Forsvaret har du pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.

Sådan søger du stillingen
Du skal sende din ansøgning og CV via FE egen hjemmeside www.fe-ddis.dk senest den 11. september 2022.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

Vi forventer, at de indledende ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 37 mod en ansættelse 1.november 2022. I forbindelse med ansættelsesforløbet skal du være indstillet på, at der kan indgå fagrelevante test og prøver.

Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Nærmere oplysning om stillingen kan fås ved henvendelse til den lokale HR-Partner på 3332 5566, lokal 2415.

Du kan også læse mere på http://fe-ddis.dk/, hvor du blandt andet finder vores beretning, ”INDBLIK”, hvor du bl.a. kan få oplysninger om FE´s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige forhold.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København Ø
  • Søndag den 11. september 2022

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
11. juni 2024 6
10. juni 2024 6
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7
4. juni 2024 6
3. juni 2024 6
2. juni 2024 5
1. juni 2024 5
31. maj 2024 5
30. maj 2024 5
29. maj 2024 6
28. maj 2024 6
27. maj 2024 6
26. maj 2024 6
25. maj 2024 6
24. maj 2024 6
23. maj 2024 6
22. maj 2024 6
21. maj 2024 6
20. maj 2024 6
19. maj 2024 6
18. maj 2024 6
17. maj 2024 6
16. maj 2024 6
15. maj 2024 6
14. maj 2024 4
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5