Personalekonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Vil du med på en spændende rejse, i en organisation som er i rivende udvikling og hvor efterspørgslen på vores ydelser er stigende? Vil du arbejde med vikar- og rekrutteringsydelser, så læs videre.

Du får her muligheden for en central stilling i enten Odense eller Vejle, hvor du understøtter salget med din ekspertise. Du søger, interviewer og opretter vikarer og sender dem herefter i arbejde hos vores kunder.

Om stillingen
Til vores afdelinger i Vejle og Odense ønsker vi at udvide vores stab og søger derfor en konsulent til at hjælpe endnu flere kunder. Vi har oplevet stor vækst og ønsker at fortsætte med det vi gør, for vores kunder er glade for os!

Vi servicerer kunder i hele Danmark med fleksible bemandingsløsninger og rekruttering af faste medarbejdere.

Du bliver som konsulent hos Thorn Vikar & Rekruttering ansvarlig for bookning af vikarer til vores kunder og opretholde et højt serviceniveau overfor både kunder og vikarer.

Som konsulent hos Thorn Vikar & Rekruttering bliver du en del af et fantastisk team der hver dag arbejder målrettet og struktureret for at hjælpe kunder og kandidater. Vi arbejder med flere forskellige nationaliteter som i høj grad efterspørges af vores kunder, og du vil derfor blive en del af et internationalt team. Det giver dig som konsulent, muligheden for at stå langt bedre i forhold til kravene fra dine kunder.

Er du selvstartende og fokuseret på at vækste din forretning er denne stilling lige noget for dig. Du booker selv dine møder med kandidater og afholder disse selv. Vi sørger for en grundig oplæring så du ved nøjagtigt hvad du kan tilbyde dine kunder og vikarer.

Dine opgaver
Du arbejder dagligt med telefonisk kontakt til vikarer og kandidater. Du screener og afholder interviews online og fysisk på vores kontorer. Du arbejder med et bemandingssystem der understøtter dig og du opretter og vedligeholder dette dagligt.

Der er mange forskellige opgaver, så det er vigtigt du er omstillingsparat og ser dette som muligheder.

Om dig
Det vil være en fordel at du har erfaring fra vikar- og rekrutteringsbranchen, men ikke et krav. Har du den nødvendige forståelse for løsningssalg i det omskiftelige arbejdsmarked vi befinder os i, og kan du agere sparringspartner for dine kunder, er dette lige en stilling for dig.
Vigtigt er, at du er interesseret i at lære nyt.

Ansøg
Lyder stillingen som den helt rigtige for dig, så skynd dig at sende din korte ansøgning og CV til os via nedenstående ANSØG knap.

Thorn Vikar og Rekruttering er udspringer af moderselskabet Thorn Contractors, og med en klar vision om at lette ansættelsesprocessen for virksomheder, og sikre en nem og effektiv rekruttering. Samtidig ønsker vi at hjælpe ledige i job. Selskabet er 100% danskejet, har afdelinger i henholdsvis Polen, Litauen, England og Danmark, og Thorn Vikar & Rekruttering kan derfor tilbyde både dansk og udenlandsk arbejdskraft.

Vores hovedkontor er beliggende i Nørresundby, og vores øvrige afdelinger er placeret i Aarhus, Vejle, Esbjerg og Odense.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Vejle
  • Onsdag den 31. maj 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 1
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2