Praktikant, HR og Uddannelse, Administrativ Stab, Sjællands Universitetshospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Køge

Vi søger vores næste praktikant! Har du lyst til at få relevant erfaring inden for rekruttering, onboarding og fastholdelse? Søg stillingen som praktikant i HR og Uddannelse på Sjællands Universitetshospital

Har du en særlig interesse indenfor projektledelse, organisations- og ledelsesudvikling samt rekruttering, onboarding og fastholdelse? Som praktikant i HR og Uddannelse får du mulighed for at omsætte teorierne fra studiebøgerne i praksis.

Du bliver en del af et lille udviklingsteam på tre, hvor opgaverne spænder bredt, men fælles for opgaverne er, at vi skaber værdi for vores sundhedsfaglige personale.

Hvem er du?
Du er struktureret og trives godt med ansvar for egne opgaver. Du har lyst til at lære og lære fra dig, da vi ønsker at dele og sparre på faglige perspektiver, så vi sammen kan blive klogere. Vi forestiller os, at du er sidst i din uddannelse. Vores tidligere praktikanter har haft en samfundsvidenskabelig eller kommunikationsfaglig uddannelse, men det vigtigste er, at du kan se en relevant overgang fra dit studie. Det er i et plus, hvis du har relevant erfaring fx fra studiejobs eller studieopgaver.

Dine arbejdsopgaver
Som praktikant i HR og Uddannelse kommer du til at arbejde med konceptudvikling og gennemførelse af en række initiativer inden for rekruttering, onboarding og fastholdelse. Dine hovedopgaver vil bestå i at hjælpe med at:

  • Implementere et nyt koncept for mellemlederonboarding
  • Planlægge, udvikle materiale og afholde vores årlige rekrutteringsarrangement KarriereForum

Afhængig af din uddannelsesbaggrund og interesse vil vi sørge for at planlægge et praktikforløb tilpasset dine interesser og kompetencer. Hos os er der ikke to dage, som er ens. Vi arbejder oftest sammen i små teams, men ser gerne, at du også kan arbejde selvstændigt og påtage dig ansvar for egne opgaver, selvfølgelig i tæt dialog og sparring med dine nærmeste kollegaer.

Undervejs i praktikforløbet vil du også få mulighed for at stifte bekendtskab med øvrige opgaver indenfor HR-paletten, og så forventer vi, at du er klar på at give en hånd med, når der skal løses opgaver Ad Hoc.

Ansættelsesforhold
Det er en ulønnet praktikstilling og i udgangspunkt 37 timer om ugen. Vi håber på gensidig fleksibilitet med forståelse for dit studie og for perioder med travlhed samt opgavefokus. Vores seneste praktikant havde en ugentlig fridag, så vedkommende kunne varetage sit studiejob ved siden af.

Stillingen ønskes besat den 21. august 2023 eller efter aftale og med ophør december 2023/ januar 2024 eller efter aftale.
Ansøgningsfristen er den 1. maj, men vi indkalder løbende til samtaler. Du bedes desuden vedlægge dit CV i ansøgningen.

Nysgerrig på at høre mere om praktikforløbet?
Du er altid velkommen til at kontakte

  • Specialkonsulent Dorte Winther på +45 93 56 76 60
  • Konsulent og tidligere praktikant Mette Rostved på +45 93 57 14 50


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Køge
  • Mandag den 01. maj 2023

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i Roskilde

    When you’re part of [xxxxx], you’ll do challenging work, and be part of a team that values performance, quality and innovation. As part of a successful, growing global organizati..
    • HR-medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Kalundborg

    Vi leder efter en dygtig AM-koordinator, gerne med erfaring inden for byggeriet, der motiveres af at være en del af en virksomhed med fart på. Hvis du trives med at have en bred kontaktflade, e..
    • HR-medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Roskilde

    HR-medarbejder søges til organisation/virksomhed i 4000 Roskilde
    • HR-medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Køge

    HR-medarbejder søges til organisation/virksomhed i 4600 Køge
    • HR-medarbejder
    • Køge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
30. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1