Junior Indkøber

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Farum

Brænder du efter at prøve kræfter med indkøbsdisciplinerne i en moderne produktionsvirksomhed? Er du udadvendt og trives godt i et omskifteligt miljø med mange forskellige kontaktflader, tekniske afdelinger, projektafdelinger og europæiske leverandører? Har du yderligere en god relevant - gerne indkøbsmæssig - baggrund og færdigheder indenfor ERP-systemer og andre IT rapporteringsværktøjer (såsom Tableau, Targit, Microsoft BI el. lign), Så kunne denne stilling meget vel være noget for dig!

I AASTED er vi i fuld gang med at vækste. Det betyder at Supply Chain og Procurement-funktionen, som understøtter produktionen og leverancerne af vores maskinprogram, skal bruge flere dygtige folk. Til denne Junior Indkøber stilling søger vi derfor en motiveret, hjælpsom og initiativrig person, som har motivationen til at udvikle sig indenfor vores voksende forretningsområde.

Om teamet

Du bliver en del af Procurement Execution & Expediting afdelingen som pt. består af 11 indkøbere, herunder 3 Procurement Product Partners som især skal aflastes. Procurement Execution & Expediting hører under Supply Chain funktionen, som ydermere har 3-4 strategiske indkøbere, Facility-ansvarlige samt Logistik- og Warehouse-personale; i alt en funktionsafdeling på ca. 35 medarbejdere, heraf pt. 3 personer med base i Tyrkiet,

Hos os er energien høj, humøret er godt, målene mange, men der arbejdes i en uhøjtidelig og god atmosfære. Vi vægter at give fleksibilitet til såvel udvikling som påvirkning af egen hverdag; og vi forventer samtidigt, at du er indstillet på arbejde ved skiftende skriveborde.

Om jobbet

Som Junior Indkøber i Procurement afdelingen vil du opleve en spændende hverdag. Du vil primært understøtte vores 3 produktindkøbere (Procurement Product Partners), som pt. er ansvarlige for henholdsvis Tempering, Kølebaner/Overtrækker, samt Støber & konfekture-maskinerne.

Opgaverne vil være mangeartede. Du vil få et mix af egne ansvarsområder (disse kunne fx være ydelsesvarer og indkøb til egenproduktioner af lagervarer), og deciderede udbuds-, indkøbs- og opfølgningsopgaver. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

  • Forespørgsler og indkøbsordrer
  • Fakturaer og fejlrapporter
  • Undersøgelser af og opdatering af genbestillingsmønstre
  • Udbud og rammeaftaler
  • Kontakt til Aasted’s leverandører
  • Opfølgning på leverancer til projekter og salgsordrer (inkl. priser og leveringstider)
  • Skabe transparens i ERP-system (hos AASTED benytter vi Dynamics Axapta)
  • Deltage i møder, både med indkøbere samt i Aasteds nyetablerede Value Streams

Om dig

Vi forestiller os, at du:

  • Har interesse for og evner til at kunne arbejde med Indkøb og Supply Chain
  • Har indsigt i en produktionsvirksomhed i vores maskin- og anlægsbranche
  • Trives med mange forskelligartede kontaktflader og sætter en ære i at følge dine opgaver til dørs.
  • Er en selvstarter, løsningsorienteret og bestræber dig på at kunne arbejde med begrænset supervision (du vil naturligvis have adgang til sidemandsoplæring m.m.)

Faglige kvalifikationer

  • En akademisk baggrund indenfor enten Indkøb/Kommerciel handel, Logistik, Finans, eller tilsvarende relevans.
  • Erfaring eller flair indenfor teknisk produkt indkøb (da leverancer skal også indeholde dokumentation og tegninger).
  • Erfaring med eller teoretisk viden om indkøbs parametre; herunder gerne TCO-betragtninger.
  • Flydende i dansk og engelsk i både skrift og tale.
  • Erfaren IT-bruger; herunder Microsoft Office og ERP-systemer

Vi tilbyder

Du bliver en del af en veletableret, dansk, familieejet eksportvirksomhed, hvor relationerne vægtes højt. Kulturen i AASTED er kendetegnet af, at vi alle er motiverede og stolte af det, vi laver, hvilket skaber et solidt sammenhold og engagement. Vi har en åben, ærlig og direkte tone og gør en dyd ud af at opføre os ordentligt i alt, hvad vi foretager os.

Vi stræber kontinuerligt mod en inkluderende og fleksibel arbejdsplads med lige udviklingsmuligheder for alle vores medarbejdere. Vi tilbyder hjemmearbejde, attraktiv barselsordning, sociale arrangementer og en sund kantine ved Meyers Kantine.

Vi ser frem til at høre fra dig

Vi holder løbende samtaler, så send allerede nu din ansøgning

Vi opfordrer derfor alle uanset køn og etnicitet, samt seksuel, politisk og kulturel orientering til at søge job hos os.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information, er du velkommen til at kontakte Procurement Manager, Execution & Expediting: Karsten K. Dalby, på [email protected] eller telefon 31756340.

Du kan læse mere om os og vores arbejde her: AASTED | Welcome to our world

AASTED – en dansk pioner

AASTED har i mere end 100 år været markedsleder inden for udstyr og anlæg til chokoladeproduktion i hele verden. I porteføljen af kunder er både mindre, lokale virksomheder og flere af verdens største globale FMCG-spillere.

Vi er på en konstant rejse motiveret af en nysgerrighed, der har gjort os i stand til at retænke, hvad der hidtil har været kendt inden for chokoladeproduktion. Vi sætter spørgsmålstegn ved det umulige – og gør det muligt. Vi lancerer konstant en lang række banebrydende og patenterede løsninger til vores kunder og bidrager tik, at hver enkelt opnår deres unikke vision.

I AASTED er vi mere end 350 mennesker, der gennem passion, erfaring og ekspertise nytænker status quo.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Farum.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Farum
  • Torsdag den 30. november 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Farum

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Farum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1