Bliv Trainee inden for Business & Outsourcing hos [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Hele Danmark

Start din karriere som trainee inden for Business & Outsourcing - september 2024


BDO er en af landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder, og vi søger lige nu nysgerrige og dygtige profiler, der ønsker at kickstarte deres karriere inden for digital økonomisk rådgivning i vores forretningsområde Business Services & Outsourcing (BSO).

JOBBET SOM BUSINESS & OUTSOURCING TRAINEE HOS BDO


Hos BDO klæder vi dig godt på og skaber rammerne, så du kan udfolde dit talent og dine personlige ambitioner. Vi tilbyder dig en uddannelse i en organisation præget af vilje, indlevelse og ambitioner om at være de bedste til det, vi gør. Derfor investerer vi også over en halv million i dit uddannelses- og udviklingsforløb.

BSO servicerer BDO’s kunder med fleksible løsninger inden for anvendelse af digitale kundeløsninger, bogføring, afstemninger, opgørelse af moms, controlling/analyse og på sigt kunderådgivning samt overordnede økonomibaserede ledelsesrapportering. Som trainee bliver du en del af et lokalt kontor, og du vil i samarbejde med dine kolleger servicere egne kunder inden for bogholderi, lønadministration og økonomistyring.

FORMÅL


Overordnet er alle medarbejdere hos BDO ansat med ét grundlæggende formål, som vi lægger stor vægt på. Vi er mennesker som ønsker at hjælpe mennesker med at realisere deres drømme. Det gælder både internt i organisationen, ligesom det er vores primære formål i forhold til kontakten med vores kunder. Uanset hvilket forretningsområde man arbejder i, og hvilke styrker og specialer man har eller udvikler sig frem imod, er det formålet, der driver vores virksomhed.

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER


Din dagligdag vil bestå af varierende kundeopgaver. Du får fra dag ét en praktisk hands-on erfaring og en stor kontaktflade til forskelligartede kunde- og virksomhedstyper. Det vil give dig en stor indsigt i og forståelse for det danske erhvervsliv. Opgaverne vil bl.a. omfatte:

  • Finansbogføring
  • Debitor- og kreditorstyring
  • Månedsafslutning, controlling og analyse (på sigt kunderådgivning)
  • Afstemninger og klargøring til revisor
  • Lønadministration
  • Betalingsforslag i bank

DINE FAGLIGE KOMPETENCER


Du har enten allerede afsluttet din uddannelse på handelsgymnasiet, erhvervsakademiet eller universitetet. Eller måske forventer du at afslutte med et godt resultat i 2024?

Du kan naturligvis lide at arbejde med tal og er nysgerrig på sammenhængen mellem de tal og oplysninger, som du bliver præsenteret for. Som digital kundekonsulent er det helt essentielt, at du kan lide at arbejde med mennesker og er god til at skabe kontakt.

DINE PERSONLIGE KOMPETENCER


  • Er nysgerrig og har lysten til at lære
  • Tager ansvar for egne opgaver og overholder aftalte deadlines
  • Arbejder selvstændigt og struktureret
  • Er kundeorienteret med fokus på effektivitet og kvalitet
  • Trives med skiftende arbejdssteder, skiftende referencer og en konsulentadfærd
  • Er imødekommende og har gode samarbejdsevner

VI TILBYDER DIG


Du bliver en del af en organisation, hvor medarbejdertrivsel og udvikling har høj prioritet. Du vil blandt andet få mulighed for at udvikle eksisterende og nye kompetencer via vores eget uddannelsescenter ”BDO Academy”. Derfor har du mange muligheder i BDO, hvad enten du ønsker at videreuddanne dig eller blive dygtigere på samme niveau.

Sideløbende med dit daglige arbejde følger du vores interne uddannelses- og udviklingsforløb. Du bliver fra begyndelsen af dit forløb tilknyttet en erfaren mentor, som sikrer, at du får en god introduktion til opgaverne, og som hjælper dig med at falde godt til i din nye rolle og nå dine karrieremål. Du vil fra første dag blive betragtet som en ægte BDO’er.

Hvilke kontorer søger trainees inden for business & outsourcing: Aarhus, Herning, Nykøbing Mors, Silkeborg, Kalundborg, København, Roskilde, Haderslev, Kolding, Vejle, Ølgod, Hirtshals, Hjørring, Hobro

ARBEJDSTID OG ARBEJDSSTED


Din ugentlige arbejdstid er på 37 timer, og du holder til på det aftalte kontor.

SEND OS DIN ANSØGNING


Er du interesseret i at blive trainee hos BDO? Alt du skal gøre er at sende os din ansøgning online hurtigst muligt. Vi ansætter løbende frem mod september 2024.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og høre, hvorfor du har lyst til at blive en del af BDO.

Vil du vide mere om traineeuddannelsen eller BDO? Gå ind på Læs mere om traineejobbet og uddannelsen her.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på [email protected]. Du kan også kontakte det enkelte BDO-kontor tæt på dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 25.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber

Lignende jobs

  • Indkøber i København Ø

    Fri kontakt
    Har du erfaring med sourcing/indkøb – evt. fra rejsebranchen? Har du stærke analytiske evner? Sørger du for at være på forkant, så der kan tilbydes de bedste løsninger og besparelser for brugerne? Så er du måske lige den Sourcing Manager, vi leder efter!
    • Indkøber
    • København Ø
    Få mere info
  • Indkøber (elev) i Hjørring

    Fri kontakt
    Er du klar til en af de bedste elevpladser i Nordjylland? Thermex er en solid og velkonsolideret virksomhed med mere end 60 års erfaring indenfor udvikling og salg af emhætter og ventilationsprodukter. Thermex er et veletableret brand og er kendetegnet ved innovative produkter, flot design og god kvalitet.
    • Indkøber
    • Hjørring
    Få mere info
  • Indkøber i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Indkøber
    • København Ø
    Få mere info
  • Indkøber i Brøndby

    Are you looking for a challenge in which you can manage the sourcing strategy of an international sourcing and service partner, in the Climate and Renewable energy domain? Then this is your opportu..
    • Indkøber
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
4. maj 2024 231
3. maj 2024 221
2. maj 2024 233
1. maj 2024 232
30. april 2024 252
29. april 2024 243
28. april 2024 245
27. april 2024 248
26. april 2024 241
25. april 2024 245
24. april 2024 248
23. april 2024 253
22. april 2024 247
21. april 2024 250
20. april 2024 252
19. april 2024 249
18. april 2024 238
17. april 2024 232
16. april 2024 228
15. april 2024 219
14. april 2024 231
13. april 2024 233
12. april 2024 231
11. april 2024 220
10. april 2024 217
9. april 2024 209
8. april 2024 207
7. april 2024 214
6. april 2024 214
5. april 2024 212
4. april 2024 216