Indkøbs- og logistikkoordinator med flair for toldhåndtering til international virksomhed i Fredericia

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Motiveres du af at arbejde med mangeartede opgaver inden for logistik, indkøb og told? Nyder du at have en dynamisk hverdag og at arbejde både med rutiner og nye opgaver? Og er det vigtigt for dig, at din arbejdsplads også giver dig noget socialt? Hvis ja, kan dette være din nye arbejdsplads.

Vi søger en dygtig og erfaren indkøbs- og logistikkoordinator med ekspertise inden for toldopgaver. I denne rolle vil du være ansvarlig for at håndtere indkøbsprocesser, koordinere logistikaktiviteter og administrere toldrelaterede opgaver. En ideel kandidat kunne have en baggrund som speditør, med ønsket om at skifte over på den anden side af bordet, eller en indkøber med flair for logistik. Stillingen fungerer som bindeled mellem leverandører, interne interessenter og toldmyndigheder for at sikre en effektiv og problemfri forsyningskæde.

Ansvarsområder:
Udføre indkøbsaktiviteter, herunder forhandling af priser, indgåelse af kontrakter og evaluering af leverandører. Overvåge og styre forsyningskæden for at sikre rettidig levering af varer og materialer samt koordinere logistikprocesser, herunder forsendelsesplanlægning, forsendelsesopfølgning og lagerstyring.

Man skal sikre overholdelse af toldregler og -bestemmelser ved at håndtere tolddokumentation, toldklarering og toldafgifter samt opbygge og opretholde et netværk af toldmyndigheder og samarbejdspartnere for at sikre problemfri toldbehandling.

Derudover:

  • Identificere og implementere forbedringer i indkøbs- og logistikprocesser for at øge effektiviteten og reducere omkostningerne
  • Udføre risikovurderinger og udvikle løsninger til at håndtere eventuelle logistiske eller toldmæssige udfordringer
  • Samarbejde med forskellige interessenter, herunder indkøbsafdelingen, lagerpersonale og toldspecialister, for at sikre samarbejde og effektiv kommunikation

Kvalifikationer:
Du har erfaring inden for indkøb, logistik eller spedition med kendskab til toldområdet. Besidder et godt købmandskabsgen og har evnen til at forhandle og opbygge gode relationer. Du er nysgerrighed og har evnen til at undres, lære og udvikle dig inden for fagområdet. Du har et godt overblik og en evne til at håndtere komplekse opgaver i en travl hverdag.

Og så har du:

  • Stærke kommunikations- og samarbejdsevner både mundtligt og skriftligt
  • Evnen til at håndtere afbrydelser og prioritere opgaver effektivt
  • Kendskab til logistiksoftware og ERP-systemer eller let ved at sætte dig ind i systemer generelt
  • En passion for at gøre en forskel og bidrage til virksomhedens løbende udvikling
  • Gode sprogkundskaber specielt i dansk og engelsk

Som person vægter du en hverdag med mange forskelligartede opgaver, du er struktureret og er god til at skabe dig et overblik. Du vægter samarbejde højt og kender værdien af forskellighed, det er vigtigt for dig at arbejde i et miljø med et godt samarbejde med gensidig støtte. Du er positiv, proaktiv og selvkørende og bidrager til den gode stemning på kontoret. Du bidrager med dit nærvær og undren til at forstå, hvordan tingene hænger sammen.

Om FSG Foods:
Vi er et sted med løbende udvikling, hvor du har muligheden for at gøre en forskel. Vi værdsætter forskellighed og fremmer et godt samarbejde, hvor medarbejdere understøtter hinanden. Vores virksomhed tilbyder et dynamisk arbejdsmiljø, hvor der er plads til personlig og faglig vækst. Hvis du ønsker at arbejde et sted, hvor du kan udnytte dine indkøbs-, logistik- og toldkompetencer og samtidig være en del af et engageret team, ser vi frem til at modtage din ansøgning.

Ansøgning og kontakt:
Career varetager rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling bedes du sende en ansøgning, CV samt andre relevante bilag hurtigst muligt via ”Søg stillingen”.
Vi indkalder til samtaler løbende. Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Vibeke Winberg på telefon 73 32 57 56.
Fra d. 17/7-23 til 6/8-23 er der ferielukket. Der arbejdes på rekrutteringen både før og efter denne periode.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Fredericia
  • Tirsdag den 25. juli 2023

Lignende jobs

  • Indkøber i Esbjerg N

    Salgsorienteret udbudskonsulent til Dansk Scanning A/SBrænder du for – og har du erfaring med - at arbejde med udbud til det offentlige marked i Tyskland? Har du lyst til at arbejde for en vi..
    • Indkøber
    • Esbjerg N
    Få mere info
  • Indkøber i Fredericia

    Vil du være en del af holdet på det nye lager hos MAERSK i Taulov? VI SØGER LIGE NU ET STØRRE ANTAL LAGERMEDARBEJDERE FOR MAERSK I TAULOV TIL DERES HELT NYE LAGERDu bliver en del af en helt..
    • Indkøber
    • Fredericia
    Få mere info
  • Indkøber i Kolding

    ZPD A/S er en del af Zeria Group i Japan og stammer fra 1950, hvor man dengang producerede Heparin (blodfortyndede lægemiddel) og Plasma til dyrefoder. Den oprindelige tankegang var at udnytte natu..
    • Indkøber
    • Kolding
    Få mere info
  • Indkøber (praktik) i Esbjerg

    Drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende rådgivnings- og revisionshuse? Vil du supplere din uddannelse med praktisk erfaring fra erhvervslivet? Så har vi måske den perfekte praktikst..
    • Indkøber
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
13. maj 2024 7
12. maj 2024 8
11. maj 2024 8
10. maj 2024 8
9. maj 2024 7
8. maj 2024 7
7. maj 2024 7
6. maj 2024 7
5. maj 2024 7
4. maj 2024 7
3. maj 2024 7
2. maj 2024 7
1. maj 2024 6
30. april 2024 7
29. april 2024 7
28. april 2024 7
27. april 2024 7
26. april 2024 7
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4