Lager- og logistikoperatør til Beredskabsstyrelsen Sydjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

Er du vores nye lager- og logistikoperatør med kompetencer i DeMars? Så tøv ikke med at sende os din ansøgning med det samme.

Om os

Beredskabsstyrelsen Sydjylland er Beredskabsstyrelsens operative afdeling i Haderslev. Afdelingen udgør det statslige overbygningsberedskab i Syddanmark og primæropgaverne er opretholdelsen af et døgnbemandet beredskab, uddannelse af ca. 90 redningsspecialister værnepligtige og 30 befalingsmandselever om året, samt vedligeholdende uddannelse for ca. 50 frivillige.

Logistikcentret, hvor stillingen er placeret, er en dynamisk enhed på knap 20 medarbejdere, som varetager opgaver på autoværksted, materieldepot, munderingsdepot samt lager og vaskeri. Opgaverne er med til, at sikre Beredskabsstyrelsens indsatsevne, og arbejdsklimaet er derfor præget af vores værdier ”handlekraft-engagement-samarbejde & troværdighed”.

På Logistikcentret er vi flere forskellige personalegrupper, med forskellig faglig baggrund.
Vi har både uniformerede og civile ansatte. Sammen med din anden kollega på forsyningsområdet, indgår du i et Forsyner Team, der refererer direkte til logistikchefen.
Vi omgås helt uformelt og er gode til, at smile og grine sammen uden, at arbejdet af den grund standser. Vi samles gerne til fælles brød-/kagespisning og arrangerer også indimellem fælles frokost.

Om stillingen

Dine arbejdsopgaver vil være alsidige og omfatter blandt andet forsyning via DeMars til værksteder, depoter, varemodtagelse herunder håndtering af reservedele med videre, deltagelse i mønstring og anden optælling, lager styring, ad hoc opgaver samt kontakt til Beredskabsstyrelsens egen indkøbsorganisation, Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse og leverandører.

Du vil som lager- og logistikoperatør blive en central person der løser vigtige opgaver til støtte for Beredskabsstyrelsen Sydjyllands kerneopgaver, beredskab og uddannelse.
Du arbejder målrettet med, at skaffe det materiel der er nødvendigt for, at vi kan holdes operativ, uddannelsen kan fungere effektivt og du trives i en hverdag, hvor andre er afhængig af dit arbejde.

Du synes lagerstyring giver mening og har lyst til, at arbejde i en virksomhed, hvor to dage sjældent er ens og hvor samfundets pludseligt opståede udfordringer, her og nu, sætter store krav til dig og dine kolleger.

Om dig

Vi forestiller os, at du er uddannet lager- og logistikoperatør eller har opnået tilsvarende færdigheder ad anden vej.

Du er åben og udadvendt samarbejdsvillig. Du er indstillet på, at være det stabile holdepunkt i hverdagen, da mange af dine kolleger deltager i vagttjeneste og udrykninger.
Herudover er du indstillet på til tider, at arbejde hurtigt, så vores kapaciteter ikke er ude af drift ret længe af gangen.

Du prioriterer at samarbejde og deler gerne ud af din viden og giver en hånd med på hele lager-/logistikområdet, når den helt normale travle hverdag kræver din hjælp.

Vi ser gerne, at du er DeMars superbruger, og du er villig til, at lære de IT processer og systemer, du ikke kender i forvejen.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du bliver ansat efter gældende organisationsaftale for Rengøringsassistenter, sanitører, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten mv. (3F).

Basislønnen som uddannet ejendomsserviceteknikker er 25.994,74 kr. pr. måned. Har du ikke en relevant faglig uddannelse, sker ansættelsen som specialarbejder med en basislønnen på 23.559,29 kr. pr. måned.

Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til, at kontakte Logistikchef Nils Rømer på telefon 7285 2309.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Katharina Ankjær Hammer telefon 7281 9151.

Ansøgningsfristen er fredag den 19. maj 2023, og samtaler forventes afholdt umiddelbart i forlængelse heraf.
Ansættelse efter aftale.

Vi beder dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM BEREDSKABSSTYRELSEN
Beredskabsstyrelsen er en central del af Danmarks katastrofeberedskab.
Vi arbejder for at udvikle samfundets evne til, at forebygge og modstå større kriser og katastrofer.
Styrelsen rykker ud på operative indsatser i Danmark, hvor der er behov for meget mandskab og specialmateriel, og kan indsættes internationalt i katastrofesituationer.
Gennem information, rådgivning, uddannelse og øvelser udvikler styrelsen samfundets beredskab og krisestyringsevner i samarbejde med myndigheder, virksomheder og borgere.
Beredskabsstyrelsen har knap 500 ansatte ved seks operative centre fordelt i hele landet, Hovedsædet i Birkerød, Beredskabsstyrelsen Center for Uddannelse i Tinglev, Kursuscenter i Snekkersten samt Kemisk Beredskab i København.
Beredskabsstyrelsen er en myndighed under Forsvarsministeriet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Haderslev
  • Fredag den 19. maj 2023

Lignende jobs

  • Indkøber i Kolding

    Palby Marine i Kolding har travlt og søger i den forbindelse efter en erfaren, empatisk, kompetent samt struktureret Indkøber.Er du typen, der tænker fremadrettet, er du detaljeret, og er du fyldt .
    • Indkøber
    • Kolding
    Få mere info
  • Indkøber i Sydjylland

    Vores kunde er en elektronikvirksomhedi Sønderjylland, som er økonomisk stærk og inde i en meget positiv udvikling påbåde salgs- og indtjeningssiden. Virksomheden har stærkt fokus på innovation..
    • Indkøber
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Indkøber i Esbjerg N

    Salgsorienteret udbudskonsulent til Dansk Scanning A/SBrænder du for – og har du erfaring med - at arbejde med udbud til det offentlige marked i Tyskland? Har du lyst til at arbejde for en vi..
    • Indkøber
    • Esbjerg N
    Få mere info
  • Indkøber i Fredericia

    Vil du være en del af holdet på det nye lager hos MAERSK i Taulov? VI SØGER LIGE NU ET STØRRE ANTAL LAGERMEDARBEJDERE FOR MAERSK I TAULOV TIL DERES HELT NYE LAGERDu bliver en del af en helt..
    • Indkøber
    • Fredericia
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0