Rekrutteringsfirma

Indkøber i Hasselager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hasselager

Kan du lede indkøb og er selv en dygtig og forhandlingsvant købmand?

Vi søger dig, som har erfaring med indkøb, samt indgåelse af indkøbsaftaler og gerne ledelse af teams, og som kan blive leder af Systemairs indkøbsafdeling.

Dine opgaver bliver at indgå i indkøbsteamet i Systemair med de andre indkøbere. Du deltager aktivt i det daglige indkøbsarbejde, men du skal samtidigt gå forrest som leder for teamet. Og du deler gerne din erfaring indenfor indkøbsopgaver, rutiner og aftaler med resten af teamet for at sikre udvikling og optimering af hverdagen. Du får reference til Director Production og der er 2 medarbejdere i afdelingen.

Jobprofil

  • Erfaring med og lyst til at deltage aktivt i disponering og alm. indkøbsopgaver
  • Ansvarlig for egne leverandører – disponering og aftaler
  • Afdelingsledelse – indkøb
  • Sikre udvælgelse og vurdering af leverandører i samarbejde med indkøbsteamet
  • Samarbejde med Systemair Group Purchase
    • Global rapportering
    • Globale projekter og møder

  • Drive indkøbsprocesser samt arbejde med forecast
  • Bidrage til udvikling og optimering af indkøbsprocesser i organisationen
  • Løbende analyser til understøttelse af optimalt lagerniveau
  • Oprette stamdata og vedligeholde genbestillingspunkter og minimumslager for eget område
  • Ad hoc-arbejdsopgaver, herunder deltage i tværorganisatoriske projekter på den indkøbsmæssige del

Personprofil

Du har indkøbserfaring fra en lignende stilling i en produktions- og projektvirksomhed. Erfaring fra metalindustrien vil være en fordel. Du er vant til at fungere som indkøber og trives med det. Du har erfaring med at indgå indkøbsaftaler, samt med kundetilpassede løsninger og ordreproduktion, og du har ledelseserfaring/interesse i ledelse af teams.

Du er systemmæssig og analytisk stærk og har min. 5 års erfaring med indkøb fra en større virksomhed, samt erfaring med forecast og master data. Desuden vil erfaring med optimering af indkøbsprocesser være et plus. Du arbejder hjemmevant i ERP- og BI-systemer, gerne M3, og er generelt stærk på IT-værktøjer, særligt Excel. Du trives med at arbejde på tværs af afdelinger – også globalt. Desuden kan du kommunikere på dansk og engelsk i skrift og tale.

Som person er du en god købmand, der er interesseret i tekniske komponenter. Du er et åbent, ærligt og troværdigt menneske - og så må du gerne have humor. Du er et ordensmenneske, som arbejder målrettet og struktureret. Desuden er du teamorienteret og kan holde hovedet koldt i pressede situationer, er dygtig til at kommunikere og kan motivere kollegaer og medarbejdere.

Virksomheden tilbyder

Muligheden for at udvikle en fagligt stærk og velfungerende afdeling, som er ansvarlig for indkøb af alle de komponenter, der skal bruges til produktion af ventilationsanlæg til kunder i både ind- og udland.

Vi er en god og stimulerende arbejdsplads der bruger store ressourcer på at videreudvikle faglige kompetencer og skabe et miljø, hvor vores medarbejdere føler sig tilpasse både fysisk og psykisk.

Vores kultur er præget af god stemning og sikres gennem vores interne oplæringsprogram til nye ansatte. Vi omgås hinanden med respekt og gør en dyd ud af altid at overholde interne aftaler. Vi vil opnå stadige forbedringer gennem engagerede, dygtige og loyale medarbejdere på en attraktiv arbejdsplads.

Gode udviklingsmuligheder. Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og erfaring, og personalegoderne omfatter pension, sundhedsforsikring og fritvalgskonto.

Yderligere oplysninger/ansøgning

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

Om virksomheden

Systemair A/S udvikler, producerer og markedsfører ventilationsprodukter af høj kvalitet. Systemair har i Danmark produceret centralaggregater siden 1977. Siden starten er produktsortimentet løbende blevet udvidet, og i dag består det af ventilationsaggregater og øvrige ventilationskomponenter som brand- og røgspjæld, brandsikringsautomatik, armaturer, emhætter, luftfordeling mm. Virksomheden ligger i Hasselager og beskæftiger i dag ca. 200 medarbejdere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hasselager.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Hasselager

Lignende jobs

  • Indkøber i Århus N

    If you are experienced, open minded Purchaser who would like to join our Global Service Material Procurement department? If yes, apply to this role! We are looking for people who are enthusiastic a..
    • Indkøber
    • Århus N
    Få mere info
  • Indkøber i Århus N

    Do you want to be part of the Global Procurement team in Vestas and be responsible for all strategic procurement activities in the renewable energy sector? Then this role as a Purchaser will intere..
    • Indkøber
    • Århus N
    Få mere info
  • Indkøber i Århus

    Har du erfaring med bogføring, regnskaber og måske endda ledelse? Vi har nemlig en unik mulighed i vores Business Services & Outsourcing (BSO) afdeling på vores hovedkontor i Aarhus.DIT JOB SOM..
    • Indkøber
    • Århus
    Få mere info
  • Indkøber i Brabrand

    Søger du et deltidsjob, hvor du kan udvikle dig og udnytte dine kompetencer indenfor koordinering? Ønsker du at blive en del af en dynamisk hverdag på et indkøbskontor i en af Danmarks største virk..
    • Indkøber
    • Brabrand
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Hasselager

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Hasselager over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1