Transportkoordinator / Disponent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedensted

Trives du med at effektuere og skabe synlige resultater hver dag? Brænder du for at disponere og optimere transporter? Og kan du lide at bruge dine analytiske kompetencer til at skabe udvikling i hverdagen? … så kan det meget vel tænkes, at du vil passe godt ind i denne stilling!

I Transportafdelingen er vi otte medarbejdere, der arbejder tæt sammen for at få afdelingen til at lykkedes. Vi har en skøn og uformel dialog, og vi er gode til at støtte op om hinanden og have det sjovt når vi går på arbejde. Vores kollega gennem mange år, skal ud at prøve kræfter med noget nyt, så derfor søger vi en ny kollega, som har lyst til at blive en del af teamet.

Om jobbet

Som ansat hos Daka Transport vil dine primære opgaver ligge i vores disponentafdeling. Her vil du bidrage til den daglige drift og disponering af ind transport af råvarer og bl.a. sikre løbende omkostningsstyring og -optimering. Din hverdag vil byde på spændende opgaver og udfordringer, hvor det er detaljerne og marginalerne, der gør forskellen, og som bidrager til virksomhedens mål.

Arbejdsopgaverne inkluderer bl.a.:

• Planlægning & disponering af transporter

• Daglig dialog med kunder og chauffører

• Opfølgning på performance og økonomi

• Cost-tjek på biler

• Sikrer korrekte data og registreringer.

• Optimering af arbejdsprocesser

• Videreudviklling af vores transport- og logistiksystem

Afdelingen er bemandet fra kl. 4.00 til kl. 16.00, og efter kl. 16.00 skiftes vi til at svare på de få telefonopkald der kan komme. Sidstnævnte fordeles ligeligt mellem kollegaer, og vi vil forsøge at imødekomme dine specifikke ønsker bedst muligt.

Om dig

Der er mange veje til et job i vores transportafdeling. Du kan fx. have solid erfaring med disponering, kundehåndtering, data arbejde, eller tilsvarende. Vigtigst er, at du brænder for det, du laver, og at du er dedikeret og interesseret i at udvikle dig og lære nyt.

For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du:

• Er initiativrig og har et selvstændigt og positivt drive.

• Er dygtig til at planlægge og koordinere ruter

• Har erfaring med arbejde i transport- og ERP-systemer

• Taler og skriver dansk og engelsk på et godt niveau

Vi garanterer et job med fart over feltet, og det er derfor et godt udgangspunkt, at du er struktureret og vedholdende samt trives i en hverdag, hvor det går stærkt. Desuden får du rig mulighed for at udfolde dine kommunikative evner og din skarpe forretningsforståelse. Din sans for koordinering og vilje til at bidrage til optimering og effektivisering lægger vi særligt vægt på. Hos os er der plads til ambitioner og handlefrihed!

Om Daka

Vi er en bæredygtig virksomhed, som laver sikker håndtering og recirkulering af biprodukter fra landbrug og fødevareindustrien.

Hovedkontoret er placeret i Hedensted. De fire fabrikker er placeret i Løsning, Randers, Horsens og en på vej på Sjælland.

Vi flytter omkring 37.000 ton råvarer om måneden fra slagterier og landbrug til vores fabrikker.

Daka er en del af det veterinært beredskab i Danmark og Transportafdelingen har en nøglerolle i dette samarbejde.

Dakas fire forretningsområder hedder Daka Sarval A/S, Daka SecAnim A/S, Daka ecoMotion A/S og Daka ReFood A/S. Derudover hører datterselskabet Konvex AB, Sverige under Daka Denmark A/S.

Daka Denmark A/S er en del af den internationale SARIA-koncern og producerer kvalitetsingredienser til dyrefoder, akvakultur, industriel anvendelse, energisektoren og landbrugssektoren. Daka udbyder også en lang række serviceydelser til landbrugssektoren og fødevareindustrien. Dakas råvarebase består primært af animalske biprodukter og organiske restprodukter.

I Daka Denmark A/S præges kulturen af en åben, ligeværdig og uformel kommunikation. Daka Denmark A/S ønsker at være en god og attraktiv arbejdsplads med engagement og initiativ, gensidig tillid og en god korpsånd. Kendetegnet ved Daka Denmark A/S er, at de ansatte trives og bliver hos virksomheden i mange år. Læs mere på www.daka.dk

Vi tilbyder

Som medarbejder hos Daka bliver du en del af en bæredygtig fremtid. Intet går til spilde, alt kan bruges - er vores filosofi. Fra dette udgangspunkt søger vi konstant at værdiforædle vores produkter og finde nye anvendelser højere i bioøkonomipyramiden. Det vil sige, at kan en råvare bruges til foder, skal den genanvendes til foder. Kan den ikke blive til foder, er gødning det næstbedste. Og hvis gødning heller ikke er en mulighed, så er der masser af god energi i materialet – til 2. generations biodiesel, biogas og biobrændsel. Og helst energi til transportsektoren, idet dette er sværest at erstatte med andre grønne energiformer. Samlet set fortrænger Daka meget mere CO2, end vi udleder, og vi har et mål om at gøre det lidt bedre hver dag.

Et job hos Daka giver dig mulighed for at gøre en forskel i din hverdag. Vi giver dig mulighed for at udvikle dig og tage ansvar, og vi værdsætter det selvstændige initiativ og drive. Daka er en virksomhed med lange, stolte traditioner fra den danske landbrugsindustri, samtidig med at vi kontinuerligt udvikler os inden for nye forretningsområder, ny teknologi og bæredygtighedsområdet. Som medarbejder hos Daka vil du derfor opleve et stærkt fundament, som hele tiden bevæger sig.

Har du spørgsmål til stillingen inden du søger, er du velkommen til at kontakte leder i Transport, Rasmus Roed Holbek, på telefon 51 56 47 49.

Ansøgningsfrist: 20. september 2023


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedensted.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Hedensted
  • Onsdag den 20. september 2023

Lignende jobs

  • Indkøber i Horsens

    Er DU en af Danmarks bedste disponenter, og har lyst til at prøve noget nyt, så læs videre her: Kunne du tænke dig, at være med på holdet i en virksomhed i rivende udvikling? Toten Transport Danmar..
    • Indkøber
    • Horsens
    Få mere info
  • Indkøber i Århus

    Har du erfaring med bogføring, regnskaber og måske endda ledelse? Vi har nemlig en unik mulighed i vores Business Services & Outsourcing (BSO) afdeling på vores hovedkontor i Aarhus.DIT JOB SOM..
    • Indkøber
    • Århus
    Få mere info
  • Indkøber i Randers SØ

    Indkøber til PlastbranchenEr du en dygtig indkøber, med et kommercielt mindset, der ønsker at være med på en spændende rejse i en stærk virksomhed? Så er du måske den indkøber, vi står og..
    • Indkøber
    • Randers SØ
    Få mere info
  • Indkøber i Hadsten

    Cool, calm and collected – are you REHAU-BEHR’S new Purchasing Manager? At REHAU-BEHR A/S – a pretty cool company in the cooling industry, to us at least – we are looking for our new colleag..
    • Indkøber
    • Hadsten
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Hedensted

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Hedensted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2