Projekt indkøber

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedensted

Projekt Indkøber

Brænder du for at arbejde med projekter i Supply Chain? Kan du snakke med i dialogen om maskiner, rensningsanlæg og teknisk udstyr, og måske endda være med til, at spille dine kollegaer gode på det faglige? Og er du vild med den kommercielle del af indkøbsprocessen?

Vi har en virkelig spændende stilling ledig, og måske er du den rette til vores team!

Om jobbet

Som projekt indkøber, står du i spidsen for at købe ind til virksomhedens projekter for alle fire forretningsområder.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

• Udarbejde strategi for projekt indkøb og sikre opfyldelse af KPI’er

• Bidrage til, at Daka har rammerne til at forhandle de rette indkøbsbetingelser, herunder pris, kvalitet og tid

• Stakeholder Management

• Kontraktindgåelse på egne indkøbsprojekter samt sikring af rettidig gennemførsel

• Supportere ved vurdering, prioritering og eksekvering af indkøbsopgaver primært på Indkøbs-projekter

• Deltage i og bidrage til statusmøder – internt i teamet og på fabrikkerne samt ved eksterne samarbejdsrelationer

• Udføre leverandøranalyser, -evaluering og -udvikling

Du får fast kontor på vores adresse i Hedensted, og bliver den del af indskøbsteamet med reference til Head of Strategic Procurement, Henrik Persen.

I forbindelse med større projekter er der behov for tilstedeværelse på de forskellige fabrikker i Randers, Løsning og Horsens. Her vil du blive set som en integreret del af de enkelte projektteams, da din rolle udføres i tæt samarbejde med projektlederen på den givne lokation.

Om dig

Selvstændighed, proaktivitet og struktur er vigtige forudsætninger, for at lykkes i rollen som projekt indkøber hos os. Med en solid teknisk forståelse og kendskab til kvalitetskrav i en produktionsvirksomhed, vil du kunne gøre en positiv forskel i jobbet.

Som person er du eminent til at skabe gode relationer, både i samarbejdet på tværs af organisationen, og når du skal indgå aftaler med forhandlere. Du er vedholdende, resultatorienteret og har forhandlingsevner på et professionelt og kommercielt niveau.

Du har en relevant videregående uddannelse suppleret med forhandlings- og projektlederuddannelse. Du har solid erfaring med indkøb og investeringsprojekter fra en produktionsvirksomhed indenfor det mekaniske segment, som gør dig i stand til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger. Erfaring med kontrakter og kendskab til standard- og samhandelsbetingelser er en fordel.

Sprogligt begår du dig på dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt, og du er superbruger af Office-pakken – særligt Excel.

Vi tilbyder

Som medarbejder hos Daka bliver du en del af en bæredygtig fremtid. Intet går til spilde, alt kan bruges - er vores filosofi. Fra dette udgangspunkt søger vi konstant at værdifor¬ædle vores produkter og finde nye anvendelser højere i bioøkonomipyramiden. Det vil sige, at kan en råvare bruges til foder, skal den genanvendes til foder. Kan den ikke blive til foder, er gødning det næstbedste. Og hvis gødning heller ikke er en mulighed, så er der masser af god energi i materialet – til 2. generations biodiesel, biogas og bio¬brændsel. Og helst energi til transportsektoren, idet dette er sværest at erstatte med andre grønne energiformer. Samlet set fortrænger Daka meget mere CO2, end vi udleder, og vi har et mål om at gøre det lidt bedre hver dag.

Et job hos Daka giver dig mulighed for at gøre en forskel i din hverdag. Vi giver dig mulighed for at udvikle dig og tage ansvar, og vi værdsætter det selvstændige initiativ og drive. Daka er en virksomhed med lange, stolte traditioner fra den danske landbrugsindustri, samtidig med at vi kontinuerligt udvikler os inden for nye forretningsområder, ny teknologi og bæredygtighedsområdet. Som medarbejder hos Daka vil du derfor opleve et stærkt fundament, som hele tiden bevæger sig.

Søg jobbet

Har du spørgsmål til stillingen inden du søger, er du velkommen til at kontakte Head of Strategic Procurement, Henrik Persen, på telefon 51 56 46 86.

Ansøgningsfrist: 20. september 2023


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedensted.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Hedensted
  • Onsdag den 20. september 2023

Lignende jobs

  • Indkøber i Horsens

    Er DU en af Danmarks bedste disponenter, og har lyst til at prøve noget nyt, så læs videre her: Kunne du tænke dig, at være med på holdet i en virksomhed i rivende udvikling? Toten Transport Danmar..
    • Indkøber
    • Horsens
    Få mere info
  • Indkøber i Århus N

    If you are experienced, open minded Purchaser who would like to join our Global Service Material Procurement department? If yes, apply to this role! We are looking for people who are enthusiastic a..
    • Indkøber
    • Århus N
    Få mere info
  • Indkøber i Hammel

    Ledelse af fire lokationer Med reference til direktøren og i tæt samarbejde med serviceorganisationen og salg får du det samlede ansvar for lager og reservedele på tværs af fire lokationer. Med f..
    • Indkøber
    • Hammel
    Få mere info
  • Indkøber i Århus

    Har du erfaring med bogføring, regnskaber og måske endda ledelse? Vi har nemlig en unik mulighed i vores Business Services & Outsourcing (BSO) afdeling på vores hovedkontor i Aarhus.DIT JOB SOM..
    • Indkøber
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Hedensted

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Hedensted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1