Disponent til eftermiddag/aften i Køge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lille Skensved

Hvis du har interesse og evner inden for transport, og du brænder for at få enderne til at gå op i en højere enhed - så er dette drømmejobbet for dig! Du bliver en meget vigtig medspiller i at servicere vores kunder, og være med i speditionsarbejdet fra A-Z.

Stillingen som disponent i vores Nationale afdeling betyder, at du indtræder i vores dygtige team disponenter, som alle er målrettede og ønsker at gøre en forskel i en spændende og sjov hverdag. Du får ansvaret for disponering af gods eftermiddag/aften, og vil - efter grundig oplæring - få et stort ansvar tilknyttet din stilling i dagligdagen.

Vi tilbyder en arbejdsplads med et udfordrende og spændende arbejdsmiljø og meget passionerede og dygtige kolleger. Stillingen indebærer servicering af kunder fra både ind- og udland, og du vil få ansvar for at stå for den daglige disponering af egne biler.

Mødetiden er ca kl 11-19.

For at få succes i rollen som vores nye disponent, skal du kunne nikke genkendende til:

  • Du har erfaring med disponering af gods på lastbiler og varevogne - eller har erfaring med lignende jobs, og en brændende lyst til at lære transportbranchen at kende.

  • Du har et godt købmandskab - er resultatorienteret og omkostningsbevidst, og kan arbejde selvstændigt.

  • Du brænder for optimale og omkostningsbevidste løsninger for kunderne

  • Du arbejder struktureret, omhyggeligt og har overblik, så du forstår at holde hovedet koldt i pressede situationer.

  • Du er god til kontakten og kommunikationen med kunder og BHS'ere.

  • Du taler og skriver både dansk og engelsk


Du skal forvente følgende arbejdsopgaver:

  • Disponering af den daglige trafik med ansvar for egne biler i vores Nationale afdeling.

  • Kontakt til vognmænd, chauffører, kunder og samarbejdspartnere

  • Deltage i det udviklende arbejde med trafikkerne.

  • Sikre at chauffører og disponering arbejder tæt sammen, og de bedste løsninger lykkes hver dag


Hos BHS Logistics går vi op i, at man brænder for sit arbejde, og at man er en holdspiller. Vi tilbyder pensions- og sundhedsordning, sundhedssikring samt en spændende og lærerig hverdag blandt gode og dygtige kolleger. Derudover har vi flere sociale arrangementer i løbet af året, samt mindre sociale aktiviteter i de lokale teams. Din arbejdsplads vil være vores spritnye faciliteter i Køge, og her tilbyder vi også frokostordning.

BHS Logistics er en topmoderne transportvirksomhed, som dagligt beskæftiger ca. 300 medarbejdere på fem lokationer i Rønne, Hvidovre, Køge, Odense og Hasselager. Vi leverer State of the Art transportservice hver dag, og stiler efter at være vores kunders foretrukne leverandør, fordi vi kan skabe værdi for dem.

I BHS er der højt til loftet, og vi prioriterer et godt arbejdsmiljø meget højt. Vi går op i at være sociale sammen, og deltager gerne i diverse firma-events, såsom julefrokost og sommerfest, spiser frokost sammen på tværs af afdelingerne, og bruger gerne 5 minutter i køkkenet til at spørge ind til kollegaens weekend. Vi har det sjovt sammen - og mener, at vi arbejder bedst sammen, når tonen er humørfyldt. Men vi lader det aldrig gå ud over vores seriøse arbejdsgang - og vi sætter alle en ære i at levere et godt stykke arbejde hver dag. Er du også sådan? Så vil du passe perfekt ind hos os.

Hvad siger medarbejderne?

"Jeg elsker friheden under ansvar i jobbet som lønassistent. Det er fagligt udfordrende og et meget vigtigt ansvar at have ansvaret for, at lønnen administreres og afvikles korrekt. Det er en lille sejr i hverdagen, hver gang at lønnen køres, hvilket er super tilfredsstillende for mig".

"På vej ind til mit kontor, ser jeg hver dag BHS-skiltet med ordene Bredde – Hjerte – Sammenhold, og det er lige præcis dé ord, som gør BHS til det dejlige sted at være medarbejder i. Vi hjælper hinanden hver dag under en meget fri og god omgangstone, og vi står sammen for at yde en fantastisk service."

- Susanne, lønassistent

__

”Hverdagen er det bedste i BHS. Vi har det utrolig godt sammen på kontoret, og både socialt og fagligt er vi et rigtig stærkt hold. Vi yder alle sammen en rigtig god service for vores kunder, og det er dét, som vi elsker.

I BHS får man lov til at være en ”rigtig speditør”. Man er alsidig og har hænderne nede i hele processen. Det er en stor tilfredsstillelse hver dag, at være tæt på hele processen, og vide, at man har gjort en forskel for sine kunder.”

- Thomas, speditør i BHS på 15.år


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Lille Skensved.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Lille Skensved
  • Søndag den 17. september 2023

Lignende jobs

  • Indkøber i Slagelse

    Vi søger vikarer med & uden truckort til lagerarbejde i og omkring Midt- og Vestsjælland. Der er mulighed for både dag-, aften-, og nathold. Du skal have erfaring med pluk/pak Det er et kra..
    • Indkøber
    • Slagelse
    Få mere info
  • Indkøber i Lejre

    Job Description SummaryPioneering trusted medical solutions to improve the lives we touch: [xxxxx] is a FTSE 100 global medical products and technologies company, focused on solutions for the .
    • Indkøber
    • Lejre
    Få mere info
  • Indkøber i Køge

    Er du en rigtig holdspiller eller måske en fodboldtosse? Og vil du være med til at plukke og pakke varer samt sætte print på diverse sportstøj/sportsudstyr til privatkunder og spillere? Så har vi m..
    • Indkøber
    • Køge
    Få mere info
  • Indkøber på Midt-og Vestsjælland

    Ambitiøs indkøber søges Er du en ambitiøs og teknisk dygtig person, der brænder for at være med på en spændende rejse i en stærk virksomhed? Så er du måske lige den indkøber, som vi søger!Som indkø..
    • Indkøber
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Lille Skensved

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Lille Skensved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0