Vikarstilling: Barselsvikariat som lager- og logistikoperatør til Forsyningscenter Wing Aalborg.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Vadum

Er du struktureret og har udpræget ordenssans? Så er det måske dig, vi står og mangler.

Forsvarets Supply Chain Division søger nemlig et par ekstra hænder til Forsyningscenter Wing Aalborg i Vadum.

Om os

Vi er en del af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, som er Forsvarets landsdækkende logistikvirksomhed, der indkøber, leverer og opbevarer alle former for forsyninger til Forsvarets enheder og ansatte. Til løsning af denne opgave er vi godt 900 dedikerede medarbejdere fordelt over hele landet.

Du vil blive en del af et team i munderingssektionen, der servicerer brugerne på flyvestationen inden for munderings- og udrustningsområderne.

Hos os er der ikke to dage som er ens, og det gør hverdagen alsidig og spændende. Arbejdet foregår primært i vores depotfaciliteter, hvor vi prioriterer arbejdsmiljøet højt og holder fokus på den enkeltes arbejdsvilkår ligesom vi har en god, åben og uformel omgangstone.

Om stillingen

Du vil som lager- og logistikoperatør hos os, få dine primære arbejdsopgaver som, at udlevere og bytte brugernes mundering og udrustning. Du vil skulle fylde materialer op, plukke varer til forsendelse til andre forsyningscentre samt i det hele taget følge op på beholdningen og tilpasse lageret. Der vil være perioder hvor du også skal give en hånd med, ved de andre opgaver som er på forsyningscenteret.

Vi har en høj grad af kundekontakt. Der vil derfor være store forventninger til dit servicegen, og dine evner til aktivt, at indgå i planlægningen af teamets opgaver og til, at kunne holde hovedet koldt i pressede situationer.

Stillingen er et barselsvikariat med en tidsbegrænset ansættelse til 31. december 2023.

Om dig

Du har en erhvervsfaglig grunduddannelse inden for lager- og logistik og har gerne kørekort til kategori B samt certifikat B til gaffeltruck.

Det ville være en fordel, hvis du har kendskab til SAP lagerbeholdningsmodulet.

Som person er du udadvendt, har gode samarbejdsevner, er fleksibel og god til håndtering af pres. Du stiller krav til dit arbejde og sætter en ære i, at dine arbejdsopgaver udføres korrekt og til tiden. Du trives med at arbejde både selvstændigt og i teams.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale mellem Rengøringsassistenter, sanitører, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten mv. (3F). Aflønning sker med en løn på 25.994,74 kr. pr. måned.

Afhængigt af dine kvalifikationer vil der være mulighed for at forhandle tillæg. Der er til stillingen desuden knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfatter af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Du er meget velkommen til at høre mere om stillingen hos seniorsergent Klaus B Henriksen telefon 2555 2741.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen herunder ansættelsesvilkår kan du kontakte
Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Katharina Ankjær Hammer på telefon 7281 9151.

Ansøgningsfristen er den 17. april 2023. Ansættelsessamtaler forventes afholdt umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.
Ansættelse hurtigst muligt.

Vi beder dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM SUPPLY CHAIN DIVISION
Supply Chain Division er en moderne logistik virksomhed under Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse. Vi støtter samtlige Forsvarets enheder, soldater samt øvrige medarbejdere med forsyninger. Supply Chain Division har fokus på betjening og støtte til Forsvaret med særlig vægt på kundeorientering og service. Supply Chain Division vægter i det fremadrettede arbejde at få alle forretningsgange optimeret og på at udvide planlægningshorisonten. Materielhoveddepot er placeret i Skrydstrup, hvor vi råder over et lager på over 20.000 kvadratmeter med mere end 70.000 varer. Samlet bestyrer vi over 350.000 materialer.
Læs mere på www.fmi.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Vadum.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Vadum
  • Mandag den 17. april 2023

Lignende jobs

  • Indkøber (elev) i Hjørring

    Fri kontakt
    Er du klar til en af de bedste elevpladser i Nordjylland? Thermex er en solid og velkonsolideret virksomhed med mere end 60 års erfaring indenfor udvikling og salg af emhætter og ventilationsprodukter. Thermex er et veletableret brand og er kendetegnet ved innovative produkter, flot design og god kvalitet.
    • Indkøber
    • Hjørring
    Få mere info
  • Indkøber (elev) i Frederikshavn

    BDO er en af landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder, og vi søger lige nu nysgerrige og dygtige profiler, der ønsker at kickstarte deres karriere inden for digital økonomisk rådgivnin..
    • Indkøber
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Indkøber (praktik) i Nørresundby

    Er du nysgerrig på, hvordan man som indkøber i en af Nordens største webshops arbejder i et marked med over 150.000.000 potentielle kunder, og kribler det i fingrene for at give dine værktøjer fra .
    • Indkøber
    • Nørresundby
    Få mere info
  • Indkøber i Nørresundby

    Er du lidt en nørd, når det kommer til struktur, overblik og detaljer – så er du måske vores nye assistent i Games & Accessories!Vi søger en dygtig indkøbsassistent til vores Games & Accessories-ka..
    • Indkøber
    • Nørresundby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Vadum

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Vadum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0