Lager- og logistikoperatør til Forsyningscenter Skrydstrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vojens

Kunne du tænke dig et job som lager- og logistikoperatør ved Forsyningscenter Skrydstrup beliggende på Flyvestation Skrydstrup? Så er dette job måske noget for dig.

Om os

Vi er en del af Supply Chain Divisionen, som er en moderne logistikvirksomhed, der støtter Forsvarets soldater og øvrige medarbejdere med forsyninger og vi har fokus på betjening og støtte til Forsvaret med særlig vægt på kundeorientering og service.

Vi er en del af Forsyningsafdelingen, som varetager genforsyningen til koncernens enheder og soldater indsat inden for landets grænser såvel som udenfor. Vi er både civile og militære medarbejdere, vi har en uformel tone, men sætter vores faglighed, og det at kunne yde en rigtig god og stabil service for vores kunder, højt.

Om stillingen

Stillingen som vores nye lager- og logistikoperatør får du opgaver i munderingen og varemodtagelse. Arbejdet foregår primært ved vores Forsyningscenter i Skrydstrup, men med enkelte arbejdsdage ved vores Slesvigske Fodregiment i Haderslev, hvor vi har iklædninger af værnepligtige.

Ud over Flyvestationen i Skrydstrup og Slesvigske Fodregiment servicerer vi også Beredskabsstyrelsen og Hjemmeværnet med både mundering og materiel. Jobbet, som opgavemæssigt spænder bredt, giver dig en masse spændende opgaver og nogle brede rammer, hvor du kan prøve dine færdigheder af og få en god og aktiv hverdag med en stor og bred kundekontakt.

Om dig

Vi ser gerne du er uddannet lager- og logistikoperatør, har en relevant uddannelse på området eller har erfaring fra lignede stillinger.

Du har certifikat til gaffeltruck og er indstillet på at tage supplerende kurser ved behov.

Ansvarlighed og kvalitet er grundlæggende værdier for Forsvaret, og vi forventer, at du vil arbejde på at tage ansvar for, og være med til at præge de opgaver, du bliver stillet overfor.

Det kræver, at du lægger energi i dit arbejde, at du er en engageret og initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre, men også kan arbejde selvstændigt med pålagte opgaver.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale mellem Rengøringsassistenter, sanitører, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten mv. (3F).

Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om arbejdspladsen, er du velkommen til at kontakte lederen for Forsyningscenter Skrydstrup, Chefsergent Mikael Bundesen, på telefon 2555 2571.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen herunder ansættelsesvilkår kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent June Bastholm på telefon 3266 5470.

Ansøgningsfristen er den 15. september 2023. Vi forventer at afholde samtaler løbende. Tiltrædelse snarest efter.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI). FMI er forsvarets materielfaglige myndighed. Vi indkøber, vedligeholder og udfaser materiel for alle forsvarets myndigheder - lige fra kampvogne, skibe, helikoptere og jagerfly til støvler og lommeknive. FMI er en del af Forsvaret, og administrerer ca. en tredjedel af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder. Læs mere om Forsvarets Materieltjeneste på: www.forsvaret.dk/FMI.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Vojens.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Vojens
  • Fredag den 15. september 2023

Lignende jobs

  • Indkøber i Esbjerg N

    Salgsorienteret udbudskonsulent til Dansk Scanning A/SBrænder du for – og har du erfaring med - at arbejde med udbud til det offentlige marked i Tyskland? Har du lyst til at arbejde for en vi..
    • Indkøber
    • Esbjerg N
    Få mere info
  • Indkøber i Fredericia

    Vil du være en del af holdet på det nye lager hos MAERSK i Taulov? VI SØGER LIGE NU ET STØRRE ANTAL LAGERMEDARBEJDERE FOR MAERSK I TAULOV TIL DERES HELT NYE LAGERDu bliver en del af en helt..
    • Indkøber
    • Fredericia
    Få mere info
  • Indkøber i Kolding

    ZPD A/S er en del af Zeria Group i Japan og stammer fra 1950, hvor man dengang producerede Heparin (blodfortyndede lægemiddel) og Plasma til dyrefoder. Den oprindelige tankegang var at udnytte natu..
    • Indkøber
    • Kolding
    Få mere info
  • Indkøber (praktik) i Esbjerg

    Drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende rådgivnings- og revisionshuse? Vil du supplere din uddannelse med praktisk erfaring fra erhvervslivet? Så har vi måske den perfekte praktikst..
    • Indkøber
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Vojens

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Vojens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1