Lager- og logistikoperatør til Forsyningscenter Høvelte

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Skal du være vores nye Lager- og logistikoperatør på en af Danmarks nok mest unikke arbejdspladser?
Synes du det er fedt at have mange bolde i luften? Er du serviceminded og klar til at tage fat? Så er det måske dig, vi mangler.

Om os

SUPPLY CHAIN DIVISIONEN (SCD), som er en del af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelsen, indkøber, leverer og opbevarer alle former for forsyninger til Forsvarets enheder og ansatte.

Til denne opgave er vi godt 850 dedikerede medarbejdere fordelt over hele landet. Vores Forsyningsafdelingen varetager den direkte genforsyning af forsvarets operative enheder og myndigheder – indsat enten nationalt eller internationalt.

Du vil få din daglige gang i munderingsafsnittet på forsyningscentret i Høvelte, hvorfra vi varetager en bred vifte af logistikopgaver til støtte for forsvarets enheder på Høvelte Kaserne, men også for enheder uden for garnisonen. Vores opgaver er meget forskelligartede, og du vil derfor opleve, at din hverdag er meget varierende.

Vi er et blandet team af 35 civile og militære medarbejdere. Tonen hos os er uformel med plads til grin og godt humør. Vi sætter dog altid vores faglighed højt, og vi prioriterer
vigtigheden i at yde en rigtig god og stabil service over for vore kunder.

Om stillingen

Som vores nye lager- og logistikoperatør har du til opgave, sammen med resten af teamet, at servicere og betjene vores brugere af Forsyningscentret i forhold til drift af den udleverede mundering, herunder bytning, prøvetagning og udlevering.

Du deltager ligeledes i både i- og afklædning af værnepligtige samt udlevering af særlig udrustning til internationale operationer. Ydermere deltager du i optælling af de oplagte beholdninger samt ved kassation af udslidt mundering.

Vi har en høj grad af kundekontakt, både i forhold til skrankebetjening i åbningstiden, og i forhold til planlagte aftaler, ligesom teamet i de allerfleste tilfælde, er Forsyningscenter Høveltes ansigt udadtil. Stillingen stiller således store krav til din personlighed, og dine evner til aktivt at indgå i planlægningen af teamets opgaver, og til at kunne holde hovedet koldt i pressede situationer.

Vi lægger stor vægt på sparring og høj faglighed i udførelsen af opgaverne. Vi er altid gode til at hjælpe hinanden, også på tværs af de forskellige specialer, hvorfor du skal være forberedt på også at skulle løse opgaver uden for munderingsområdet. Desuden har vi et rigtigt godt kollegialt miljø med plads til forskelligheder.

Om dig

Det er ønskeligt, at du har en uddannelse som Lager- og logistikoperatør, men er du ufaglært med lagererfaring og er indstillet på at tage supplerende kurser efter behov, kan du sagtens komme i betragtning til stillingen. Vi ser gerne at du har eller har haft en fortid i Forsvaret, men dette er ikke et krav.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og være forudseende, så du kan bidrage aktivt til temaets samlede opgaveløsning. Det forventes, at du er effektiv, fleksibel og omstillingsparat, og arbejder på et højt fagligt niveau.

Du kommer til at indgå i et team af erfarne og dygtige håndværkere, hvor det er en selvfølge, at man hjælper og støtter hinanden, og hvor vi blandt andet måler vores indsats på kundetilfredshed.

Du er et udpræget ordensmenneske, som er meget detaljeorienteret. Du har overblik og trives med et stort arbejdspres. Desuden er du udpræget teamplayer og er i besiddelse af gode samarbejdsevner.

Du har et godt kendskab til IT og gerne uddannet i brugen af SAP.
Du har kørekort til kategori B og samt gaffeltruck (certifikat B).

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale mellem Rengøringsassistenter, sanitører, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten mv. (3F).
Aflønning som faglært lager- og logistikoperatør sker med en basisløn på 25.994,74 kr. pr. måned. Aflønning som ufaglært specialarbejder sker med en basisløn på 23.559,29 kr. pr. måned.

Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om arbejdspladsen, er du velkommen til at kontakte lederen for Forsyningscenter Høvelte, Chefsergent Michael Bang Larsen på telefon 4174 0622.

Har du spørgsmål vedrørende løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent June Bastholm på telefon 3266 5470.

Ansøgningsfristen er den 15. september 2023. Vi forventer at afholde samtaler løbende. Tiltrædelse snarest herefter.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI). FMI er forsvarets materielfaglige myndighed. Vi indkøber, vedligeholder og udfaser materiel for alle forsvarets myndigheder - lige fra kampvogne, skibe, helikoptere og jagerfly til støvler og lommeknive. FMI er en del af Forsvaret, og administrerer ca. en tredjedel af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder. Læs mere om Forsvarets Materieltjeneste på: www.forsvaret.dk/FMI

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Birkerød
  • Fredag den 15. september 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1