Stå i spidsen for fremtidens POS-løsninger som Head of Software Development i netop fusioneret SaaS-virksomhed med ma...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Åbyhøj

Timingen bliver ikke bedre. Du træder ind på et tidspunkt, hvor dagligdagen er vanvittigt spændende, og hvor du har en stor indflydelse på fremtiden. Amero og FlexPOS er netop fusioneret under navnet Amero, og det har bragt to udviklingsteams sammen, som du skal stå i spidsen for. Det første halve år er fokus på at konsolidere de to virksomheder og bygge videre på et allerede godt fundament for at forløse det massive potentiale, som er til stede.

Du får fra dag 1 det overordnede ansvar for Ameros softwareudvikling, drift og sikkerhed i de applikationer, som vi udvikler og drifter, hvor FlexPOS lever videre som produktnavn, og hvor de to udviklingsteams bringer forskellige tech stacks med sig. For at lykkes med det ansvar, du får givet, så ved du, at det er en holdindsats, hvor der er stor tillid til den enkelte, og hvor du spiller dine 13 dygtige kolleger gode. Du er drevet af at lede og udvikle mennesker, og det kommer til udtryk dagligt i dine interaktioner med dine kolleger.

Vi tilbyder dig en potentielt karrieredefinerende rolle i ledelse og tech, hvor du står i spidsen for, at vi udvikler fremtidens POS-løsninger, der skaber maksimal værdi for vores kunder og er løftestang for den vækst, vi tror på venter på den anden side af konsolideringen. Du bliver en del af en virksomhed med en levende kultur båret af værdier som er en integreret del af dagligdagen. Vi går efter, og er vilde med, stærke resultater og store ambitioner, men vi går ikke på kompromis med vores værdier og et familie- eller fritidsliv, der skal hænge sammen.

Her er nogle af de store fokusområder, der gør dig til en succes de første 3-12 måneder som Head of Software Development:

  • Du skaber hurtigt tillid i dit team, når du bringer dine stærke ledelsesegenskaber i spil. Du sparrer, støtter, udfordrer og går foran i udlevelsen af vores værdier. Efter 6 måneder scorer du +85 på Ledelse i vores GAIS-måling (GAIS måler graden af arbejdslyst).
  • Du er nysgerrig på Ameros løsninger, systemer og de interne processer. Du forstår hurtigt værdikæden og samarbejdet på tværs af alle teams i Amero. Du stiller mange nysgerrige spørgsmål, og din lærevillighed gør, at du hurtigt bliver en værdifuld sparringspartner.
  • Du har efter tre måneder skabt en opbyggende og fortrolig relation med Kasper Smith og Jacob Ipsen, der er medejere og stifterne af hhv. Amero og FlexPOS, og som er en del af dit team, men hvor din rolle som leder er en anden end de resterende kolleger. Med din ankomst oplever de, at de i højere grad kan dedikere deres tid til det, som de er mest motiveret af, hvor Kasper Smith, stifter af Amero, kommer til at have en rolle som Product Owner, mens Jacob Ipsen, stifter af FlexPOS, har en rolle som Software Architect.
  • På baggrund af din nysgerrighed over for de nuværende rytmer og strukturer samt involvering af teamet, er der efter 6 måneder påbegyndt initiativer, som skal styrke synergien de to teams imellem, så der samarbejdes som ét team. Du sørger for en tydelig struktur og nemt overblik over det, som der arbejdes på.
  • Ser du, at det kan skabe værdi, er du efter 6 måneder ved at teste nogle idéer af, som skal styrke de interne processer, der giver fordelene af, at vi nu er én virksomhed.
  • Du tager ansvaret for, at der i samarbejde med relevante interessenter er lavet et overblik efter 6 måneder over applikations-driften, infrastruktur og domæner, så vi er skarpe på, hvordan det skal håndteres i fremtiden.
  • Inden for 12 måneder har du taget ansvaret for, at der er udviklet en ny produktstrategi, der bygger videre på de gode løsninger, vi har i dag, så vi som én samlet virksomhed sætter retningen for, hvad der skal til for at lave fremtidens POS-løsninger. Produktstrategien læner sig op ad den overordnede strategi og kommercielle retning for Amero, og er udarbejdet i en produktstrategi-gruppe med relevante interessenter.

Når vi ser længere frem…

…så ønsker vi at fortsætte væksten og udviklingen af vores POS-løsninger, og det vil naturligt åbne muligheder for dig. Vi ser en fremtid, hvor tech-området i Amero kan vokse, og det betyder også, at dit ansvarsområde naturligt vil udvikle sig.

Vi forestiller os, at du…

…ved, at du er drevet af at lede mennesker og udviklingsprojekter, og at du har gjort det med succes før. Du har forståelse for mekanismerne i en SaaS-drevet forretning, og du bringer en høj grad af IT- og forretningsforståelse fra eksempelvis en karriere inden for softwareudvikling eller business development.

Du ved, hvad det vil sige at arbejde i en ejerledet virksomhed, hvor du både kender styrkerne i det samt den dybe passion, der kan komme til udtryk i dagligdagen.

Når snakken falder på teknologier, så har du den tilgang, at forretning kommer før teknologi, så der bliver brugt den tech stack, som skaber størst værdi for produktet og for kunderne.

Det vigtigste er, at du ikke kan vente med at få lov til at være en del af en virksomhed, der har store ambitioner, og hvor det ikke er en kliche at sige, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Din kommende karrieredefinerende arbejdsplads

Amero har siden 2011 leveret POS-løsninger som forhandler af FlexPOS kassesoftware, der startede i 2005. I dag er vi én virksomhed, hvor der stadig er adskillige andre forhandlere af FlexPOS. Fusionen bliver officiel i efteråret 2023, når årsregnskaberne er indgivet, og Erhvervsstyrelsen har godkendt fusionen. I efteråret flytter vi sammen i nyrenoverede lokaler på Gunnar Clausens Vej 32, 8260 Viby J.

Vores +1000 kunder spænder fra den nystartede tøjbutik til de helt store kæder, offentlige institutioner samt museer og attraktioner. Vi er i dag +40 medarbejdere, der værdsætter værdien i at være ét team, og hvor vi er dedikerede til fingerspidserne for det, vi laver. Vi hygger os med jokes over kaffemaskinen og et spil dart, og så har vi en fantastisk personaleforening, der laver mange givende arrangementer.

Er du klar til at stå i spidsen for fremtidens POS-løsninger som Head of Software Development i netop fusioneret i SaaS-virksomhed?

Så glæder vi os meget til at modtage dit CV samt en kort ansøgning på skrift eller meget gerne en simpel video, hvor du sætter nogle ord på, hvorfor du bliver begejstret ved tanken om at arbejde for Amero i en rolle som Head of Software Development.

Du kan søge stillingen nederst på siden her.

Stillingen er i Aarhus. Har du spørgsmål til stillingen, kan du ringe til HR-direktør Sebastian Kastrup på +45 69 13 79 43 eller skrive til [email protected]. Han er tilbage fra ferie 1. august. Er det vigtigt og haster for dig at høre mere om rollen før det, kan du sende en sms til Sebastian på 41 71 09 62 og aftale tidspunkt for en kort telefondialog.

Deadline for ansøgningsfristen er hurtigst muligt, da vi efter den 1. august afholder samtaler løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Åbyhøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • Åbyhøj
  • Onsdag den 30. august 2023

Lignende jobs

  • It-chef i Århus

    [xxxxx] er den førende leverandør af ydelser og løsninger inden for softwaretest i Danmark. Dette er ikke mindst på grund af vores dygtige og engagerede medarbejdere, som brænder for softwarete..
    • IT-chef
    • Århus
    Få mere info
  • It-chef i Viby J

    Vi søger en dygtig IT-teamleder til vores afdeling for e-mobilitet. Som Teamleder kommer du til at sidde i en spændende og udfordrende stilling i en vækstvirksomhed, hvor du kan få stor indflydelse..
    • IT-chef
    • Viby J
    Få mere info
  • It-chef i Viby J

    Vi søger en dygtig Test Manager til vores afdeling for Kort og Anlæg. Vi har i de seneste år været i en spændende udvikling, hvor både antallet af medarbejdere og omsætningen er vokset betydeligt. .
    • IT-chef
    • Viby J
    Få mere info
  • It-chef i Århus

    Er du ivrig efter at kombinere din forståelse for det uformelle lederskab med din solide IT-projektledererfaring? Kan du lide at tage ansvar for leverancer og vise vejen for dit velfungerende team .
    • IT-chef
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i Åbyhøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i Åbyhøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1