National telemedicinsk løsning til borgere med KOL og Hjertesvigt – Vil du være vores kommende kollega og systemforva...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Har du kendskab til telesundhed og telemedicin og er du optaget af at sikre gode it-løsninger til borgere og sundhedsfaglige, som giver værdi? Så er du måske den vi søger!

Baggrund:
Region Nordjylland er systemansvarlig region for en portefølje af fællesregionale og nationale it-systemer.

I den forbindelse søger vi til kontoret ”National og Tværsektoriel IT” en kollega til forvaltningen af en kommende national telemedicinsk løsning, som skal komme borgere med KOL og hjertesvigt til gavn i første omgang.

Den telemedicinske løsning er en fælles it-løsning for alle landets kommuner og fem regioner, som sikrer, at borgere med KOL og hjertesvigt kan tilbydes hjemmemonitorering. Her kan borgeren bl.a. indsende målinger som blodtryk og iltmætning til en sundhedsfaglig på hospitalet eller i kommunen. IT-løsningen er koblet på den nye danske telemedicinske infrastruktur, som sikrer at telemedicinske data kan deles mellem borgeren og aktører i borgerens patientforløb. Løsningen består af en borgervendt del med en app og en medarbejderrettet monitoreringsløsning

Om Jobbet:
Som systemforvalter vil du få hovedansvar for forvaltningen af den telemedicinske løsning. Du skal koordinere opgaverne mellem interne og eksterne samarbejdspartnere og interessenter, hvor opgaverne, skal forvaltes i henhold til styringsmodellen for systemforvaltning af fællesoffentlige it-løsninger. Den første tid, forventeligt frem mod 1. kvartal 2023, vil du skulle have fokus på etablering af forvaltningen m. forretningstyregruppe og brugergruppe samt overdragelse af systemet fra projektet, herunder sikre at alle processer og aftaler er afklaret. Du vil derfor skulle arbejde tæt sammen med projektet, som projektledes af Københavns kommune.

Du vil blive tilknyttet og indgå i et samarbejde med forvaltningsteamet i kontoret. Derudover vil du samarbejde med TeleCare Nord teamet, som er ansvarlig for det tværsektorielle samarbejde omkring telemedicin til nordjyske borgere, og som også bidrager ind i de nationale projekter og løsninger. Der vil i kontoret være opgave og ansvarsområder som går på tværs, herunder blandt andet kvalitetssikring og test af IT-løsningerne.

Du bliver en del af et velfungerende kontor med 35 medarbejdere, som arbejder med forvaltning af nationale og tværsektorielle it-systemer, telesundhed og telemedicin.

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:
  • Etablering af forvaltningen i Region Nordjylland
  • Sekretariatsbetjening af forretningsstyregruppe og brugergruppe
  • Leverandørstyring og samarbejde
  • Sikre at der foreligger kontrakt, drifts- og supportaftale
  • Overvågning og rapportering af drift
  • Opsamling af videreudviklingsønsker og fejlsager fra landsdelene
  • Udarbejdelse og opfølgning af budget og regnskab
  • Løbende dialog med interne og eksterne samarbejdspartnere og interessenter
  • Koordinere samarbejde mellem FSI, Forretningsstyregruppe, Brugergruppe, Leverandør og FUT- systemforvaltning.
  • Sikre årlig risikovurdering
  • Sikre og følge op på databehandleraftaler
  • Sikre at landsdelene har etableret support (1. level support)


Vi forventer:
Du har en relevant uddannelse, fx administrativ eller indenfor informationsteknologi og du har viden om og erfaring med sundheds IT. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring inden for IT systemforvaltning med fokus på sekretariatsbetjening, videreudvikling, drift, leverandørstyring og samarbejde.

Du besidder gode analytiske og strategiske kompetencer og evner at tilegne og bruge komplekse informationer. Du er en dygtig formidlerbåde i tale og på skrift, og du er god til at samarbejde og skabe fremdrift i en proces. Du har en modenhed og gennemslagskraft, der sikrer at du kommer i mål med de opgaver, som du varetager og står over for. Din stærke faglige profil underbygges af, at du er en empatisk og behagelig personlighed. Du er i stand til at holde fokus og finde løsninger, når flere interessenter skal nå til enighed.

Du har lyst til at indgå i netværk og skabe relationer internt og eksternt, som er med til at sikre det gode samarbejde, hvor løsninger findes i fællesskab.

Hvad tilbyder vi?
En spændende, afvekslende stilling, hvor du selv har mulighed for at præge og tilrettelægge din arbejdsdag. Du får en travl hverdag, hvor de færreste dage er ens – dette i et tæt samarbejde med engagerede og dygtige kollegaer, hvor der arbejdes uformelt og loyalt, med brede samarbejdsrelationer både internt og eksternt, og hvor der altid er mulighed for at hente sparring og hjælp. Rummelighed og humor er nøgleord for os. Vi er et kontor, som har fokus på at sikre synergi og at vores meget forskellige kompetencer kommer i spil på tværs af teams og i løsningen af vores opgaver.

Om os:
Digitalisering og IT i Region Nordjylland har 165 kompetente medarbejdere og har som hovedmål at levere stabil og sikker drift, 24/7/365 til Region Nordjyllands egne ca. 14.000 brugere og 12.000 it-arbejdspladser. Stillingen er tilknyttet kontoret National og Tværsektoriel IT, som er en del af Digitalisering og IT.

Du kan læse mere om Region Nordjylland på .

Arbejdssted:
Regionshuset i Aalborg på Niels Bohrs Vej 30

Løn- og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og konkret lønforhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Der er tale om en fast stilling, 37 timer/ugen

Ansøgningsfrist:
Send os din ansøgning senest d. 24. juni 2022.
Der forventes afholdelse af ansættelsessamtaler 29. juni 2022.

Tiltrædelse:
1. september 2022.

Vil du vide mere om jobbet, så er du velkommen til at kontakte vicekontorchef Helen Houmøller Rasmussen (tlf. 41181529 / mail ).

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • Aalborg Øst
  • Fredag den 24. juni 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2