Rekrutteringsfirma

IT-Projektleder til kundevendte projekter - Kemp & Lauritzen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

IT-Projektleder til kundevendte projekter – Kemp & Lauritzen

Vil du være med til at opbygge projektledelse og porteføljestyring i en en ambitiøs IT-organisation, som både leverer innovativ teknologi og digitalisering internt og til eksterne kunder. Du vil være med end-to-end fra identifcering og scoping af kommende projekter, afdække forretningseffekter og lave business cases samt eksekvere på projekterne. Så for dig, som brænder for at skabe forandringer og udvikling gennem teknologi og ønsker at have en rolle med stort mandat, anbefaler vi, at du læser videre.

Kemp & Lauritzen (K&L) er traditionelt kendt for at være Danmarks største teknik virksomhed og er nu ved at udvide produktkataloget med nye digitale services til deres kunder ud fra en ambition om at blive den førende digitale teknik virksomhed.

Din rolle vil blive centralt placeret med direkte reference til CIO’en, og dine projekter vil i stor grad være fokuseret på kunderettede projekter. Udover projektledelse vil du blive rollemodel og driver af, hvordan K&L bedst kan og skal tænke i tværgående og bredere løsninger, som kan række ud til flere kunder, idet tekniske installationer typisk er mere skræddersyet den enkelte kunde.

Sagt på en anden måde, så er dette rollen for dig, som har et godt afsæt i at drive kommercielle forretningsprojekter og med et god metodeapparat på plads, og som forstår, hvordan digitalisering kan understøtte kunderne. Vi søger derfor ikke nødvendigvis en profil, som kan forstå IT fra A-Å.

Din arbejdsplads vil være på K&L’s hovedkontor i Albertslund. Der er selvfølgelig fleksible arbejdsmuligheder.

Business Process Management – projektledelse fra ide til leverance

Du kan forvente at komme ind i en organisation med mange spændende kundeprojekter i pipeline. Med afsæt i din forretnings- og procesforståelse vil du blive ansvarlig for alle projektfaser fra det indledende forretningsafklarende stadie, til planlægning og eksekvering af projektet, hvilket sker i tæt dialog med kunde(r), interne forretningsområder, IT-organisationen og eventuelle 3. parts leverandører.

Som projektleder vil du naturligt drive opfølgning og rapportering, risikostyring, kvalitetssikring af projektleverancer, leverandørstyring, osv. Det første kundeprojekt vil f.eks. være at flytte K&Ls kunder til en digital ordreintegration, og hvor ambitionen vil være at have 100 kunder på Microsoft Dynamics Case Management i 2023.

Internt i IT-organisationen vil du få en fremtrædende rolle i at opbygge en PMO-lignende funktion med henblik på at sikre metoder og værktøjer for projektledelsesdisciplinen, porteføljestyring, og at K&L’s projektmodel, som er ”half-double”, forankres yderligere i organisationen. På længere sigt vil der for den rette kandidat være mulighed for at udvikle sig videre i en lederrolle eller at fortsætte med andre spændende projekter.

Erfaren projektleder i kommercielle digitaliseringsprojekter

Vi forestiller os, at du har en baggrund som projektleder inden for kommercielle digitaliseringprojekter. Du bevæger dig hjemmevant blandt forskellige klassiske og agile projektmetoder. Du har god erfaring med at kortlægge processer, identificere risici, lave projektplaner og at tænke forandringsledelse ind i din planlægning. Din praktiske erfaring kombinerer du gerne med et vist teoretisk fundament, og du behersker selvfølgelig Excel og PowerPoint på højt niveau.

Som person er du først og fremmest en rigtig god kollega og udpræget teamspiller, der ved, at 2+2 giver mere end 4. I dit arbejde er du selvstændig, kvalitetsbevidst og proaktiv og forvalter dit mandat som projektleder med rummelighed og fleksibilitet. Du er en god kommunikator, der på en troværdig og forståelig måde kan formidle løsninger visuelt og sprogligt til beslutningstagere og andre interessenter. Du viser en stærk forretningsorientering og evner hurtigt at sætte dig ind komplekse forretningsmæssige problemstillinger.

IT-organisationen

Du vil blive en del af en succes, og hvor fokus er på vækst frem for begrænsninger. Teamet i IT er gennem de sidste 3 år vokset til at være omkring 30 engagerede medarbejdere, og det stopper ikke her, da IT er en essentiel støtte i K&L’s generelle udvikling og vækst ved bl.a. at drive en øget digitalisering og standardisering af systemer og værktøjer. En anden årsag til væksten er, at K&L er at gøre en del af udviklingsarbejdet internt og i samarbejde med eksterne partnere.

Du vil som projektleder få en nyoprettet stilling, som er placeret som en stabsfunktion og med direkte reference til CIO’en, og hvor du vil samarbejde med en anden projektleder i afdelingen. Derudover er der nogle eksterne projektleder tilknyttet ifm. konkrete systemimplementeringer. Du vil få en bred kontaktflade og samarbejde med kollegaer på tværs af IT-organisation, forretningsområderne, salgsorganisationen og ud mod kunderne.

Om Kemp & Lauritzen

Kemp & Lauritzen leverer løsninger inden for el, VVS, ventilation og køl og tilbyder alt fra daglig service til store entrepriser og unikke specialer. Gennem årene har virksomheden stået for en række af Danmarks største teknikopgaver – fra servicering af Storebæltsforbindelsen til udvikling af driftskoncepter for flere af Danmarks store erhvervsvirksomheder. Virksomheden har 2.700 medarbejdere.

Lyder dette som noget for dig?

Så tøv ikke med at søge stillingen ved at trykke på knappen øverst til venstre. Hudson Nordic håndterer rekrutteringen, og du er velkommen til at kontakte Benjamin Våg på tlf. 70 27 77 33 eller mail [email protected] for mere information om stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 16.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • It-chef i Ballerup

    IT-chef søges til organisation/virksomhed i 2750 Ballerup
    • IT-chef
    • Ballerup
    Få mere info
  • It-chef i København

    The humanitarian sector is shifting to a new reality. Digital services are now mission critical for us in almost all parts of our operations. We depend on them as those we serve depend on us. .
    • IT-chef
    • København
    Få mere info
  • It-chef i København

    [xxxxx] is looking for an innovative and efficient IT Project Manager to run our Must Win Battle Project focused on Digital Infrastructure.You will join the IT PMO in Group IT, consisting of Custo..
    • IT-chef
    • København
    Få mere info
  • It-chef i Storkøbenhavn

    Head of IT Infrastructure Management to TDC NET – Copenhagen We are looking for a skilled Senior Manager in IT Infrastructure, who wants to be part of a substantial and game-changing transforma..
    • IT-chef
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
4. maj 2024 31
3. maj 2024 29
2. maj 2024 28
1. maj 2024 26
30. april 2024 26
29. april 2024 26
28. april 2024 29
27. april 2024 30
26. april 2024 33
25. april 2024 32
24. april 2024 33
23. april 2024 33
22. april 2024 32
21. april 2024 35
20. april 2024 34
19. april 2024 35
18. april 2024 35
17. april 2024 36
16. april 2024 34
15. april 2024 33
14. april 2024 30
13. april 2024 31
12. april 2024 31
11. april 2024 29
10. april 2024 31
9. april 2024 28
8. april 2024 28
7. april 2024 32
6. april 2024 32
5. april 2024 30
4. april 2024 30