Struktureret og proaktiv IT Support Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Er du på hjemmebane i hardware og software? Trives du med at hjælpe kolleger med IT-udfordringer – store som små? Så læs lige med her!

Hos Aveo A/S søger vi en IT Support Specialist, der skal fuldende vores Support-team bestående af seks dedikerede Support Specialists. Her er du specialisten, der har overblikket og er ansvarlig for praktiske IT-opgaver på arbejdspladsen. Samtidig er du en vigtig del af, at vores kunders løsninger holdes opdaterede. Du er altså bindeleddet, der får processer og håndteringen af IT-udstyr til at gå op i en højere enhed.

Dine arbejdsopgaver tæller blandt andet:

  • On- og offboarding af din kollegers Macbooks ved ansættelsesstart eller afslutning
  • Løse løbende udfordringer på IT-området vedrørende Macbooks, arbejdsstationer samt andet IT på kontoret
  • Sikre løbende opdatering af alt software (MacOS, apps etc.)
  • Bidrage til at sikre et højt niveau af IT-sikkerhed
  • Opdatere WordPress, plugins og temaer - og stå for fejlsøgning heraf ved problemer
  • Overvåge løsninger i form af oppetid og sikkerhedshuller

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har en uddannelse som IT-supporter, datatekniker eller lignende. Din uddannelse er dog ikke afgørende - det er din viden inden for IT og IT-sikkerhed til gengæld. Du har helt styr på at opsætte og vedligeholde hardware, og du kan omsætte principper inden for IT-sikkerhed til praksis. Har du kendskab til WordPress, er det kun et plus i bogen.

Du er en ansvarsfuld person, der trives med at hjælpe dine kolleger med alt fra et IT-system, der ikke virker, til en ny arbejdsstation, der skal klargøres. Struktur og overblik skræmmer dig ikke, og du formår at holde styr på alt fra praktiske opgaver til opdatering af kunders systemer i et godt og jævnt flow. Det betyder, at du er proaktiv og grundig i alt, du foretager dig.

For os er det rette match og den famøse kemi dog også vigtigt. Matchet er der, hvis du er klar til at løfte i flok i en afdeling, hvor der er fart på, og du har evnen til at tænke og handle hurtigt. Medbringer du samtidig dit gode humør og lysten til at være med til at sætte dit præg på områder i evig udvikling som IT og IT-sikkerhed, vil du falde godt til hos Aveo.

Hvad tilbyder vi?

I jobbet som IT Support Specialist får du en alsidig hverdag med mange forskellige opgaver. Ikke to dage er ens, og du vil i jobbet opleve, at du er med til at gøre en stor forskel for såvel kolleger som kunder. Samtidig giver vi dig mulighed for at være med til at udvikle Aveo på IT-området. Har du gode ideer og løsninger, griber vi gerne mulighederne sammen med dig.

Du bliver en del af et hurtigtvoksende bureau drevet af 60+ stjerner inden for salg, web og markedsføring med beliggenhed i hjertet af Aarhus. Med en gennemsnitsalder på 29 og et ungt, men ambitiøst team kommer du ind i en virksomhed med en uformel og fleksibel tilgang til arbejdet. Vi kan ret godt li’ hinanden, og derfor har vi mange sociale arrangementer, som du selvfølgelig også kan deltage i, såsom fredagsbarer, sommerfest, julefrokost og firmafodbold.

Er du vores nye Support Specialist?

Så send en kort motiveret ansøgning og CV til Partner og Head of Web & Support, Anders Linddahl, på [email protected]. Eventuelle spørgsmål kan stilles på samme mail.

Vi søger en IT Support Specialist, der kan starte i løbet af første kvartal 2024. Samtaler afholdes løbende, og du kan forvente at skulle til to samtaler før ansættelse. Så snart det rigtige talent viser sig, aftales ansættelsesstarten nærmere. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Århus C
  • Mandag den 15. januar 2024

Lignende jobs

  • It-supporter i Århus

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i Århus
    • IT-supporter
    • Århus
    Få mere info
  • It-supporter (elev) i Viby J

    Vi har brug for dig, som motiveres af at give vores kunder en professionel og nærværende service. Til gengæld tilbyder vi dig en bred IT-uddannelse med en masse karrieremuligheder og et arbejde med..
    • IT-supporter
    • Viby J
    Få mere info
  • It-supporter i Århus

    Har du et nytænkende og optimerende mindset, er handlingsorienteret og trives godt i spændingsfeltet mellem IT og undervisning?Vi søger lige nu en IT-ansvarlig til vores nye center i Aarhus, so..
    • IT-supporter
    • Århus
    Få mere info
  • It-supporter i Århus

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i Århus
    • IT-supporter
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
28. maj 2024 3
27. maj 2024 3
26. maj 2024 3
25. maj 2024 3
24. maj 2024 3
23. maj 2024 3
22. maj 2024 3
21. maj 2024 4
20. maj 2024 4
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 4
16. maj 2024 4
15. maj 2024 5
14. maj 2024 5
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 7
8. maj 2024 7
7. maj 2024 8
6. maj 2024 8
5. maj 2024 8
4. maj 2024 7
3. maj 2024 5
2. maj 2024 7
1. maj 2024 7
30. april 2024 6
29. april 2024 6
28. april 2024 6