Business controller til forsyningsbranchen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Vil du være i en stilling, hvor du udvikler din faglighed, bidrager med økonomiske analyser for flere af vores selskaber, og hvor du kan sparre med dygtige og engagerede kolleger? Vil du med på en udviklingsrejse mod fremtidens forsyningsselskab? Så har vi stillingen til dig.

Bliv en del af fremtidens forsyningsselskab
Aarhus skal være CO2-neutral i 2030. Derfor arbejder Kredsløb hele tiden på at udvikle nye løsninger, der gør en forskel for både klimaet og vores kunder. Det skal være nemt at være grøn, når man bor i Aarhus Kommune. For Finans betyder det, at vi udvikler og styrker vores afdeling, så vi kan håndtere nye og flere opgaver i takt med koncernens udvikling.

Vi søger en Business Controller, der har lyst til at arbejde i en alsidig organisation, og som vil være med til at sætte sit præg på økonomiområdet, herunder perioderapportering og business cases. Som en del af Finans indgår du, sammen med afdelingens 15 medarbejdere, i løsningen af en bred række af økonomiske og finansielle opgaver.

Dine opgaver og succeskriterier
Der er tale om en stilling, hvor der er et balanceret samspil mellem at deltage i den generelle drift i Finans og deltage i strategisk vigtige projekter. Et samspil, der styrker udarbejdelse af finansielle og kommercielle analyser, som bidrager til et stærkt fundament for beslutningstagerne.

For at løse dine arbejdsopgaver er det vigtigt, at du får skabt et tæt forhold til forretningen og forstår forretningen. Du trives i en rolle, hvor du kan byde ind med forbedringstiltag samtidig med, at du er en del af den daglige drift.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver være at:

  • Arbejde med økonomiopfølgning og Controlling.
  • Arbejde med optimering af finansielle processer på tværs af organisationen.
  • Være sparringspartner og assistere med udarbejdelse af periode og årsregnskaber.
  • Udarbejde ad hoc analyser til direktionen.
  • Deltage i generel drift i Finans.

Den ideelle profil
Du har stor interesse for og erfaring inden for økonomiske analyser og standardisering af processer. Du får brug for både din regnskabsmæssige værktøjskasse og din forretningsforståelse i dit bidrag til at styrke Kredsløb yderligere.
Du trives med en bred kontaktflade og er god til at skabe relationer til dine kollegaer og samarbejdspartnere. Du formår at arbejde struktureret i en foranderlig hverdag.
Du har en relevant økonomisk uddannelse, som f.eks. HD, Cand. Merc, Cand. Oecon. eller tilsvarende og gode evner inden for MS Excel. Du har eventuelt 2-3 års erfaring fra en lignende stilling, men vi har også ressourcerne til at lære dig op.

Kredsløb som arbejdsplads
Hos os får du en varieret og udfordrende hverdag med mulighed for at sætte et reelt og innovativt aftryk på den grønne omstilling i Aarhus. Du får stor indflydelse på dine opgaver og et job med mening, hvor det du laver, påvirker hverdagen for alle, der bor og arbejder i Aarhus Kommune.
Vi er en driftsvirksomhed, så når vi arbejder ambitiøst med vores mål om bæredygtig udvikling af energiforsyning og løsninger inden for cirkulær økonomi, er vi hurtige til at sætte handling bag ordene. Derfor har vi fokus på udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.

Vil du være med i den grønne omstilling?
Så send din ansøgning til os så hurtigt som muligt og senest den 7. december 2023. Vi behandler ansøgninger løbende.

Du er velkommen til at kontakte Finanschef Thomas Stilling Andersen på telefon 4185 5311, hvis du vil vide mere om stillingen. Forventet tiltrædelse senest den 1. februar 2024.

Stillingen er fuldtid og aflønnes efter kvalifikationer.
Arbejdssted: Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Brabrand
  • Torsdag den 07. december 2023

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Viby J

    Kan du sikre valid og rettidig rapportering og trives du med projekter inden for optimering af processer og digitalisering af forretningsgange? Vil du være en del af et stærkt team i en virksom..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Viby J
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Århus

    In the role, you will contribute with your expertise on financial reporting to ensure high quality in our financial reporting (IFRS) Our business model does not always align with IFRS standards an..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Århus

    In the role, your primary function will be to make sure that our trade controlling operations are executed and reported in a precise and compliant manner.Your responsibilities include:contribute to..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Århus

    We are looking for two controllers; one for our German asset portfolio and one for our other asset portfolios. In both roles, you will gain valuable experience in business partnering and asset mana..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0